Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравето
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЩом варналия отива в Созопол, няма да си купя във Варна дори и сергия!!!!!!!!!!!!
п.п. И смятам да пробвам бойкостралатаLast edited by НАИВHИК; 01.09.2012, 00:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък отивам при византийците Тръгвам без резервация - на място В Созопол май паркирането е проблемация
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВ "Рила" има хубав басейн, но хотела не е много луксозен. Иначе много луксозен хотел е "Ястребец", на мен лично не ми допада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеБез да се мисля много, се сетих за боровец. В големия хотел има басейн
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.
Има го и в колективка за празниците
http://grabo.bg/septemvriiski-prazni...echeria-03g4q8
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.
Коментар
-
Тази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбичам да разхождам из планината /без значение коя/, ама напоследък числото на желаещите да ми правят компания рязко намаля. Стигнем ли до първата хижа или заслон, раниците се смъкват от гърба, хапването и пиенето се изважда ... и разходката приключва
Коментар
-
Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнениеМдаа, един планински преход от 5-8часа сред върхове, езера и прекрасна природа си е класиката за мен. Лошото е, че времето стига само за един път седмично - но в крайна сметка и това върши идеална работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз пък забелязвам обратната тенденция, преди десет години по билото на стара планина можеше да не срешнеш жив човек цял ден. Дори и по популярните маршрути. Сега е група след група. Последните две години човек не може да отиде ей така на половината по популярни хижи през почивните дни, трябват някакви резервации със седмици напред. чак ме дразни този интерес, не може човек ей така да тръгне и да върви до мръкнало и където стигне там да спи.Last edited by tnm; 31.08.2012, 20:31.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз преди "дигах, но сега вече използвам само тежеста на собственото си тегло /102кг./ за тренировки на успоредката и лоста. Набиранията и кофичките са достатъчни за горната част на тялото.
Сега обаче отивам да правя един таван и работата ще ми е най-добрата тренировка. Цял ден, та чак до довечера.
Намерих и нещо вдъхновяващо за бирата:
http://dnes.dir.bg/news/bira-stres-11896685?nt=4
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОбичам да разхождам из планината /без значение коя/, ама напоследък числото на желаещите да ми правят компания рязко намаля. Стигнем ли до първата хижа или заслон, раниците се смъкват от гърба, хапването и пиенето се изважда ... и разходката приключва
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
коняк с тъмен шоколад.
Не съм пробвал.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар