Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеМоите 2 стинки, въпреки че знам че съм малцинство...голямо.
Много време нямах лична кола до около 35 приблизително....Чат пат служебна /не ползвана за лични нужди /. Това по никакъв начин не ми е пречило, напротив - жената ме зеМА ПРЕДИ да имам кон..., дори конюшната не беше моя , а под наем. Т.е. земала ме е заради мен, а не заради нещо друго. Относно приключенията...Бай Сачо не е в час пак... Пътувахме МНОГО по всякакъв начин, бус, самолет /основно/ и т.н. буквално по целият свят....Липса на разходи за кола = на почивка по средата на океана ! Така че колата хич не е задължителна.....до време... Като дойде момента на чаветата уви кола е необходима... Евго гони чавета ....и не е на 25-30 сигурно на Каките не прави добро впечатление липсата на кон....още повече, че тези по които се заглежда са по дифолт претенциозни щом са свободни на тази възраст...макар и реално да е оп-добре да имаш няколко конюшни от кон ама първо коня се забелязва...
Като има пари човек, си ходи в чужбина, пазарува в големите и скъпи магазини, купува си хубава храна, море, неща за дома, ремонти.
А не да си давам парите на бензин, монтьори и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеМоите 2 стинки, въпреки че знам че съм малцинство...голямо.
Много време нямах лична кола до около 35 приблизително....Чат пат служебна /не ползвана за лични нужди /. Това по никакъв начин не ми е пречило, напротив - жената ме зеМА ПРЕДИ да имам кон..., дори конюшната не беше моя , а под наем. Т.е. земала ме е заради мен, а не заради нещо друго. Относно приключенията...Бай Сачо не е в час пак... Пътувахме МНОГО по всякакъв начин, бус, самолет /основно/ и т.н. буквално по целият свят....Липса на разходи за кола = на почивка по средата на океана ! Така че колата хич не е задължителна.....до време... Като дойде момента на чаветата уви кола е необходима... Евго гони чавета ....и не е на 25-30 сигурно на Каките не прави добро впечатление липсата на кон....още повече, че тези по които се заглежда са по дифолт претенциозни щом са свободни на тази възраст...макар и реално да е оп-добре да имаш няколко конюшни от кон ама първо коня се забелязва...
Най-лесно е да си хванеш самолета, обаче съвсем друго е да обиколиш и да видиш бял свят, при самолета го няма това усещане, няма я тръпката, губи се магията на пътуването и идеята му.
Има една поговорка "Човек е човек, когато на път.."
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Пак мрънкаш и подсмърчаш, колко толко данък плащаш? Май за носни кърпички даваш повече.
Коментар
-
Моите 2 стинки, въпреки че знам че съм малцинство...голямо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
Аз нямам нищо против да плащам и 2000 лв годишен данък, но на среща какво получаваме? Имаме категорично най-гадните горива в Европа, малоумни ограничения зад, които рекетьорите дебнат с камери на хранилка, разбити пътища, псевдо-магистрали, които дори не приличат на магистрали, а на селски пътища, даже и пътищата на село са по-добре от магистрала Хемус?!?!?!?
Коментар
-
Тарикат мъж не писка, плаща си и данък и винетка и зелена зона и гориво и гуми и ремонт. Който ползва, плаща. Всяко мрънкане отвращава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕвго, имот срещу жена?
Има ли сделка!?
имот или да станеш жена на евго?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
Недей го лъжи, бе нали има тротинетки, колелета, нали сте "европейци", пък може и без седалки да ги карате колелата. За какво са ви коли? Дай да ги обложиме колите с възможно най-високи данъци, граждански, тол такси, всичко под евро 5 в надин и.т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали каката има кола.
Но няма желание да отидем някой уикенд на спа.
При нея всичко е на приказки, в епохата на "въртеливите дупета" и меркантилните жени.
Коментар
-
Няма смисъл да се оправдаваш с разходите си, никоя няма да се впечатли. Ето сега е лято, идеално през уикенда да мръднете някъде извън София, басейнче в Балчин баня, или хладина на Ястребец и царска бистрица, да я заведеш до Рилския манастир или Копривщица. Как без кола? Даже вечер след работа може да вечеряте в някоя бистришка кръчма. С автобуса ли? Създавайте си преживявания заедно, затова ти е кола. Може да не си купуваш, вземи си рентакар ако трябва, ама в 21 век без кола си неадекватен.
Коментар
-
Няма смисъл да се оправдаваш с разходите си, никоя няма да се впечатли. Ето сега е лято, идеално през уикенда да мръднете някъде извън София, басейнче в Балчин баня, или хладина на Ястребец и царска бистрица, да я заведеш до Рилския манастир или Копривщица. Как без кола? Даже вечер след работа може да вечеряте в някоя бистришка кръчма. С автобуса ли? Създавайте си преживявания заедно, затова ти е кола. Може да не си купуваш, вземи си рентакар ако трябва, ама в 21 век без кола си неадекватен.
Но няма желание да отидем някой уикенд на спа.
При нея всичко е на приказки, в епохата на "въртеливите дупета" и меркантилните жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Имаме 3 апарта в СФ и няколко вили в БГ.
На годишна база отиват много пари за поддържка.
И ги поддържаме в хубав вид.
По принцип, ползвам самолети, таксита, автобуси. Понякога и БДЖ (при продажба на селските имоти). Наемам си и бусове, ако трябва нещо да се превози.
Разходите за това не са големи, сравнено с поддържката на една кола.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти си за служебна кола.ШЕФА не чете ли форума и да взима- Демографията е по важна от парите.Иначе трагедията е с привкус на комедия.Първоначално изпратено от Evgo
Имаме 3 апарта в СФ и няколко вили в БГ.
На годишна база отиват много пари за поддържка.
И ги поддържаме в хубав вид.
По принцип, ползвам самолети, таксита, автобуси. Понякога и БДЖ (при продажба на селските имоти). Наемам си и бусове, ако трябва нещо да се превози.
Разходите за това не са големи, сравнено с поддържката на една кола.
Коментар
Коментар