Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ интерес на истината и този коментар беше ШЕДЬОВЪР, но в началото на началата беше "Най умния човек, когото познавам". От тогава чета всички твои постове с КОРИЦИТЕ
Какво съм пропуснал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАааа, той Мечо мина вече по този път. Сега ти си наред
Много ми се ще да походя по разни "пътища", но не само крака, обувки не ми останаха......
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНие да не би да я лишаваме от естетически качества?.... каквото и заядливо нещо да означава това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНие не спорихме много. Всеки си каза мнението за най-умния човек когото познава и така и не можехме да се разберем
П.П. Пък аз мислех, че си ми фен след коментара за самолета и стюардеситеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКонцентрирай се върху рейсовете.
Не "чукай" по вратите, че Зарата ще те емне като мен, ако и да си му душеприказчик.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСпомням си в зората на ОНАЯ тема имахте спор с Манков на тема "Най умния човек, когото познавам"
От тогава съм ти ФЕН !!!
П.П. Пък аз мислех, че си ми фен след коментара за самолета и стюардеситеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСпомням си в зората на ОНАЯ тема имахте спор с Манков на тема "Най умния човек, когото познавам"
От тогава съм ти ФЕН !!!
Не "чукай" по вратите, че Зарата ще те емне като мен, ако и да си му душеприказчик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМдъъъ, все харни неща си изредил
От тогава съм ти ФЕН !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение..................
За какво и е скромност на такава жена..?
Тя е като дресинга на салатата, като джинжифила на ракийката, като огъня на паржолката.....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениекомбинацията инжинер-економист е провокация на която не можеш да устоиш дори в името на добрите митове))
ако има нужда от някакви пунктуационни или правописни намеси, разчитам на теб
...с червеничко че да ги видя утре и да си науча домашното
Хубава вечер на всички
Гледай да не пропуснеш момента, когато от гълъбица, ще се превърнеш в малко желана от соколите кокошка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеОт далеч личи колко лесно е да бъда манипулиран..., толкова е елементарно...
Определено, и Анон го е усетил.
Независимо от това, какъв ли би трябвало да е все пак човекът, който не може да усети моята съзнателно проявявана благосклонност - понякога да бъда манипулируем?Е, има всякакви хора, които трудно зацепват в естеството на нещата... /говоря в подробности, защото има хора, които очакват някаква тема за размисъл, за да си разнообразят ежедневието - моето очевидно не е така свободно, но все пак се включих.../
Сега конкретно на въпроса: ТНМ, изобщо нямаш основание да са съмняваш, че си форумна отличничка /за определени хора/... Ето как едно изречение може да извиси някого и да даде повод за почерпка: наздраве!
, обаче никъде не прочетох отговор на моя въпрос!?
Мярнах нещо за манипулации, за благосклонност, за естеството на неща ... , но нищо за лоши навици или порок
П.П. Ако си просиш почерпка, поне напиши дали влизаш в /определени хора/, че да знам от какво естество да е почерпкатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар