Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНай после да кажеш нещо вярно днес
sapientone
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЗа разлика от твоите познания моите са нищо.Last edited by mechobikov; 23.03.2013, 17:33.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУмен си. Умееееееееен
...
Мъ ти пак ни утгуваряш на вопросо дет тъ питъм, що тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕто още една сентенция която напълно покрива същността ти:
δοκησίσοφος
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗнам !!!
δοκησίσοφος
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеУмен си тиии, умеееен!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе,
çokbilmiş
ПП
Докато не се научиш на граматика и правопис, така ще е.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУщипаните моми ли ???
çokbilmiş
ПП
Докато не се научиш на граматика и правопис, така ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМечо биков, Бай ти Факи нещо те притеснява?
Има да ме сънуваш там, на кораба, като се усамотиш...
Понеже си нов тук, въпреки близо ОСЕМТЕ ХИЛЯДИ ПОСТА, да ти кажа, че тук, в този форум, не само по съдържанието, но и по броя на постовете ще ги познаете...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа форекса ли си говорите или за Факи ???
Има да ме сънуваш там, на кораба, като се усамотиш...
Понеже си нов тук, въпреки близо ОСЕМТЕ ХИЛЯДИ ПОСТА, да ти кажа, че тук, в този форум, не само по съдържанието, но и по броя на постовете ще ги познаете...
Коментар
Коментар