IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравето

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
    моята истина се казва: РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ. Това означава да се яде без да се ограничаваш от нищо, само съблюдаваш коя храна с коя се комбинира. бях станал 110кг на метър и 65: подвижна табуретка. Цигарите след 25 г. пушене ги отказвах 10 г. слава богу отървах се. Кръвното беше 160 на 100 да не говорим за болежки от главата до г*за. Най ми беше гадно среднощния рефлукс: след като се натъпча обилно вечер, след като изпия 2-3 бири, се будя през ноща след като стомашните сокове стигат до белите дробове, следва задавяне, не е истина по един час над мивката немога да си поема въздух.

Започнах така наречената 90 дневна диета. Тя се основава на разделното хранене. Приключих я преди месец но запазих разделното хранене. Неможе да си представите каква промяна: станах 93 кг, кръвното забих 120/80 с пулс 60 и най важното: оправи ми се целия път на храната от гърлото до г*за. Вече започнах да спя нормално, от там ми се подобри работоспособността, тонуса, секса и т.н. Влизам вече нормално във всички дрехи, взех да карам колело без да ме болят колената.

Пия нормално, преминах повече на вино, зарязах газираното. За мен това се оказа печелившата формула и ще се постарая да не я загубя.

И за епилог: купих си над 200 златни монети които ми дават спокойствие за мен и моеето семейство, че все някакви ще преживеем кризата....
    Браво пич, ти си се оказал супер-разумен, но аз не съм като теб. Аз като пийна две и морето ми е до колене. Не моа се запра. Яденето по не ми е належащо. Даже мога да си поставя за цел да не ям. Но пиенето е друго. Там нямам спирка. Единственото което ни различава от животните. Явно съм доста неживотно!

Коментар

• моята истина се казва: РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ. Това означава да се яде без да се ограничаваш от нищо, само съблюдаваш коя храна с коя се комбинира. бях станал 110кг на метър и 65: подвижна табуретка. Цигарите след 25 г. пушене ги отказвах 10 г. слава богу отървах се. Кръвното беше 160 на 100 да не говорим за болежки от главата до г*за. Най ми беше гадно среднощния рефлукс: след като се натъпча обилно вечер, след като изпия 2-3 бири, се будя през ноща след като стомашните сокове стигат до белите дробове, следва задавяне, не е истина по един час над мивката немога да си поема въздух.

Започнах така наречената 90 дневна диета. Тя се основава на разделното хранене. Приключих я преди месец но запазих разделното хранене. Неможе да си представите каква промяна: станах 93 кг, кръвното забих 120/80 с пулс 60 и най важното: оправи ми се целия път на храната от гърлото до г*за. Вече започнах да спя нормално, от там ми се подобри работоспособността, тонуса, секса и т.н. Влизам вече нормално във всички дрехи, взех да карам колело без да ме болят колената.

Пия нормално, преминах повече на вино, зарязах газираното. За мен това се оказа печелившата формула и ще се постарая да не я загубя.

И за епилог: купих си над 200 златни монети които ми дават спокойствие за мен и моеето семейство, че все някакви ще преживеем кризата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
        Трагично лорде!! Как ще оставите, бестопанствени, имотите ?!
        Е, няма да са безстопансвени. Жената и детето ще се поглижат за тях. Но ти ако се гътнеш, майка плаче, грамофон свири

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Не пуша от 10 години. Но оттогава увеличих пиенето двойно, а май и яденето. Качил съм 10 кила и 200 грама. Треа се зимат мерки. Почвам да завиждам на пушачите , че те все пак докато пушат се занимават с интелектуални занимания. Можеш да прочетеш война и мир докато пушиш, но не и докато се натаралянкваш.
          Трагично лорде!! Как ще оставите, бестопанствени, имотите ?!
          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Задължително застраховка за децата и каквото дойде. Аз пък малко пия, но колко пуша - не е истина
            Не пуша от 10 години. Но оттогава увеличих пиенето двойно, а май и яденето. Качил съм 10 кила и 200 грама. Треа се зимат мерки. Почвам да завиждам на пушачите , че те все пак докато пушат се занимават с интелектуални занимания. Можеш да прочетеш война и мир докато пушиш, но не и докато се натаралянкваш.

Коментар

Почвам тази тема с ясното съзнание, че може да е имало подобни. Само, че не ги намирам, а темата е безкрайно актуална. Мой познат се гътна от инфаркт на 49 години, без да може навременно пристигналата линейка да му помогне. Аз също страдам от високо кръвно и наднормено тегло. Предполагам, че и голяма част от вас също. Как да се пазим? Аз лично не пуша, гледам да ям риба поне 2 пъти седмично и много плодове и зеленчуци. Спасение няма - половинка концентрат го намям за нищо., въпреки всички полезни храни които поглъщам. Всички ще умрем, но повечето от нас гледат да го отложат. Как е най правилния въпрос............
              Задължително застраховка за децата и каквото дойде. Аз пък малко пия, но колко пуша - не е истина

Коментар

Почвам тази тема с ясното съзнание, че може да е имало подобни. Само, че не ги намирам, а темата е безкрайно актуална. Мой познат се гътна от инфаркт на 49 години, без да може навременно пристигналата линейка да му помогне. Аз също страдам от високо кръвно и наднормено тегло. Предполагам, че и голяма част от вас също. Как да се пазим? Аз лично не пуша, гледам да ям риба поне 2 пъти седмично и много плодове и зеленчуци. Спасение няма - половинка концентрат го намям за нищо., въпреки всички полезни храни които поглъщам. Всички ще умрем, но повечето от нас гледат да го отложат. Как е най правилния въпрос............
                Напиши завещанието! Облекчава !
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Здравето

Working...
                X