IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравето

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз пък отивам при византийците Тръгвам без резервация - на място В Созопол май паркирането е проблемация
    Иди си на Слънчев бряг да ти е мирна главата. Препоръчвам Тиара бийч.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Щом варналия отива в Созопол, няма да си купя във Варна дори и сергия!!!!!!!!!!!!
      3 пъти ходих у Варна и Албена бре

п.п. И смятам да пробвам бойкостралата
      Last edited by НАИВHИК; 01.09.2012, 00:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Аз пък отивам при византийците Тръгвам без резервация - на място В Созопол май паркирането е проблемация
        Щом варналия отива в Созопол, няма да си купя във Варна дори и сергия!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          В "Рила" има хубав басейн, но хотела не е много луксозен. Иначе много луксозен хотел е "Ястребец", на мен лично не ми допада.
          В Рила да не се излъжете с кльопачка Отсреща във Венеция

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
            Без да се мисля много, се сетих за боровец. В големия хотел има басейн
            В "Рила" има хубав басейн, но хотела не е много луксозен. Иначе много луксозен хотел е "Ястребец", на мен лично не ми допада.

Коментар

• Аз пък отивам при византийците Тръгвам без резервация - на място В Созопол май паркирането е проблемация

Коментар

Тази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.
                Боровец хилс Гаранция!
                Има го и в колективка за празниците
                http://grabo.bg/septemvriiski-prazni...echeria-03g4q8

Коментар

Тази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.
                  Без да се мисля много, се сетих за боровец. В големия хотел има басейн

Коментар

• Тази година направих голяма грешка! Хем жена ми ме караше да отидам пак в Родопите на преходи в организирана група, хем аз се дърпам. Не таз година ще си пека кълките на плажа. Е верно пекох ги, но ми липстваха дългите преходи из вълшебната природа на планината. Вече никога няма да пренебрегвам планината заради наглите византийци по морето, които само дерат в цените и не предлагат кой знай какво качество на услугите. Може дори и морето да го пропусна, ако в планината има луксозен хотел с басейн. Дайте примери.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Обичам да разхождам из планината /без значение коя/, ама напоследък числото на желаещите да ми правят компания рязко намаля. Стигнем ли до първата хижа или заслон, раниците се смъкват от гърба, хапването и пиенето се изважда ... и разходката приключва
                      Неприятно. Ама такова е. Годинките натежават. Не че раниците са толкова претъпкани

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                        Мдаа, един планински преход от 5-8часа сред върхове, езера и прекрасна природа си е класиката за мен. Лошото е, че времето стига само за един път седмично - но в крайна сметка и това върши идеална работа
                        Много обичам планински преходчета по 30-тина километра Нямам време всяка седмица, но се опитвам два пъти в месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Аз пък забелязвам обратната тенденция, преди десет години по билото на стара планина можеше да не срешнеш жив човек цял ден. Дори и по популярните маршрути. Сега е група след група. Последните две години човек не може да отиде ей така на половината по популярни хижи през почивните дни, трябват някакви резервации със седмици напред. чак ме дразни този интерес, не може човек ей така да тръгне и да върви до мръкнало и където стигне там да спи.
                          Така е - има много хора в планината, ама тези, които аз искам да ми правят компания, бият "отбой"
                          Last edited by tnm; 31.08.2012, 20:31.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Аз преди "дигах, но сега вече използвам само тежеста на собственото си тегло /102кг./ за тренировки на успоредката и лоста. Набиранията и кофичките са достатъчни за горната част на тялото.
                            Сега обаче отивам да правя един таван и работата ще ми е най-добрата тренировка. Цял ден, та чак до довечера.
                            Намерих и нещо вдъхновяващо за бирата:
                            http://dnes.dir.bg/news/bira-stres-11896685?nt=4
                            Държа два дъмбела по 15 кила в къщи да се лигавя за рамене и ръце, 30-40 лицеви опори сутрин ако ми е кеф и коремни преси да не правя тумбак от бирата, но съм до там.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Обичам да разхождам из планината /без значение коя/, ама напоследък числото на желаещите да ми правят компания рязко намаля. Стигнем ли до първата хижа или заслон, раниците се смъкват от гърба, хапването и пиенето се изважда ... и разходката приключва
                              Аз пък забелязвам обратната тенденция, преди десет години по билото на стара планина можеше да не срешнеш жив човек цял ден. Дори и по популярните маршрути. Сега е група след група. Последните две години човек не може да отиде ей така на половината по популярни хижи през почивните дни, трябват някакви резервации със седмици напред. чак ме дразни този интерес, не може човек ей така да тръгне и да върви до мръкнало и където стигне там да спи.

Коментар

коняк с тъмен шоколад.
                                Руските пичове едно време го пиели с резен лимон, посипан с кафе и захар.
                                Не съм пробвал.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X