If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
П.П Ти сега какво, да не би да ми завиждаш, че съм напред в класациите на Мечо?
... тая вечер заниманията ми са по-прозаични... Щях да пиша, че приготвям една от любимите ми супички /докато гледам и тъп мач/, но се сетих, че всичките, които приготвям - са ми все любими...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
И аз първоначално си мислех, че прякорът tnm е нежно момче, хм-хмм...
Сега вече, отдавна вече, виждам, че може да е зряла жена.
...това е нещо, за което наистина завиждам - възможността - от виртуален разговор - човек да прозре пола на събеседника......, не че съм се "парил", но нещо не е в ред в нашите комуникации в последно време...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
... да обясня, все пак: аз съм човек, който не си ляга, преди 01 - 01:30..., т.е. - имам достатъчно ангажименти, пък и други занимания, освен да следя икономическият форум №1...
Какви например!?
П.П Ти сега какво, да не би да ми завиждаш, че съм напред в класациите на Мечо?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ауу, подозренията ти ме обиждат. Виж, дори и Кев смята, че не си прав /твърде вероятно е по това време на денонощието да си полегнал/
... да обясня, все пак: аз съм човек, който не си ляга, преди 01 - 01:30..., т.е. - имам достатъчно ангажименти, пък и други занимания, освен да следя икономическият форум №1...
Ауу, подозренията ти ме обиждат. Виж даже и Кев смята, че не си прав /твърде вероятно е по това време на денонощието да си полегнал/
...няма нещо, което да ме дискредитира толкова много, колкото толкова непремерени и неверни думи на едно място, казани от жена, която има претенциите да е с няколко нива, над останалите..../в нечия претенциозна класация..., например - на Мечовците.../
ахаааааааа, схващам..., не че хората нямат мнение по въпроси, които съм формулирал, а те са чакали основният сблъсък /допир/ - на действащите лица, за да не се разводняваме с излишни приказки и да затрупваме основното....
Независимо какво мислят другите - в доказване на разни отвлечени теории, онова, което е ИСТИНАТА - ЕДИНСТВЕНО поетите могат да синтезират и това е истинският живот! Осезанията ни тук и сега са основното повествование в романа, който четем заедно и който условно сме нарекли "Живот"...
Тук и сега!
Та, убеден съм - в тая страна все повече хора ще разбират за необходимостта от много качественото образовение и квалификации, предвид факта, че е прекалено малък пазарът на труда - и дълго още ще е пренаситен с можещи и знаещи...А учебните заведения бълват нови ентусиасти...
Приятен обяд и наздраве на празнуващите!
/не се отконявайте от основните теми: хората си имаме навици, дори виртуални, които рядко престъпваме - а и на отклонилите се - гаджетата веднага им поставят кръста..., дори и виртуален - той си е кръст..., за зачеркване говоря - виртуално, но все пак - зачеркване..., защото някои бяха предупредени още снощи.../...
Колко теми имам за размисъУ...
Коментар