IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• с лявото може ли

Коментар

• 1% разтвор е 1 част вещество и 99 части вода......ми се струва...
      Ще питам Тнм - така ли е.???
      Ако да - дай мигач и дясното очо....

Коментар

• Чичо, доверих ти се безпардонно на процентната концентрация ) сега само чакам да ми се разтвори солта )

Хубава тема отвори за розовата сол )

от година-две вкъщи ползваме само такава за осоляване

Ето малко повече за структурата, а по-надолу има и рецепти за различни неудобства:

Хималайска кристална сол - за Енергия и Живот

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Хммм, а ти с какво мислиш, че церя хремата на 1/3-та пълноправен член на фамилията от бебе та чак до сега!?
          Като ти знам стандарта, сигурно си купуваш бутилирана вода против хрема от океанското дъно ( само че забравих от кой, най-най-по чист район от световния океан ) по 50 мл за 8 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Това е за вливане от система....
            Аз ви пиша за разтвор, който си го бутате в носа и си правите гаргара......
            Пробвайте и тогава ме дъвчете.....
            Еййййй, че специта....

пп Слънчице, ти като баш опитно зайче...довери ми се, пробвай и кажи дали има ефект...
            АКО НЯМА НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТЕ ХРЕМА СЛЕДВАЩИТЕ 10 ДНИ, ЩЕ ВИ КУПЯ ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР....
            Хммм, а ти с какво мислиш, че церя хремата на 1/3-та пълноправен член на фамилията от бебе та чак до сега!?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Фнюмай, Чиче, десет пъти по-малко е.

-----------------------
              Физиологични за човека и бозайниците са следните разтвори:

0,9% р-р на натриев хлорид
              5% р-р на глюкоза
              -------------------------
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B2%D0%BE%D1%80

Може да се мине и без глюкозата, ама много сол даваш...
              Това е за вливане от система....
              Аз ви пиша за разтвор, който си го бутате в носа и си правите гаргара......
              Пробвайте и тогава ме дъвчете.....
              Еййййй, че специта....

пп Слънчице, ти като баш опитно зайче...довери ми се, пробвай и кажи дали има ефект...
              АКО НЯМА НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТЕ ХРЕМА СЛЕДВАЩИТЕ 10 ДНИ, ЩЕ ВИ КУПЯ ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР....
              Last edited by 4i40; 15.02.2013, 15:04.

Коментар

Не, не е за очи Има си физиологични разтвори за вливане. Те стават и за лекуване на хрема.
                Занасям те, че подаваш съставки за разтвор с различни мерни единици

Да не съм на изпит по аналитична химия....
                1000 мл вода е едно кило красота.....За тази грешка не се пише 2..... вече....

Коментар

10 % разтвор - 5 гр сол на 40 мл вода....
                  ( една лъжица сол на 4 лъжици кърма....пардон - вода....)
                  Фнюмай, Чиче, десет пъти по-малко е.

-----------------------
                  Физиологични за човека и бозайниците са следните разтвори:

0,9% р-р на натриев хлорид
                  5% р-р на глюкоза
                  -------------------------
                  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...B2%D0%BE%D1%80

Може да се мине и без глюкозата, ама много сол даваш...
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Една лъжица сол, колко грама е ?
                    Физиологичен разтвор е за промивка на очите....
                    Не, не е за очи Има си физиологични разтвори за вливане. Те стават и за лекуване на хрема.
                    Занасям те, че подаваш съставки за разтвор с различни мерни единици
                    Мечо

Коментар

Съни, върви си купи физиологичен разтвор от най-близката аптека. Чичо нещо те пързаля с мерните единици.
                      Една лъжица сол, колко грама е ?
                      Физиологичен разтвор е за промивка на очите....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        взех мерителната колба и електронната везна и ей сега ще го забъркам ))
                        (добре, че овреме си се коригирал, че и мадона и помпичка щях да търся)
                        Съни, върви си купи физиологичен разтвор от най-близката аптека. Чичо нещо те пързаля с мерните единици.
                        Мечо

Коментар

взех мерителната колба и електронната везна и ей сега ще го забъркам ))
                          (добре, че овреме си се коригирал, че и мадона и помпичка щях да търся)

Коментар

[/B]

Или си оплаквачка или вечната шаферка( има да казвам една случка от Дания...- в една триколка седи една кукличка , кандидат булка, а 5-6 шаферки като манекенки след нея на колела...Нададох вик на възхищение, при което мацките избухнаха в смях а жената ме срита по кокалчетата...)
                            Няма какво да се разкарваш - ние ще дойдем... Шаферките ми станаха слабост...
                            Харесвам чуждите сватби, защото винаги танцувам много Не съм била шаферка, но съм давала нещо на заем и синьо

п.п. к'ви са тия "нишани" с Дания почвам да се замислям този чичо дали пък не ме познава май ме "хваща" параноя
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                              еми освен да до'да да ви цункам по нослетата може и да ви мине друго не се сещам, а имам и една специална рецепта за "плачещ нос"

Или си оплаквачка или вечната шаферка( има да казвам една случка от Дания...- в една триколка седи една кукличка , кандидат булка, а 5-6 шаферки като манекенки след нея на колела...Нададох вик на възхищение, при което мацките избухнаха в смях а жената ме срита по кокалчетата...)
                              Няма какво да се разкарваш - ние ще дойдем... Шаферките ми станаха слабост...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

имам розова сол, дай някаква моларна концентрация на разтвора и почвам

Коментар

Working...
                                X