IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    те са относителни.
    Това го изтрий, да не би да каже Анон, че е клише

Всъщност не знам дали стопля, че казваш същото което и аз
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      комбинацията инжинер-економист е провокация на която не можеш да устоиш дори в името на добрите митове ))

ако има нужда от някакви пунктуационни или правописни намеси, разчитам на теб
      ...с червеничко че да ги видя утре и да си науча домашното

Хубава вечер на всички
      + 1024
      tnm

Коментар

виждам, че се гради мит за възпитанието ти )
        няма да го руша

като вметка само, без да се взима под внимание, предвид горното - както, "специалното отношение", така и възпитанието имат две посоки по абцисата на координатната система, добре е да се уточнява знака
        Няма как да не забележа, че се опитваш да придадеш друг смисъл на казаното от мен.
        Абсцисите и ординатите на възлиптанието ги остави, те са относителни. Понякога, зад преднамеренара грубост прозира "специалността".

Коментар

• комбинацията инжинер-економист е провокация на която не можеш да устоиш дори в името на добрите митове ))

ако има нужда от някакви пунктуационни или правописни намеси, разчитам на теб
          ...с червеничко че да ги видя утре и да си науча домашното

Хубава вечер на всички

Коментар

• Сънка, провери ли вече как се пише думата абсциса?
            Пак се намеси неподготвена за мен.

П.П. По-нататък използвай думата "ордината". Рисковете да сбъркаш са по-малки, но и не знам как ще я вкараш в твое изречение..
            Last edited by anon6706; 29.03.2013, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              ..................
              За какво и е скромност на такава жена..?
              Тя е като дресинга на салатата, като джинжифила на ракийката, като огъня на паржолката.....
              Скромността грози жената !!!
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Знака зависи от гледната точка
                Поредното клише.

И каква е "гледната точка"?????????

П.П. Спрямо коя моя анатомична част ме гледа Съни(тя)?

Коментар

няма да го руша

като вметка само, без да се взима под внимание, предвид горното - както, "специалното отношение", така и възпитанието имат две посоки по абцисата на координатната система, добре е да се уточнява знака
                  Знака зависи от гледната точка
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Жена..., ама не каква да е, а от класа и със стил
                    ..................
                    За какво и е скромност на такава жена..?
                    Тя е като дресинга на салатата, като джинжифила на ракийката, като огъня на паржолката.....

Коментар

няма да го руша

Добре е да се уточни, че някой, който си няма понятие от математика, но пък претендира за "житейска координатна система", няма право да пише думата АБСЦИСА с една буква по-малко.
                      Last edited by anon6706; 29.03.2013, 19:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Хайде да ти задам "принципен" въпрос:
                        Усетила ли си в постовете ми лично отношение към някоя от дамите във форума? Говоря за положително отношение.
                        Щото за негативно е ясно кой е "номер едно".
                        няма да го руша

Коментар

Ако не възразяваш, ще отговоря аз. Не, не смятам, че си проявил симпатии. Много хора бъркат възпитаното отношение със "специално" такова.
                          Не го "бъркат", завиждат.

П.П. Възпитанието не ходи по гората, а по "инженерите".

Коментар

Зарата, много елементарно.
                            Анон- гаден (според теб). "Лика- прилика" сме си с него- пак по твои думи. Връзката, която се налага от самосебе си е, че и аз трябва да съм гадна. Не можеше ли направо да кажеш: "Вал, смятам те за гадна", а трябваха такива меандри на мисълта/логиката ти? Ако така ти харесва да мислиш- ще гледам да го "преглътна". Аз си знам, че съм харна и готина.

п.п.Не можеш да избягаш от сапунките- няма да си ти.
                            На моята диплома също пише инженер. Ма като се знам какъв съм инженер и ме е страх да отида на доктор.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Хайде да ти задам "принципен" въпрос:
                              Усетила ли си в постовете ми лично отношение към някоя от дамите във форума? Говоря за положително отношение.
                              Щото за негативно е ясно кой е "номер едно".
                              Ако не възразяваш, ще отговоря аз. Не, не смятам, че си проявил симпатии. Много хора бъркат възпитаното отношение със "специално" такова.

Коментар

• Зарата, много елементарно.
                                Анон- гаден (според теб). "Лика- прилика" сме си с него- пак по твои думи. Връзката, която се налага от самосебе си е, че и аз трябва да съм гадна. Не можеше ли направо да кажеш: "Вал, смятам те за гадна", а трябваха такива меандри на мисълта/логиката ти? Ако така ти харесва да мислиш- ще гледам да го "преглътна". Аз си знам, че съм харна и готина.

п.п.Не можеш да избягаш от сапунките- няма да си ти.

Коментар

Working...
                                X