If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Ами донякъде си прав , не са много , практиката ме направи успешен смея да твърдя,
и другото нещо - непоколебимостта в характера ми , някои ще кажат , да бе да ,
клоузвал ръчно , кого ще лъжеш , ние пък седим и чакаме трендо да ни захлупи
А в цитата няма да се меся , абсолютно некомпетентен съм в тия води
Компетентен и некомпетентен е едно и също, само дето с изключение на свободата няма нищо абсолютно. На мене философия ми дай. Там съм цар. Кинти не мога да изкарвам. Виж ако изкарам малко над лихвите по депозитите съм доволен.
Затова си мисля, че съм прав да вярвам в абсолютната свобода
Ами донякъде си прав , не са много , практиката ме направи успешен смея да твърдя,
и другото нещо - непоколебимостта в характера ми , някои ще кажат , да бе да ,
клоузвал ръчно , кого ще лъжеш , ние пък седим и чакаме трендо да ни захлупи
А в цитата няма да се меся , абсолютно некомпетентен съм в тия води
Нямам такъв , писал съм го вече в темата за валутна , клоузвам ръчно .
Правилно позиционираните стопове (не описаните по книжлетата) са ми слаба страна .
Не си чел значи много книжки. Аз съм изчел половината, защото в другата половина пише точно обратното
Затова си мисля, че съм прав да вярвам в абсолютната свобода
Колко ти е рекорда от поредни ударени стопове ???
Моят е 21
Нямам такъв , писал съм го вече в темата за валутна , клоузвам ръчно .
Правилно позиционираните стопове (не описаните по книжлетата) са ми слаба страна .
Не съм стигал още такива суми ,но ако действително е така , то е защото дилърът
е съвсем наясно ,че си добър и знаеш какво правиш , но и затова може да се измисли
някаква врътка предполагам . За удвояване-утрояване-учетворяване съм за Маранди ,
напълно възможно е и то за много кратък интервал от време , просто погледнете
доходностите в проценти на първенците в международните демо конкурси , или пък
ако щете и родните . Той хубаво казва Маранди-то , че 10-има добри бг трейдърчета,
могат да направят много повече отколкото куп политици до сега
Стига да имат сърца , ама от истинските
Охо! И тука сте се парили от Зарата ?
В една темичка с имотите го обърках с жена - просто така се изрази. И с никакви обиди, а съвсем добронамрено му направих комплимент.... и тоя пощуря .... ама модераторите му затриха бисерите.
Бе, ти хубаво ми го вдигаш за воле Зарко, ама Русото не е Мечката да рита трансексуални
А и когато сумите станат 6 и 7 цифени, форекс дилъра няма да ти даде такъв левъридж
Не съм стигал още такива суми ,но ако действително е така , то е защото дилърът
е съвсем наясно ,че си добър и знаеш какво правиш , но и затова може да се измисли
някаква врътка предполагам . За удвояване-утрояване-учетворяване съм за Маранди ,
напълно възможно е и то за много кратък интервал от време , просто погледнете
доходностите в проценти на първенците в международните демо конкурси , или пък
ако щете и родните . Той хубаво казва Маранди-то , че 10-има добри бг трейдърчета,
могат да направят много повече отколкото куп политици до сега
Стига да имат сърца , ама от истинските
Здравейте чета !
Привет Войводо..!
Днес счупих тъпомера...
Пътя до вилата ми е с наклон до 10 %. Паркирам си колата, дърпам ръчната и си почвам работата...Сея си разни хубавини и чувам , че колата скърца нещо..... Помислих , че ръчната се мъчи и тръгнах да я натегна....За жалост се разсеях с дърва за печката или нещо такова и като излизам от къщата, колата си върви по надолнището... и набира скорост..
Вместо да се трясне в един стълб се остърга в мрежата на съседите на 60 м надолу.....
5 салатки за 300 лв пребоядисване.....
Ако се потвърди и заснемането от полицията със 130 вместо 90, отидоха още 100 лв....
Даже не се ядосвам -такова ми е готино пред очите - окосена за втори път морава отпред.
Започната и недовършена отзад .....Красота....Джанките цъфнали, пчели жужат, пилета пеят....
Ъмм, жена ти къде е !? Мисля, че тя без усилие може да те накара да се ядосаш.
Не бива да се чувстваш чак толкова ведро!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар