IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Моля! Ян Тиерсен по-миналата Коледа си направи шоуто в зала Универсиада - гаджето защо не те е завело? ...Един подарък за Коледа...

http://www.dnes.bg/muzika/2010/09/29...v-sofiia.99892

Нищо не става от нас - мАжете...
    Молим, хайде да не използвате общ знаменател!

П.П Що го няма хубавото момиче на скалите?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Хубаво Зарко.
      А, и Мерси за "Амели"- един от любимите ми филми е.

Моля! Ян Тиерсен по-миналата Коледа си направи шоуто в зала Универсиада - гаджето защо не те е завело? ...Един подарък за Коледа...

http://www.dnes.bg/muzika/2010/09/29...v-sofiia.99892

Нищо не става от нас - мАжете...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И сега – като поровичках, намерих още едно късичко клипче. То ще ви е за лека ноШТ деца… От 15.07.2012 на река Бистрица си е…, крача си аз по камънЕте – смело, а те едни хлъзгави /не мога да определя точно като какво се пързалят – отдавам го на слабата си фантаСТИКА…, фантазия, де…/, па там някъде и лекинКо се изпързалях /не за първи път/, но апарата – все нагоре го държа…, нещо като силен рефлекс си имам за съхранение на техниката, не за друго, а защото за 5 години – тоя е четвърти поред…

Та, клипчето е –някъде на 1500 м.н.в…,наоколо - е страхотна прохлада на 37 градусовият топлик преди няколко седмици: доста по-нагоре е долната част на пистата Витошко лале, над нея – хижа Алеко /1810 м.н.в./, още по-нагоре – Черни връх /2290/…

http://vbox7.com/play:86e68a9358

… ще търся и други късички /тъкмо да не затормозявам някои хора с много инфо…/…
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Хубаво Зарко.
          А, и Мерси за "Амели"- един от любимите ми филми е.

Коментар

• СетиФ се, че все обещааааавамммм… Ми да де – то обещанието – даН е каТ завещанието? Именно…

Сега виждам, че пък имало и някакви ограниченияяяяяя… Vbox-а ми правят сечено: ми – Ората – да вземат да ограничат дължината на клиповете, които се качват до 150 MБ…. И кВо да праЯ, като моите клипове - дъъъългички - почват от 400 – 700 MБ и косур?

Все пак намерих едно по-късо клипче, но него го направих /помня/ - само за да запълня картата, преди да я сменя с друга, а след смяната – отново дъъъълъг клип…

А Ве – има ли хора, които се впечатляват от къси клипове? Ето ви го:

http://vbox7.com/play:6565413775

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Ше те послушам, па ше видим...

Ама аз съвети не давам...

Всеки си взема решенията в движение...и /може да вървим срещу "световният" разум, за съжаление/ - без много-много мисъл, защото почнем ли да обмисляме нещата - винаги намираме някакъв "разумен" аргумент, който ни разубеждава...

То си е така: кога се "излъгваме", за да създадем семейство? В "лудата" възраст..., но ако почнем да мислим за трудностите, за кризите, за проблемите...никога няма да направим първата крачка...... Пропускаме ли много време момента - "помъдряваме" и намираме толкова много "ако", за които после със сигурност - съжаляваме...

Засилкаааааа... И скок!

В един момент разбираме, че сме избрали правилният път..., хлъзгав, кривичък, труден, може би за някои отстрани да е и срещу "моралните" норми..., но пък той ни дава увереност, че имаме възможност да избираме, да вземаме правилните решения, да получаваме /даваме - нещо, от което ние/друг - имаме необходимост ... Моралът си е на ниво - такъв, какъвто ние го разбираме, ако ни помага да се чувстваме по-добре...

Коментар

Тия Ора са изкукали… /в добрият смисъл на думата/…

Ми – къВ ви е толкО проблемът /проблемите?

За единият намирате правилната жена. Ако е точно правилната – тя знае какво да прави.

За другият проблем се търси правилното аверче. Ако е точното – и то знае как…

... важно е да се стремите към чара на нещата от живота..., а не да стоите замислени с поглед в една точка, или - да лежите, чакайки нещо от чаровните - самО да ви открие...
                Ше те послушам, па ше видим...

Коментар

• Понагледах си преди малко темичкатаааааа.... /нашата, де.../

Ми тя, милата НИ, много добре се носи в публичното пространство, вееееее...

За 15 дни от нейното създаване - до тоя момент - са я навестили 5071 пъти!!!

Брех, брех, брех - четат я хората..., четат, но не признават на всеослушание! Срам ги е!

То, в тая страна - от какво ли не се срамуваме?

Още като се родят децата ни, та почнат с невинните си въпросчета, като се изчервииииимммм... и запецнем...

Пък те си ги научават нещата от улицата... Пък там - винаги е пълно с компетентни...

Както един батко навремето, който ни разказваше, колко трудно се разкопчавали копчетата на нощницата на гаджето, с което е спал... Брех тия копчета! Като се прибрах в къщи, взех че пробвах копчетата на разни пижами, но не ми се видя трудно разкопчаването им...

И го обявих в себе си за "сакат"... Не че на 7-8 години съм знаел какво се прави, след като се разкопчеят копчетата на пижамата на момичето, де...

Но поне не съм запецнал на толкова "труден" проблем...

А те - проблемите се подреждат във възходящ ред..., с годините... И човек си създава нагласа да ги решава... , защото са част от живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                    Днес не съм повръщал от пиене. И много отдавна не съм повръщал от пиене

Са... и със сфирките съм зле. Немам сфирки направени наскоро

......

Щото не повръщам и не ми е кеф да ми се лигавят устни между краката.

Ех, дегенерирам, хора.

Тия Ора са изкукали… /в добрият смисъл на думата/…

Ми – къВ ви е толкО проблемът /проблемите?

За единият намирате правилната жена. Ако е точно правилната – тя знае какво да прави.

За другият проблем се търси правилното аверче. Ако е точното – и то знае как…

... важно е да се стремите към чара на нещата от живота..., а не да стоите замислени с поглед в една точка, или - да лежите, чакайки нещо от чаровните - самО да ви открие...

Коментар

• Баси разминаванията: 15 годишна дама печели /със статут на аматьор/ първото място на турнир за голф..., за първи път турнирът се печели от участник в толкова ниска възраст! Нооооо...

... не получава нито цент от наградния фонд...

За сметка на това, класираната на второ място, която е със статут на професионалист печели "скромните" 300 000 долара...

Аномалии от всякакъв вид в така "справедливият" свят, който обитаваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Като переш такива дълги постинги само ме караш да ги чета по диагонал.
                        Общо взето все пак достигнах до редовете в които си личи че си се засегнал от думите ми за твоята тема и за истинските инвестиции. Не ми се сърди, тук не всички сте знахари, хипари, дъновисти и наркомани. Има и даоисти, дзЪн, тралала будисти и чисти комунисти. Има и пънкари има и анархисти. Въобще можеш да си прекръстиш темата чарът на нещата от живота за ...арите и......истите. А нещата от живота ми звучи като таковаме таковата, таковайки

Няма нещо, което може да ме засегне на тоя свят, камо ли някакъв пост в анонимен форум. Всяко мнение може да ми даде идеи, но едва ли ще се засегна...

Иначе - основна роля на всяка пропаганда е да открие "лошите" и да ги разобличи.

Най-голям успех пропагандата има, ако вкара в общ кюп всички, които имат някакви отклонения в идеите, които пропагандират "нормалномислещите"....

В тая тема аз - имайки предвид забележките на много пишещи, реших да отделя "натоварващите" СИ, дълги постове, за да имат те възможността - да се концентрират върху къси и лаконични фрази. Друга причина - знаете - е тая, че мнението ми е, че мога да поддържам една тема, като в нея могат да бъдат вкарани различни подтеми, които винаги са интересували хората, пък ако ще те да се възприемат по най-различен начин, като дори някои от тях се наричат и "истински" инвеститори..., други - хипари, дъновисти и всякакви други "исти"...

Същите, дори да изповядват някакви идеи, са подвластни на много от нещата от живота: кризата, инвестициите, взаимоотношенията между хората, институциите, половете, политиката, хапването и пийването...

В тоя смисъл, без да нарушавам нормалните взаимоотношения /въпреки, че "нормалните" параметри са нещо прекалено субективно за всеки индивид/, та - възприемайки нормалните взаимоотношения като даденост, нямам никакви амбиции да уча хората на нещо... В тоя смисъл - ако възприема като недопустимо нещо, което някой иска да ми предаде /като съвет, собствено мнение, препоръки и т.н./, то никой не може да ме накара да мисля с неговите разсъждения...

Мисля, че не казвам нещо, което скандализира околните, нали?

Извод: докато ме търпят - пиша. Когато ме прекъснат, това ще означава, че съм нарушил нечии формулирани правила.

Както се вижда, след като осмисля дадена идея, мога да променя някои неща в стила си..., но мога и да не променя нищо.

Поздрави към всички!

Коментар

• Като переш такива дълги постинги само ме караш да ги чета по диагонал.
                          Общо взето все пак достигнах до редовете в които си личи че си се засегнал от думите ми за твоята тема и за истинските инвестиции. Не ми се сърди, тук не всички сте знахари, хипари, дъновисти и наркомани. Има и даоисти, дзЪн, тралала будисти и чисти комунисти. Има и пънкари има и анархисти. Въобще можеш да си прекръстиш темата чарът на нещата от живота за ...арите и......истите. А нещата от живота ми звучи като таковаме таковата, таковайки

Коментар

• Дядо Вазов е обичал да съзерцава Витоша /мисля да пропусна политическите уклони/…

Днес ПОЧТИ всички обичаме да съзерцаваме красиви планини /в далечината/…, докато освежаващото питие разнася стимулиращи тръпки по всяка част от телата ни, седнали /примерно/ в… МОЛ-а…

Я, сЯ – като се опра на една точна фраза:

"И, в няколко денЯ, тайно и полека –
                            народът порастЕ на няколко века!”,

...изключително лаконично предаваща едноТО народно дело: целият исторически процес с решаването на националния въпрос на България, да видим как би се възприела тезата, че нормално мислещият българин – има необходимост от всичко: и от красивата планина /гледана отдалеч – с питието в МОЛ-а/, но и от ОЩЕ ПО-СЪВЪРШЕНИТЕ КРАСОТИ, които трябва да се видят единствено и само на място! Еее, ама разбира се, от само себе си е ясно, че не може да има единодушие по такова едно твърдение…

И – много интересно се получава: с някакви свои технологични постижения, за да получи точната информация, човечеството дори не е необходимо да помръдне от мястото си и да отиде на мястото на природните красоти, а /примерно/ - влизайки в един инвестиционен форум, разцъквайки форекса, или влизайки в която и да е световна борса - вече може да надникне и в най-красивите природни дадености: водопадчета – някакви, красиви камънаци, под които бълбука река, природна “икебана”, милионен град, гледан от “птичи поглед”… Какво повече искаме от такова едно спокойствие, хванали се здраво за дръжката на халбата си с бира? Ми да: ето я формулата… Красотата, здравето и килограмите ни – зависят от нашата неподвижна заседналост: колкото по-малко движения, толкова повече – красота, здраве, килограми…от всичко по много, както се казва – лошо няма!

Даммм: “Тайно и полека – народът порасте на няколко века…”…Нещо повече: пораснал вече – той желае да бъде оставен на спокойствие в своите кутийки… Върхът на блаженството: лежиш си на канапето, на коленете ти – лаптопа, в устата ти – една фуния, в която някой, който мисли за нашата красота – час по час – налива нещо: я бира, я друго питие…, а Ве – с тоалета ще е малко трудно поддържането на тоя режим, но – ако сме пораснали “на няколко века” – все ще му намерим “колая”…

Та, ще доказвам бавно и последователно тезата си /за необходимост от някаква си там темичка/, като ще почна с изречението /цитат/: “Темата не кореспондира с ничии интереси в инвеститорски форум априори.” Напълно съм съгласен, че за да кореспондира, трябва нещо да променя, поне в моите постове /нищо, че това ще ги удължава понякога/...

... даммм, напълно съм съгласен: темата, априори – не кореспондира с ничии интереси, но /като се вгледаме понякога…/ постфактум – нещата изглеждат различно – именно, защото някои неща няма как да не ги правим, разчитайки на собствените си възможности и усилия… Да вземем за пример едното отиване да тоалета. Кога сме го правили, след като се качим в колата?

Ето как – постепенно – ще опитам да докажа, че не съществува само гората от МОЛ-ове край нас. Има и други гори /нищо, че сме позабравили това, в стремежа си да “порастем на няколко века”, след Дядо Вазов.../…

Ще успокоя колегите, след твърдението: “Темата не кореспондира с ничии интереси в инвеститорски форум априори. Не би се харесала на никой интересуващ се от истински инвестиции.”, та ми хрумна нещо различно: това, че темата не би впечатлила интересуващите се от ИСТИНСКИ инвестиции /какъвто и да е смисълът на определението “истински”/ - лично аз БИХ МОГЪЛ да опитам да превърна в интересна и за “истински” инвестиращите…/все пак - колкото - толкова, т.е. - не сме малки и всеки сам знае кое е интересно за него/. Определено: за някого е интересно само това, че НЕ ВЛИЗА В ТАЯ ТЕМА...

Съвсем мъъъъъничко фантазия е необходима – и всички ще са доволни… Ето отговорът на “предизвикателството”:

http://snimki.be//store/1/971346054846.JPG
                            http://snimki.be//store/1/951346054904.JPG
                            http://snimki.be//store/1/691346054958.JPG

…мисля, че “истинските” инвеститори понякога с необходимото чувство за хумор – правят паралел с неотдавнашната действителност – трабантът, който остана само в музеите…
                            http://snimki.be//store/1/761346055093.jpg

Иначе, всеки “истински” инвеститор знае, че валутите “кълват” много добре на Фибо
                            http://snimki.be//store/1/421346057706.GIF,
                            .., както и всеки инвеститор, поне веднъж в живота си се е “возил” на влакчето на ужасите:
                            http://snimki.be//store/1/131346057962.jpg

“Истинските” инвеститори винаги търсят сериозната, голяма инвестиция… Предлагам им да инвестират и в нещо неподозирано голямо, например :
                            http://snimki.be//store/1/121346058105.JPG

…каквото и да кажа, все ще е недостатъчно, ако не включа увличането на част от дамите на “истинските” инвеститори по романтиката и поезията…/споко, тук за природата не става дума – като че - много ни стряска тая “лоша” думИЧКА – “природа”…, красива природа, пък отвсякъде си е равносилна на заточение - Диарбекирско…/:
                            http://snimki.be//store/1/451346058219.jpg

Така де, успешна седмица на всички – и на “истинските”/с денонощно - 24-часово участие в инвестиционни сделки/- и на не толкова истински- инвеститори, но и на дамите, които ги стимулират неотклонно… /поне в 25-ят час от денонощието, де/…

Все пак, мисля, че “истинските” инвеститори могат да се обединят около идеята, че на всеки от тях им е необходим поне един механик като тоя от клипа, който/която - почти само с поглед/жест - да може да подкара колата, ако това се наложи…

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              АААААААААААА, така не ми "аресва Предпочитам здряво псуванье! Сега ьядзе ако спечеля, спечелвам само себеси, яко загубья, губи цел народ.
                              Мразя да не реагирате псувайки. Губи се чара на целото ми писанье в инвестора

...обезоръжихме ли те, да го еВа? Не е това начинът за "разбирателството" в тая страна, ако не пуснем якият лобут в действие и ако не подкараме каруцарските......, нещо в тоя случай не е доизпипано до край!

Поздрави, да го еВа!

Коментар

Мислех си по казаното, та съобразих: той - Лордът, щом има претенциите да е инвеститор "от сой" - аджеба - 24 часа в денонощието - все за инвестиции ли мисли???

Няма такъв човек!

И какво щеше да прави, ако не беше влязъл в тая тема? Как щеше да уплътни времето до отваряне на сесията? Тъкмо беше му секнал инвеститорският устрем /24 часа в денонощието/ - но все пак - не остана "на сухо"...... Влезе тук - но май очакваше да предизвика зверско плюнчене или поне някоя каруцарска......, не за друго, но за да не заспи преди сесията...

И тук, както и в другите теми - му влязохме в положението, приехме го с широката българска душа и усмивка, а сега и едно наздраве и успех в инвестирането ще отнесе, за да му върви през новата седмица, а в края й - едно 10% отгоре да сложи и да се сети по бира да почерпи /във виртуалната кръчма, де/...
                                АААААААААААА, така не ми "аресва Предпочитам здряво псуванье! Сега ьядзе ако спечеля, спечелвам само себеси, яко загубья, губи цел народ.
                                Мразя да не реагирате псувайки. Губи се чара на целото ми писанье в инвестора

Коментар

Working...
                                X