Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОстави ги тез хамали. Мечо е ентилигент
Добро утро, тайфата!
Ентелигент си, щот четеш дибели книгиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОстави ги тез хамали. Мечо е ентилигент
Само свиркаш и половината форум сме при тИбя
П.П. Русото ще организира готвенето и ще сочи с пръст само към барбекюто и ще вика: Ти иди там, ти иди натам .... ще сгъвам пръста и ще викам: Ей, ти що не мъ уважаваш менЯ, бря? Я, ела тука ... - 'ноу ги владея мениджърските похвати - хихи
Шегувам се - шетай и споделяй - виж, че доста колеги са доста в час за това, което правиш и може да ти е полезно.
Дзън за Империята!Last edited by marandi; 15.04.2013, 23:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Какво пак се зафанахте с мотиките и лопатите /за Мечо - фрезата/!?
Нано-технология за бор-машина уж
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Какво пак се зафанахте с мотиките и лопатите /за Мечо - фрезата/!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Само съветите липсват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, нещо пак разведка го раздаваш.
Аз съм за баланс и хармония в човешките взаимоотношения. По тази причина с работа се занимава по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, а аз се измъчвам с удоволствията. Съдба, какво да се прави!?
П.П. Ходила съм на доста от местата, които ги има в линка. И музиката ми харесва.
Да поздравиш по-едрата 1/3 ....едва ли ще се сети просто ей така,ноооо .....
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМаранди, минал съм годините, когато си броях парите и правих тънки сметки........
Селото ми е за разпускане а каквото стане е за кефффф.
Знаеш ли колко салати и копър( никне като плевел и няма обиране) съм раздал.....
Май месец си идвам с по 5-6 торби.....Една - две за нас а останалите за приятелите и колегите.....
Слагат си копър в камерите и цяла зима ме сполайват.....
Кресона го рупам като магаре в салатите .....Още го няма по магазините, но щом при тебе го има си го купувай оттам......
Рукулата беше на мода миналата година.......Айде стига селяния...
Ламята кичи комшиите всяка година с чанти магданоз, копър, плодове и кот' има по вратите им.
100 пъти казвам на Ламята да раздава, кат' не можем да консервираме нещо, отколкото да се изхвърля.
П.П. Па, дали някой ще се сети с добро за нас - божа работа. Не очакваме нищо насреща
Ма, с тоя кресон ме изуми направо - хихи
Той е много специфична подправка и ако гледаш и домати чери, ще ти дам една бърза рецепта, ако те интересува - прави уникална комбинация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъ, нещо пак разведка го раздаваш.
Аз съм за баланс и хармония в човешките взаимоотношения. По тази причина с работа се занимава по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, а аз се измъчвам с удоволствията. Съдба, какво да се прави!?
П.П. Ходила съм на доста от местата, които ги има в линка. И музиката ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕ да де ....аз за тва питах,аджеба,коя локация ви се струва най-добра кат за село
Ако ще го правиш по принуда(житейска),си е жив ад.Само tnm изскочи с искрен отговор ....ама то и как ли да е с таз нейна страст по планината (линка в подписа и),но там ми се струва че е съчетано удоволствие и работа(много вероятно не нейна)
Успех
П.П. Ходила съм на доста от местата, които ги има в линка. И музиката ми харесва.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа, Маранди, 200-300 кг са абсолютно достатъчни, стига да е близо, а най- добре- в двора ти. Аз съм практичен човек. Вариантът- да си почивам докато копам и то в някакви промеждутъци, не ме устройва в този момент.
П.П. Единствено съдействам при консервирането и после приготвянето на продуктите. Уговорката ни е ( понеже има проблем със зъбите ) - каквото си донесе, аз само му го приготвям и толкоз.
Даже и в магазин не стъпвам, щот' почти не ям, ама Ламята му дай земя и става кат' 3 фрези на Мечката. Голям вихър е
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Сложи си и бензина и ще ти излиза златно т'ва село.
П.П.П. Питам чичката за къв чеп му е тоя кресон - той си трае кат' комунист на разпит. Ами за 5 кинта от магазинЯ на 100 м от вкъщи ще си купя кресон за 2 години напред за лични нужди.
Но за лични нужди колко ще изядете, бря? То отиде на лакомия вече - хаха
Маранди, минал съм годините, когато си броях парите и правих тънки сметки........
Селото ми е за разпускане а каквото стане е за кефффф.
Знаеш ли колко салати и копър( никне като плевел и няма обиране) съм раздал.....
Май месец си идвам с по 5-6 торби.....Една - две за нас а останалите за приятелите и колегите.....
Слагат си копър в камерите и цяла зима ме сполайват.....
Кресона го рупам като магаре в салатите .....Още го няма по магазините, но щом при тебе го има си го купувай оттам......
Рукулата беше на мода миналата година.......Айде стига селяния...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа 20к лефчета обиколи съседните села къде се гледа зеленчук, мед, животни и варят готина ракия.
Ще имаш за 10 години напред само да ходиш да си прибираш читава стока от 'орицата, дет' ще ти я гледат, барабар с коледното гуси.
П.П. За собствена къща и двор с 20к си за никъде.
п.п.Сега, тези, които са до 10-15 км, няма как кой знае колко да им паднат цените, но и там има спад, но не до тези нива.
Коментар
Коментар