If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Такси до Дуранкулак и обратно? Колко ти излиза това удоволствие и защо не е ли по-добре да вземеш рентакар? Така може да се отбиеш в някоя кръчма на брега по пътя, да кривнеш насам-натам.
От летище Варна до вилата ни на морето, плащам 38, 44 или 50 лв. Според това как кара и дали има машинка.
Въпрос на разбиране за кефа...Мен ме кефи да съм пътник и не искам да зяпам асфалта, а това около него. Други искат да държат ''волана'' в ръце и колата е едва ли не смисълът на живота, ма то лъскане, пудрене....мани мани...За мен колата не е повече от табуретката в хола - придвижва ме и пренася багажа от точка А до Б и толкова....
Самолетите сега са по-лесни. Едно време не беше съвсем така... особено ако трябва да е изгодно.... Вервай ми приключения безкрай....нема да изброявам....
Щом те кефи колата със здраве да си я ползваш....
за какво са ти коли при тая табуретка в хола
яхаш я и си там.
Има и таксита. Не са скъпи за региона на Варна. Ние ползваме такова на лицензирана фирма.
Такси до Дуранкулак и обратно? Колко ти излиза това удоволствие и защо не е ли по-добре да вземеш рентакар? Така може да се отбиеш в някоя кръчма на брега по пътя, да кривнеш насам-натам.
И как ще заведеш гадже на спа в Девин, Велинград, Хисаря или Сандански? Как ще идеш до Дявоското гърло, Рупите, Перперикон или Белоградчишките скали? Как ще разгледате Солун, Ниш или Охрид? Как ще обиколиш Крит, Сицилия или Тенерифе? Като си на Албена как ще отскочиш до Калиакра, Аладжа манастир, плажа на Дуранкулак? Има само два варианта - с автобуса с бабите или с кола (собствена и под наем). Сети се сам кое е по-вълнуващо.
Има и таксита. Не са скъпи за региона на Варна. Ние ползваме такова на лицензирана фирма.
Аз с кола съм пътувал много и продължавам да пътувам от това по-приятно за душата няма. Пътувал съм от София до Порто и от Порто до София с кола, от Белград до Москва, от Москва до Санкт Петербург и от Санкт Петербург до Волгоград, от там пак до Москва и към София, цяла Европа съм обиколил с кола.
Най-лесно е да си хванеш самолета, обаче съвсем друго е да обиколиш и да видиш бял свят, при самолета го няма това усещане, няма я тръпката, губи се магията на пътуването и идеята му.
Има една поговорка "Човек е човек, когато на път.."
Въпрос на разбиране за кефа...Мен ме кефи да съм пътник и не искам да зяпам асфалта, а това около него. Други искат да държат ''волана'' в ръце и колата е едва ли не смисълът на живота, ма то лъскане, пудрене....мани мани...За мен колата не е повече от табуретката в хола - придвижва ме и пренася багажа от точка А до Б и толкова....
Самолетите сега са по-лесни. Едно време не беше съвсем така... особено ако трябва да е изгодно.... Вервай ми приключения безкрай....нема да изброявам....
Щом те кефи колата със здраве да си я ползваш....
Коментар