Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеИ аз първоначално си мислех, че прякорът tnm е нежно момче, хм-хмм...
Сега вече, отдавна вече, виждам, че може да е зряла жена."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакви например!?
П.П Ти сега какво, да не би да ми завиждаш, че съм напред в класациите на Мечо?
... ако не за друго, поне заради твоето любопитство /което не е плод на милиони години..., как беше там.../"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПървосигнално помислих, че зад този ник не се крие жена, както винаги до сега си заявявала...
Сега вече, отдавна вече, виждам, че може да е зряла жена.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
еее като в чух (случайно, защото името на клипчето не подсказва коя е песента) и без да съм сещала за нея нямаше как да не я пусна като поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=iOg_6...eature=related
Благодаря за поздрава, Арти!
http://www.youtube.com/watch?v=k6BU6Nb_vDM"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... да обясня, все пак: аз съм човек, който не си ляга, преди 01 - 01:30..., т.е. - имам достатъчно ангажименти, пък и други занимания, освен да следя икономическият форум №1...
П.П Ти сега какво, да не би да ми завиждаш, че съм напред в класациите на Мечо?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАуу, подозренията ти ме обиждат. Виж, дори и Кев смята, че не си прав /твърде вероятно е по това време на денонощието да си полегнал/"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАуу, подозренията ти ме обиждат. Виж даже и Кев смята, че не си прав /твърде вероятно е по това време на денонощието да си полегнал/
...няма нещо, което да ме дискредитира толкова много, колкото толкова непремерени и неверни думи на едно място, казани от жена, която има претенциите да е с няколко нива, над останалите..../в нечия претенциозна класация..., например - на Мечовците.../"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПървосигнално помислих, че зад този ник не се крие жена, както винаги до сега си заявявала...Last edited by tnm; 15.08.2012, 22:22.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
еее като в чух (случайно, защото името на клипчето не подсказва коя е песента) и без да съм сещала за нея нямаше как да не я пусна като поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=iOg_6...eature=relatedThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Йеееее, погледнах в една друга тема....
Ама - Марчелла Белла - си беше една супер - изпълнителка по едно време - именно с тая песничка... и се въртеше почти нон-стоп по радиата...
Приемам я и като поздрав за мен.......бях я позабравил в миналото..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениевидЕ ли ... Дамян Дамянов
ахаааааааа, схващам..., не че хората нямат мнение по въпроси, които съм формулирал, а те са чакали основният сблъсък /допир/ - на действащите лица, за да не се разводняваме с излишни приказки и да затрупваме основното....
Независимо какво мислят другите - в доказване на разни отвлечени теории, онова, което е ИСТИНАТА - ЕДИНСТВЕНО поетите могат да синтезират и това е истинският живот! Осезанията ни тук и сега са основното повествование в романа, който четем заедно и който условно сме нарекли "Живот"...
Тук и сега!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНали около мен - до тавана - е пълно с енциклопедии, разгръщах - тук, разгръщах - там и ето на какво попаднах...
http://snimki.be//store/1/901344975089.pngThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Та, убеден съм - в тая страна все повече хора ще разбират за необходимостта от много качественото образовение и квалификации, предвид факта, че е прекалено малък пазарът на труда - и дълго още ще е пренаситен с можещи и знаещи...А учебните заведения бълват нови ентусиасти...
Приятен обяд и наздраве на празнуващите!
/не се отконявайте от основните теми: хората си имаме навици, дори виртуални, които рядко престъпваме - а и на отклонилите се - гаджетата веднага им поставят кръста..., дори и виртуален - той си е кръст..., за зачеркване говоря - виртуално, но все пак - зачеркване..., защото някои бяха предупредени още снощи.../...
Колко теми имам за размисъУ..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар