IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Та, има ли хора, които искат ОБЛОГ?

Тъпотии не ми се приказват повече, затова изтривам постовете, които са предмет на спор.

Дискусията - преустановена!

Коментар

• Аз пък бих оспорил автентичността на статуята на Онасис...

С тия запретнати ръкави... Някой, желаещ да се обзаложим?

Коментар

• Виж си, първата снимка, бре амсалак.

После си виж нулевата водолиния, а после цвета на булбовия профил дали не съвпада?

П.П. Няма как кораб да плава, излязал над нулева водолиния и да не се накренил в някоя посока ( ляво/дясно ).

Ай, чао

Коментар

• Виж му сега на оня "знанията"...

Авееее, ти де видя булбов нос, ве?

На това ли са те учили в МЕИ-то, че е булбов нос???

Да Земеш да си скъсаш дипломата, Ша знаИш - това е изходът... Единствен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Пълно менте и според мен. 5 часа си е играл с фотошоп

Че е менте - менте е. Ти поне си сериозен човек...

Хващам с всеки от вас бас, че поне ТРИ ТАКИВА трипалубни - отплават ВСЯКА сутрин от Нидри, а вечер се връщат, след обикалка на няколото острова.

Наивник, какво залагаш за баса?

Коментар

• Новите ледоразбивачи разбиват леда, чрез захапване

Коментар

• Много си зле, ако налагаш онова, което си учил в България, върху онова, което съществува по СВЕТА!

Ще те открехна малко: това САМО ТИ ПРИЛИЧА НА БУЛБОВ НОС.

АКО се вгледаш по-добре, ще разбереш, че това НАПОДОБЯВА булбов нос, правено е - вижда се - след като корабът е вече минал Регистровите изисквания. Помага им да акостират безпроблемно по плажове, които НЯМАТ ДРУГ ДОСТЪП, освен по море.

Какво да те открехвам повече? Мноооого неща още не си видял /а с тая злоба, която сипеш тук/ - нямаш никакъв шанс!

п.п. Очаквам НОВО банване. Това става винаги, когато ти се намесиш с НЕАДЕКВАТНОТО си мнение тук.

Ади - отлитай да четеш написаното в книШките...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Снимката с катерчето е пълно менте, както е излязло на брега, защото при подобно излизане от нулевата водолиния трябваше да се е килнало на ебем страна.

Отделно за подобен тип съдове, никога не се прави булбов нос, понеже няма да разбиват ледовете в Арктика.

П.П. Пълно менте
                  Пълно менте и според мен. 5 часа си е играл с фотошоп

Коментар

• Снимката с катерчето е пълно менте, както е излязло на брега, защото при подобно излизане от нулевата водолиния трябваше да се е килнало на ебем страна.

Отделно за подобен тип съдове, никога не се прави булбов нос, понеже няма да разбиват ледовете в Арктика.

П.П. Пълно менте

Коментар

• А това е скулптурата на самият Аристотелис Сократис Онасис, която изпраща и посреща пасажерите в Нидри, откъдето - до островите му - трипалубните кораби стигат за 15-на минути...

...като преди това - минават край острова, на който е роден друг велик човек - също Аристотелис, но това е поетът Аристотелис Валоуритис, като островът е наследен от неговите правнуци и се категоризира като музей - нарича се остров Мадури.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Бравос! Красиво е! Някой ще яде шоколад!

Достоен отговор:

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                              Темата: Покажете снимка на най-романтичното място в света, което сте посетили напоследък, където има водни лилии? Не е необходимо мястото да се идентифицира специално.
                              Мисля, че е ясно: рамантика, природа, красота, водни лилии.
                              1899 г., през палитрата на Claude Monet:

Claude Monet’s The Water-Lily Pond (1899. The National Gallery. London,

и 2015 г., през моите очила:

Коментар

• Като ме няма в България, така и не разбрах, кой беше седнал срещу Амстердам/ммм/ - на срещата на т.нар. инвеститори?... Оффф, така си оставам несведущ... /също ще си посипвам главата с пепел, както това правят в съседни теми/...

За сметка на това ми се иска да направя нещо наистина хубаво - точно като за икономически форум /с обиди, караници, злобеене и т.н./, но тоя път - без тях...

Конкурс, народе! Обявявам конкурс!

Награда - една. Огромен шоколад, изпратен на адреса на номинираната / номинираният.

Темата: Покажете снимка на най-романтичното място в света, което сте посетили напоследък, където има водни лилии? Не е необходимо мястото да се идентифицира специално.

Мисля, че е ясно: рамантика, природа, красота, водни лилии.

За супер-шоколад. Ако не ядем шоколад - може да си кажем предпочитанията, които не включват твърд алкохол /все пак кръчмата е в друга тема - да не я конкурираме! /. Изхождам от идеята, превърнала се в практика, че всеки инвеститор може да си осигури САМ алкохола...

Първата снимка ще пусна аз...

Успехи!

Коментар

Working...
                                X