IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    споко, ти владееш ... "принципните" отговори
    Хайде да ти задам "принципен" въпрос:
    Усетила ли си в постовете ми лично отношение към някоя от дамите във форума? Говоря за положително отношение.
    Щото за негативно е ясно кой е "номер едно".

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      По принцип ги владее
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Еййййй, после аз те манипулирам, че и лесен си бил за това.

Ти сега правиш опити да ме вкараш в режим да доказвам, че "нямам сестра"

Коментар

• Огладнях нещо. Мисля да си хапна сланинка
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            Не се прави на неразбрал и малък...

Едни казват, че търпение и постоянство - всяка врата отваряли..., или - каквото там друго има за отваряне...
            Чуй сега какво ще ти каже "старото"
            Тези "врати", които визираш, не се ли отворят в главата на "къщата" първите няколко минути, по-нататък нещата се объркват. Трябва да сменяш панти, да сменяш смазката им, бравата, понякога и покрива на цялата "къща". Т.е. когато си "разбирач" и "не си малък" разбираш, че вложеният труд рядко се изплаща в някоя от стаите на "къщата" след дългото почукване и търпение.

Както се казва "така го правят инженерите".
            Хуманитарите имат по-дълъг заход към "вратата", но успеваемостта им е доста по-ниска. Те една "панта" не могат да сменят като хората.
            Last edited by anon6706; 29.03.2013, 16:47.

Коментар

Ти сега правиш опити да ме вкараш в режим да доказвам, че "нямам сестра".

Не се прави на неразбрал и малък...

Едни казват, че търпение и постоянство - всяка врата отваряли..., или - каквото там друго има за отваряне...

Други казват, че една диня може и да се познае само с почукване, но лично аз на това не вярвам от раз..., все пак и от второто почукване можем да останем озадачени...

Трети казват...

Абе - какво съм седнал да приказвам неща, които си ги знаете по рождение /най-малко/, че дори и много преди него...
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Анон, остроумието ти е пословично!

Обаче….

1. Ако печелиш словестни битки, за да си докараш нечие внимание, например – на дамската част, то аз се отказвам. Печелиш диспута “за благоволението на съфорумките” и – разбира се – на тая, с която /по моя неангажираща преценка/ - много добре се допълвате. Разликата е в това, че провокациите на Вал не винаги успяват. Под твое ръководство и тя може да усъвършенства по-добре психологията, ако разбира се – е добра и последователна твоя ученичка…, ама то и от учителя много зависи….
                Не намеквам, че сте комбина с Вал, разбира се, но ако сте комбина, то там ви е силата!
                ----------------------------------------
                От далеч личи колко лесно е да бъда манипулиран..., толкова е елементарно...

Определено, и Анон го е усетил.

Ти сега правиш опити да ме вкараш в режим да доказвам, че "нямам сестра".

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Мързелът гаден навик или порок е /щото нищо не споменаваш за пороците, де!?

От далеч личи колко лесно е да бъда манипулиран..., толкова е елементарно...

Определено, и Анон го е усетил.

Независимо от това, какъв ли би трябвало да е все пак човекът, който не може да усети моята съзнателно проявявана благосклонност - понякога да бъда манипулируем? Е, има всякакви хора, които трудно зацепват в естеството на нещата... /говоря в подробности, защото има хора, които очакват някаква тема за размисъл, за да си разнообразят ежедневието - моето очевидно не е така свободно, но все пак се включих.../

Сега конкретно на въпроса: ТНМ, изобщо нямаш основание да са съмняваш, че си форумна отличничка /за определени хора/... Ето как едно изречение може да извиси някого и да даде повод за почерпка: наздраве!

Коментар

Обаче….

1. Ако печелиш словестни битки, за да си докараш нечие внимание, например – на дамската част, то аз се отказвам. Печелиш диспута “за благоволението на съфорумките” и – разбира се – на тая, с която /по моя неангажираща преценка/ - много добре се допълвате. Разликата е в това, че провокациите на Вал не винаги успяват. Под твое ръководство и тя може да усъвършенства по-добре психологията, ако разбира се – е добра и последователна твоя ученичка…, ама то и от учителя много зависи….
                    Не намеквам, че сте комбина с Вал, разбира се, но ако сте комбина, то там ви е силата!

2. Ако просто си лафим, за да минава времето ти , то и така си тече, т.е. – целта ти е постигната.

Елементарно и повече от очевидно е, че щом не си най-простият /по твоя собствена и моя оценка/, то пък ще да си най-умен, щом намираш връзка между “гадни навици” и “глупост”.

Заслужаваш адмирации, дори и да си позициониран в “златната среда”, но това е по-скоро едно подценяване на твоите възможности.

В заключение: хубаво е да има доволни от успеха си хора. Чувството за удовлетвореност е сериозен стимул за нашето его. Все пак никой друг не може да ни оценява, защото най-точна самопреценка можем да направим само и единствено ние.

Успехи на всички: включително - на хората с гадни навици!

http://www.youtube.com/watch?v=zo0eUxNKRJE
                    Мързелът гаден навик или порок е /щото нищо не споменаваш за пороците, де!?
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Все пак никой друг не може да ни оценява, защото най-точна самопреценка можем да направим само и единствено ние.
                      Аз доволен !!!
                      tnm

Коментар

И какво толкова си казал по темата "Що е то инженер" в горния пост, че "ще спреш дотук"??

После аз съм бил най-гадния......., но поне не съм най-простия. С извинение за откровението, разбира се.

Обаче….

2. Ако просто си лафим, за да минава времето ти , то и така си тече, т.е. – целта ти е постигната.

Елементарно и повече от очевидно е, че щом не си най-простият /по твоя собствена и моя оценка/, то пък ще да си най-умен, щом намираш връзка между “гадни навици” и “глупост”.

Заслужаваш адмирации, дори и да си позициониран в “златната среда”, но това е по-скоро едно подценяване на твоите възможности.

В заключение: хубаво е да има доволни от успеха си хора. Чувството за удовлетвореност е сериозен стимул за нашето его. Все пак никой друг не може да ни оценява, защото най-точна самопреценка можем да направим само и единствено ние.

Успехи на всички: включително - на хората с гадни навици!

http://www.youtube.com/watch?v=zo0eUxNKRJE

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Мечо, не с лошо към инженерите. Затова сме на този хал.

Хубава вечер и тук!

Rhapsody in Blue - George Gershwin - New York City
                          Нищо лошо към инженерите. Несхващането на свободния избор е ПРОБЛЕМ. Не е проблем само на инженерите, а на всички. За това са виновни и образованието и пропагандата. Незнанието какво се приема за вярно и какво се доказва е голям проблем, не само при математиката, а и при всички други науки, природни и хуманитарни. Просто в математиката свободния избор е ОТ ЯВНО ПО ЯВНО бог и цар. И въпреки, че е ЯВНО, не се схваща от повечето математици.
                          tnm

Коментар

Губи ми се смисълът на въпросИТЕ ти, защото не виждам тезата, която защитаваш. Логиката ми подсказва да не отговарям на висящи във въздуха въпроси, но - тъй като индиректно усещам, че дамата има слабост към такива като нас /инженери/ - ще ти отговоря изчерпателно на питанките...

1. Дипломиран инженер съм виждал "на живо", нещо повече - няколко на брой съм виждал "на живо", дори някои от тях съм виждал в процес на работа... За съжаление - болшинството около тях са за оплакване...

2. Не само съм разговарял с подобно "животно", но имам честта в началото на кариерата си - да съм бил учен от супер-специалисти - инженери...За което - им благодаря и доземи им се кланям!

3. Баща ми е един "неосъществен инженер", който пази още студентската си книжка, в която пише, че преподавател по математика му е проф. Брадистилов /вероятно много висшисти са учили от негови учебници/ и още ред други светила на науката от миналия век... Баща ми е именно неосъществен като инженер, защото не се е дипломирал поради остро заболяване на белите дробове, санаториум... и една снимка със самодиви в бели премени около него, но са го вдигнали все пак на крака...

Мога да говоря много по темата "Що е то инженер", но ще спра до тук, защото не виждам твоето мнение по въпроса, който задаваш - а именно такива като теб са ми най-гадни тук..., с извинения за откровението, разбира се...

Такива неща по вечерно време...
                            И какво толкова си казал по темата "Що е то инженер" в горния пост, че "ще спреш дотук"??

После аз съм бил най-гадния......., но поне не съм най-простия. С извинение за откровението, разбира се.

Коментар

• Мечо, не с лошо към инженерите. Затова сме на този хал.

Хубава вечер и тук!

Rhapsody in Blue - George Gershwin - New York City

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Не го гледам, но разбирам за какво говориш. Точно такова трябва да бъде поведението на повечето, и няма да има необходимост от тийм билдинги. Има една работа за вършене и си я вършиш без да предизвикваш драми.
                                Браво на Камата, макар че не вярвам да промени коренно нещо в ситуацията!

Обещавам следващият ми пост да бъде съвсем различен, по-скоро като сюжет, не и като тематика, а и след мисията със бънджи-скока е повече от ясно че всеки човек е уникален и способен може би на доста повече от това което си мисли че е
                                Last edited by kev; 28.03.2013, 22:40.

Коментар

Working...
                                X