IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Мен ме мързи да се навирам из шубраците и да търся ягодки, затова ще го карам на пейзажи.
    По време на снимките беше малко облачно, но все пак гледката е невероятна.
    http://prikachi.com/images.php?images/887/8189887Y.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/880/8189880E.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/903/8189903c.jpg
    Дааа, снимките са панорамни.....
    Жална им майка на "трите синджира роби", дето са те теглили по нагорнището....

Коментар

• Мен ме мързи да се навирам из шубраците и да търся ягодки, затова ще го карам на пейзажи.
      По време на снимките беше малко облачно, но все пак гледката е невероятна.
      http://prikachi.com/images.php?images/887/8189887Y.jpg
      http://prikachi.com/images.php?images/880/8189880E.jpg
      http://prikachi.com/images.php?images/903/8189903c.jpg
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        С тия дебели пръсти как ги късаш тез вкусни и дребни ягодки....
        Ми - то проблем няма: късам само ягодките, които сами ми падат в шепата..., т.е. - които искат да бъдат откъснати...

От друга страна - тя, ягодката - ако не иска да бъде откъсната - и с най-тънките пръстчета да работиш - нанайсе Ше ти падне в шепичката...

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          Аз пък – НИКОГА не бих пуснал снимка на ягоди в икономически форум!!! Ни-ко-га! Какви са ароматни и сладки – да ви казвам – излишно е, защото не бих ходил по Витоша за някакви толкова прозаични неща! Купувам си от маркета едно кило ягоди и нямам ядове...

Абе, кой им дава достъп на тия хора в икономическите форуми? А какъв безобразен език имат! И ягоди ще ми качват! Ай ги трием от тук!

Да се обърна към съфорумците с моя безобразен език: уважаеми съфорумци, не влизайте в тая тема /200 000 посещения сте направили – миии – по-кротко, де.../! В нея няма какво ново да се научи! Ще си изгубите времето, ако тръгнете да снимате първите горските ягоди, по-късно сочните малини, а боровиМките – те пък свършване нямат... /което «губене» на време – аз пък съм приел да е най-доброто нещо, което правя, извън служебните ми ангажименти, ама кой съм аз - затова и не правя препоръки, де.../...

http://snimki.be/store/1/381434870258.jpg

http://snimki.be/store/1/581434870321.jpg
          С тия дебели пръсти как ги късаш тез вкусни и дребни ягодки....

Коментар

• Аз пък – НИКОГА не бих пуснал снимка на ягоди в икономически форум!!! Ни-ко-га! Какви са ароматни и сладки – да ви казвам – излишно е, защото не бих ходил по Витоша за някакви толкова прозаични неща! Купувам си от маркета едно кило ягоди и нямам ядове...

Абе, кой им дава достъп на тия хора в икономическите форуми? А какъв безобразен език имат! И ягоди ще ми качват! Ай ги трием от тук!

Да се обърна към съфорумците с моя безобразен език: уважаеми съфорумци, не влизайте в тая тема /200 000 посещения сте направили – миии – по-кротко, де.../! В нея няма какво ново да се научи! Ще си изгубите времето, ако тръгнете да снимате първите горските ягоди, по-късно сочните малини, а боровиМките – те пък свършване нямат... /което «губене» на време – аз пък съм приел да е най-доброто нещо, което правя, извън служебните ми ангажименти, ама кой съм аз - затова и не правя препоръки, де.../...

http://snimki.be/store/1/381434870258.jpg

http://snimki.be/store/1/581434870321.jpg

Коментар

• Толкова съм ясен. Самозванци не чета. Самозванци няма да четат и много други хора. Имам какво да им препоръчам.

Пределно ясно и разбираемо.

Приятни сънища на дамите - 30+ и така нататъкА...

Лошо няма: обещавам да се пенсионирам. Някога. И пак ще си се харесвам...

Както казва един мой приятел, когото вероятно са пренебрегнали някак: "Който не ме харесва - няма вкус..., който ме харесва - не ме заслужава!"

Коментар

• Женските ми никове го тормозели...

Даммм, "приятелю"... и ПРИЯТЕЛИ, когато си имаш деца, които обичаш /достатъчно/ - може да желаеш по-често нещо да ти напомня за тях, въпреки няколкочасовите разговори, които правиш с тях...

Ама - ти нищо не си видял все още: ще те засипя с НОВИ женски никове - две ВНУЧКИ... ЗАСЕГА!

Май има неща, които МНОГО ТРУДНО ще разбереш някога... иНператорЕ...

... СЕРИОЗНА ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!

Коментар

• ЦИТАТ ОТ ТЕМА: "Ще видим на годишна база. Засега книгата виси в разни класации за най-продавана, но е минала само една седмица..."

Така ли казват на подобни ситуации вече? Много иронични можели да бъдат това – главните редакторки при някои /свои/ „висящи” констатации..., ПА мое са и РЕДАКТОРИ...

Аз викам: Съни/тя/ - създателката на така четената съседна тема – /в която се обсъжда съдба Зиезива/ - да отвори допитване /проучване/ - което проучване да приемем като един от видовете /разни/ класации, в които – висенето на /”творбата”/ да е още по-яко и при нас... Като въпроси в анкетата биха могли да се включат, например:
                  - Познавате ли писатели, участващи активно в настоящият форум?
                  - Колко от издалите книга в живота си, пишещи в настоящият форум – можете да наречете ИмператорИ? Колко от тях черпят „познанията” си от нета, като черпят инфото си, без да цитират авторите?
                  - Колко „писатели”, участващи в настоящият форум – могат да се похвалят с „постижението” – да поставят квалификация „Фроста” - на някоя от участничките ТУК?
                  - А колко от същите „писатели” – биха преиначили думите на всеки участник /всяка участничка/ тук, независимо от неговата /нейната/ добронамереност, вкл. и с даване на практически съвети към „писателя”?
                  Чрез отговорите на подобни въпроси СИГУРЕН СЪМ – „писателят” ще виси в разни класации: знаем, колкото повече постове – толкова повече случайни потребители могат да кликнат....
                  За да отговоря в подобна анкета – ще регистрирам няколко десетки никове, от които ще мога да пиша едновременно... Пиша с един ник, не мога да подкрепям мненията си от няколко ника едновременно... и в името на какво..., за да покажа на анонимен форум колко съм велик? Това наистина са егоцентрични изгъ...ици, някакви...

.................................................

В интерес на истината – доста хора тук не могат да се похвалят с постиженията си... Как да се вредят? Пишете за себе си, бе хора! Хвалете се и вие, за да има кому и аз да честитя! Няма с какво да се похвалите? НЕ ВИ ВЯРВАМ! Едно ми е приятно-радостно да установя, че вдигаМЕ револУциите, но същевременно - СМЕ търпими към това – да НИ „пилят” едно и също на главите – и това - не с дни, а с месеци и дори години... Характерна черта на племето...

Пак ще кажа: такава тематика може да предизвика /траен/ интерес ЕДИНСТВЕНО у малките дечица, на които им я налагат родителите или учителите..., ама това не означава, че има някакъв смисъл същата тематика да се налага и на тийновете... Защо? Пробвайте: ще предизвикате у доста от тях излишна неприязън. Мнения всякакви!

Някой /ДРУГ/ път – МОЖЕ да помисля, дали да препоръчам „книжлето” на някого от 6-те ми внуци, които растааааат... Империя се прави така!!! /ай сЯ – да`Н учим ЕНператорите..., че мноО станАхме вече тук.../

Единият ми внук /ПОХВАЛИХ СЕ!/ е на възрастта – да бъде заинтригуван..., а с колко приятелчета контактуват ежедневно!!! А госпожите им – с тях пък как се разбираме – има да четаааааат.... , да си запълват часовете в елитната /елитните/ и други училища.... От кого могат да бъдат заинтригувани /да кажем – на ниво Министерство/? От мен, разбира се! Таблетчетата на внука и приятелчетата му – са си в ръцете им ежедневно: от ей такива фърфалаци... Еми? Еми, я! Това му е интересно..., а някой иска да привлича тийнове. Единици, които не си пестят времето – да, но няма как това да е масово. Помислете, но не от ваша гледна точка, а от тяхната. Ако щете – разбирайте.

Охххх, старост – нерадост!!! Кога ще се пенсионирам и аз, за да се кротвам? Старосттттт!!! Па, моЕ и да се пенсионирам! И ще го направя...., ама – живот и здраве – когато „си родя” правнуците!!!

Аз вече ПРЕписах някъде сентенцията: „Човек е голям, колкото са големи мечтите му”... Какво ли пък би трябвало да означава това?...

...абе, очевАдно - мога да намеря, да мотивирам и привлека спонсори и МЕДИИ - към младите в дейности, които МЕ ИНТЕРЕСУВАТ /не към дъртите, дето висят по форумите, пък били те и с икономическа насоченост.../

П.п. Усетихте ли, уважаеми съфорумци – рационалното в идеите ми? Скоро споменах някъде за изложбите на книгите в НДК /повечето тук ги знаят, а други – тяхна си работа.../ Сега пък имам нови идеи... Хайде – работете за самозванКОТО, аз за сега съм пас/Т/... Стаааааарост-нерадост! Хехехехе! Разни класации и социологически проучвания... Ми, то се знае: който си плати – той ще ползва „социологията” и т.нар. „представителни извадки”..., но ние ТУК – знаем си го отдавна – тревица РупаМЕ... /ех, тоя форекс – колко парички изпапВА..., понякога..., но, когато и АКО спечеля – къде ще ги дявам тия пари..., ех, че кръговрат!..../

Поздрави!

Коментар

Хитруша си ти!...ПровокаторШа!...

Няма да раздувам до край - изчезвам от клавиатурата за дни...

Та, според теб /недоспала по различни причини..../ - защо един "автор" поставя акцента ИЗКЛЮЧИТЕЛНО върху продажби, а не върху художествени стойности?

Отдаааавна минаха времената, когато ме караха да чета АКАДЕМИК /!?!/ ПантАлей Зарев - с 6 тома разработки - на тема - какво е искал да каже авторът на произведението.

Никой не може да направлява мнението на хората. Те са, които решават! Вече имах възможност да се уверя в "художествени достойнства". Сега не ми се чете стилът на редактора, защото - ако можеше да покаже нещо ново - сам редакторът щеше да бъде утвърден писател...ВЕЧЕ...

Това отношение /ТУК/ ми напомня едни други времена, когато сами разни ИмператорИ ме задължаваха да си купувам книга, която ми харесва - с "произведение" на измислен "писател"..., или 6-те тома на "академика", защото аз САМ - НЕ съм можел да разбера, какво е искал да каже "авторът"...., хайде де - особено пък в тоя форум...

https://www.youtube.com/watch?v=vcEDmwFA6vk
                    +2!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Имам проблеми с мисловния процес, поради употреба на алкохол и липса на сън.
                      Може би поради тази причина при мен КУПУВАЧИТЕ се сливат с ЧИТАТЕЛИТЕ.
                      Както и да ... Все още обичам да влизам в книжарниците или в интернет и да си купувам книги.
                      Честит празник!
                      Хитруша си ти!...ПровокаторШа!...

Няма да раздувам до край - изчезвам от клавиатурата за дни...

Та, според теб /недоспала по различни причини..../ - защо един "автор" поставя акцента ИЗКЛЮЧИТЕЛНО върху продажби, а не върху художествени стойности?

Отдаааавна минаха времената, когато ме караха да чета АКАДЕМИК /!?!/ ПантАлей Зарев - с 6 тома разработки - на тема - какво е искал да каже авторът на произведението.

Никой не може да направлява мнението на хората. Те са, които решават! Вече имах възможност да се уверя в "художествени достойнства". Сега не ми се чете стилът на редактора, защото - ако можеше да покаже нещо ново - сам редакторът щеше да бъде утвърден писател...ВЕЧЕ...

Това отношение /ТУК/ ми напомня едни други времена, когато сами разни ИмператорИ ме задължаваха да си купувам книга, която ми харесва - с "произведение" на измислен "писател"..., или 6-те тома на "академика", защото аз САМ - НЕ съм можел да разбера, какво е искал да каже "авторът"...., хайде де - особено пък в тоя форум...

https://www.youtube.com/watch?v=vcEDmwFA6vk

Коментар

]

Честит празник!

Хехехехе... Кой "писател" се интересува от читатели??? "Писателите" /със съмнителен стил/ - със сигурност ги бОли фарО за читателите ... На "писателите" са им необходими продажби!!! Честит празник на всички, но да не забравяме и КУПУВАЧИТЕ!...

п.п. На изложбите в НДК наистина могат да се видят книги, които САМИ ГОВОРЯТ за Писателите си! Всеки си има предпочитания..., ако са изказани - те могат да бъдат коректив... за ония, мислещите..., вкл. самокритично...

https://www.youtube.com/watch?v=kNdNKiuMKvY
                        Имам проблеми с мисловния процес, поради употреба на алкохол и липса на сън.
                        Може би поради тази причина при мен КУПУВАЧИТЕ се сливат с ЧИТАТЕЛИТЕ.
                        Както и да ... Все още обичам да влизам в книжарниците или в интернет и да си купувам книги.
                        Честит празник!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• ]
                          Честит празник - на писателите и читателите!

Честит празник!

Хехехехе... Кой "писател" се интересува от читатели??? "Писателите" /със съмнителен стил/ - със сигурност ги бОли фарО за читателите ... На "писателите" са им необходими продажби!!! Честит празник на всички, но да не забравяме и КУПУВАЧИТЕ!...

п.п. На изложбите в НДК наистина могат да се видят книги, които САМИ ГОВОРЯТ за Писателите си! Всеки си има предпочитания..., ако са изказани - те могат да бъдат коректив... за ония, мислещите..., вкл. самокритично...

https://www.youtube.com/watch?v=kNdNKiuMKvY

Коментар

• Ще маркирам две поговорки. Коментарът оставям за умните и съобразителните 30+, 40+ годишни и т.н.....- НЕимператори:

„Напънала се планината и родила... мишка”...
                            „Човек е голям, колкото са големи мечтите му”...

Разбира се – първо трябва да изчистим за себе си квалификацията „Човек”..., паааа – ТО се идентифицирало с творците и щяло да ми определя параметрите на културния и духовния живот... Ай сикти.... от тук!

ЩоТ ние па – трева пасем – и никак не можем да си дадем сметка за културен и духовен живот, ако не сме му прочели книгата, предназначена за четвърто-петокласници.

Та – казвах му: уважавай хората около теб, уважавай дамите, продължавай да учиш, защото знания, почиващи на данни от нета – са илюзорни... Така – хората, които са изпитали обидите му върху себе си – дори и да имат възможност – не биха му помагали, за да му увеличат продажбите /още повече – ако преди месеци – е пускал тук страници от книжлето: с объркан словоред и неясно предадени диалози между героите...

Дано е попаднал на добър редактор, коректор.... Е, ако е попаднал на такива, то какъв му е изобщо приносът? Идеята? Разбира се, че нещата са променени така, че поне 3-4 човека да си дадат парите...

Защо да помага човек на такъв?

Между другото – от година помагам на едно момче /примерно 17 гдишен/: навитак, работи с хъс в областта си, трупа опит между „батковците”..., а отскоро - и на международни подиуми! Железен! Личи неоформеният му характер... Един проблем може да предизвика срив в психиката му... Е, какво толкова съм направил? Създавам у него увереност в това, че може да се справи – точно след многото упражнения и тренировки..., като го пазя /имам грижата и възможността/ от завистта на околните към бързо успяващият... Често говори с мен за свои проблеми, доверява ми много от личния си живот /което не е характерно за голяма част от младите..., именно – младите..., в тях ми е надеждата/... Даммм: ето на такива може да се помага. Те са перспективните и трудът ни няма да отиде нахалост. Те не са самозванци, самокритични са, могат да се извинят, когато са сгрешили и – разбира се – най-важното: уважават хората, с които имат допирни точки...

п.п. Що се отнася до призивите на един негов фен - да оставим нещо след себе си, то - сигурен съм, че всеки от нас оставя нещо след себе си, БЕЗ ЗА ТОВА ДА СЕ ХВАЛИ ПО ФОРУМИТЕ...

п.п.п. РИТОРИЧЕН ВЪПРОС: в тая тема са гласували /до сега/ 79 потребители - общо-взето, против необходимостта от темата, което мнение защитава и продавачът на измишльотини за четвъртокласници..., та - тия 79 - АКО си купят книгата му - наистина БИХА МЕ ИЗКЕФИЛИ..., освен ако..., освен ако - доста от тях не са регистрирани от един и същ човек......, ама, Що ли авторът не почне сам да си я изкупува..., така де - да му подскажа..., може пък да предизвика интерес...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Пишеш добре, имаш истории за разказване
                              защо не седнеш и не използваш енергията си и за писане ...на разкази или по-дълги разкази )

Wordpress е добро място. Лесно достъпен блог с ясни правила...
                              после пускай по някой линк тук

Мадам... жено! Ама - шЕ се пляскаме с теб! Бива, бива неразбрано, ама чак толкова!!! Никъде не виждам обръщението "Първи Императоре"???

Ето откъде тръгват коМфликтите между половете...

Какво знаеш ти за правилата и блоговете, жено? Защо ми правиш антиреклама? Знаеш ли, че ще те осъдя!..

Айде да смекча тона, ама ще те осъдя, де: иМфото ти е неприложимо - абе - нямам време... От 5-6 години работя /ПИША на едни .... не съм го казвал /!!!!/: балъчета, че работя по ПРОЕКТ и гЪтУ си скъсвам..., лъжат ме и ми обират парите едни там... Абе - коя си ти, жено - да даваш акъл на ЕКИП /мой/?

10 К, мадам - и ще си върна доверието в отношението между половете и ПРОЕКТ озаглавя - "ТЯ"... И пратя корицата теб, жено... и тогава ВАС наричам..., ноооооо....

....нооооо - докато сметки не оправите - шляпам дупЕ!

В баМка - пишеш ордер - ДО Главен Император!

Ще ме намерят, но ти - не! ЦелИвай крака сега, ЩоТ съм благосклонен..., ей на - повдигам крайчето на императорската си одежда /за да открия Императорски глезен.../ ЦелИвай и благославяй... и не забравяй: 10 К - ДО Главния Император /приемам и евра - от менЕ да мине..., баси - тЕА хора само в евра плащат напоследък.../

Коментар

• Пишеш добре, имаш истории за разказване
                                защо не седнеш и не използваш енергията си и за писане ...на разкази или по-дълги разкази )

Wordpress е добро място. Лесно достъпен блог с ясни правила...
                                после пускай по някой линк тук
                                Last edited by съни(тя); 09.05.2015, 01:56.

Коментар

Working...
                                X