IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахаха В тая групичка има много готини такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Твоята мнителност и неувереност не ти дават възможност да разпознаеш похвалата, поднесена по шеговит начин. Което ме навежда на мисълта, че постъпвам правилно, когато заобикалям нещо/някого като огромен кръгъл камък.
      Относно френския - не, благодаря. Както и преди съм казвала, харесвам мързела и мразя усилията.

Не всички заобикалят огромните кръгли камъни... Някои НЕУВЕРЕНО посядат върху тях... Вероятно им харесва. Иначе, защо биха го правили?

За теб е разбираемо, защо заобикаляш кръглите камъни: мързелът понякога е примамливо качество. Така де - нека другите вършат работата. Ние сме от страната на заобикалящите. Заобикалянето не винаги е признак на мързелуване...

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
        Твоите провокации са ми толкова далеч от съзнанието... Когато се похвалиш, че четеш френски в оригинал, може да помислим по въпроса... За сега - чаУ - отдавна се готвя за френскоговорящата, която не е задокеанска... Крайно време беше!

Твоята мнителност и неувереност не ти дават възможност да разпознаеш похвалата, поднесена по шеговит начин. Което ме навежда на мисълта, че постъпвам правилно, когато заобикалям нещо/някого като огромен кръгъл камък.
        Относно френския - не, благодаря. Както и преди съм казвала, харесвам мързела и мразя усилията.
        Last edited by tnm; 25.06.2016, 10:41.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Пълна скука. Друго си е да напишеш кратък трактат, от около страница и да се намери някой /например аз/, който да започне да се жалва от трудности при асимилиране на текста

П.П. Написал си книга ... поредната ... гледай ти
          Поздравления!

Твоите провокации са ми толкова далеч от съзнанието... Когато се похвалиш, че четеш френски в оригинал, може да помислим по въпроса... За сега - чаУ - отдавна се готвя за френскоговорящата, която не е задокеанска... Крайно време беше!

Коментар

Как да се заяде човек, ако са показани НЕЩА ОТ ЖИВОТА, па и техният ЧАР?
            Може ли човек да противостои на ЧАРА, който създава живот?

Абе, ако помисли малко - може и да намери начин...
            Пълна скука. Друго си е да напишеш кратък трактат, от около страница и да се намери някой /например аз/, който да започне да се жалва от трудности при асимилиране на текста

П.П. Написал си книга ... поредната ... гледай ти
            Поздравления!
            Мечо

Коментар

• Как да се заяде човек, ако са показани НЕЩА ОТ ЖИВОТА, па и техният ЧАР?
              Може ли човек да противостои на ЧАРА, който създава живот?

Абе, ако помисли малко - може и да намери начин...

Коментар

А бе ..., много "постно" стана в тая тема. Човек няма за какво да се заяде с афтора
                Мечо

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• "Всичко е в главата!" Звучи като клише, което аз бих допълнил: "...или поне оттам започва", но което е абсолютно валидно за това което ще видите!

Дълго се борих със себе си дали да постна тоя си пост, и ако да в коя тема да е. Но тъй като това което ще видите занимава изцяло съзнанието ми от известно време насам, съвсем спонтанно и двата отговора дойдоха наведнъж. Постингът вече е факт, а избрах "Чарът..." поради 3 причини:

1.Това което ще видите в следващите линкове си е наистина чар, дори изкуство, на което са посветили живота си Героите в тях.

2.Можете да видите уникални кадри на места, които почти никой друг не е и няма да направи някога.

3.Тайно се надявам тази тема да не е от най-посещаваните във форумното пространство (с извинения към автора й) - най-вече заради съдържанието на последният клип!

Та така:

https://www.youtube.com/watch?v=yRoFQUdUL7E

https://www.youtube.com/watch?v=UQ8jkZQxyjA

https://www.youtube.com/watch?v=AClnjotH8Yc

https://www.youtube.com/watch?v=LSKm2uQGfIA

И сега се дръжте здраво:

https://www.youtube.com/watch?v=MZR0vIFEu40

П.П. Има хора всякакви...
                            Last edited by kev; 15.06.2016, 00:20.

Коментар

• Коментар

Тцъ, бре!!! Доста свежо се получава, а ти блестиш в нова светлина

Ако продължаваш в тоя дух, МОЖЕ БИ скоро ще те поставя на челно място в листата ми на КАНДИДАТ-модераторите...

Долната картинка не визира никого от виртуалното пространство...

Коментар

Working...
                                X