IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Ако си решила с хубава музика да ми замажеш очите - няма да ти се получи: аз вече си отрязах бакеНбардите - ще чакам ти да се острижеш...
    Моля!? Аз да ти замажа очите - никогаж. Пуснах музиката, защото ми харесва.
    И както ти рекох, отрязването на бакенбардите не е достатъчно
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ако си решила с хубава музика да ми замажеш очите - няма да ти се получи: аз вече си отрязах бакеНбардите - ще чакам ти да се острижеш...
      п.п. за горчицата - много хрян ще трябва /май/ - тогава - не сълзи, а искри ще хвърчат от очите...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Малко музика, докато си пиеш бирата
        http://www.youtube.com/watch?v=kigoR...eature=related

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Добре е!

Ма ше ни пишеш, нали?
          Да, ще пиша.
          Кога оспамихте толкова много. Един пост докато успея да напиша и сте издумкали цяла страница.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Така, де...

Какво неочаквано мезе си спретнах за бирата - просто не е истина...

Рядко купувам тиквички, но тия бяха толкова свежи, та си избрах три...
            Извара също не вземам често...
            Яйца и шунка...

В зехтина поставих да се позапържи една от тиквичките, обелена и нарязана на кубчета - около 1 куб.см..., после добавих нарязана на дребно и шунката...
            След 10-на минути залях и разбърках всичко с 4 яйца, смесени с изварата и добре разбити... Посолих, защото изварата е безсолна - за бирата...

Супер мезе!
            Малко музика, докато си пиеш бирата
            http://www.youtube.com/watch?v=kigoR...eature=related
            Мечо

Коментар

Ах ах ах ахХХ!
              Окапах се със слюнки бе, Зарко!

Не! Отивам да си ям сланината.

Добър апетит и на вас

...не се страхувам от импровизациите - което имам - намира приложение, въпреки, че мога да отнеса много критики... Нали на мен ми харесва златистият цвят и ароматът на хапката...

Лукът - ПОНЯКОГА много ми върви, като го нарежа на тънки полумесеци, посоля и залея с много зехтин и оцет...Получава се нещо като салата - ям, хрупам, че ушите ми пукат!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ми не знам, тези дни. Като разберат кога ще застане кораба и ще ми кажат и ще ми дадат билети за полета.
                Добре е!

Ма ше ни пишеш, нали?
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Мечо, кога заминаваш?
                  Ми не знам, тези дни. Като разберат кога ще застане кораба и ще ми кажат и ще ми дадат билети за полета.
                  tnm

Коментар

Така, де...

Яйца и шунка...

В зехтина поставих да се позапържи една от тиквичките, обелена и нарязана на кубчета - около 1 куб.см..., после добавих нарязана на дребно и шунката...
                    След 10-на минути залях и разбърках всичко с 4 яйца, смесени с изварата и добре разбити... Посолих, защото изварата е безсолна - за бирата...

Супер мезе!
                    Ах ах ах ахХХ!
                    Окапах се със слюнки бе, Зарко!

Не! Отивам да си ям сланината.

Добър апетит и на вас
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Мечо, кога заминаваш?
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Така, де...

Яйца и шунка...

Супер мезе!

Коментар

• Ми аз не съм го чел трактата съвсем подробно. За секса не съм чел въобще. Мен повече ме интересува за познанието. Виж за Дзен съм чел повече, но също не съм експерт. Аз и малко да знам за нещо мога да говоря по темата като професор с очила. И за Дзен като чета обръщам внимание пак основно на познанието.

Това, че източните философии се различават коренно от западните не е вярно. На всяко философско течение на изток има подобно такова на запад. Например екзистенциалистите имат същото отношение към познанието, както Тао, Дзен и Будизма. Това е нормално, тъй като екзистенциалистките схващания произлизат от средите на учените. Не, че сред простия народ няма хора с такива възгледи, но никой не ги слуша, щото хората си викат "той тоз простия ли ще ме учи". Има и много западни учени откриватели с такива схващания, но без да са дали принос към философията. Такива са Коперник, Галилей, Нютон, Нилс Бор и много други. Аз си мисля, че всички откриватели са такива (дори и Айнщайн и Планк), защото няма как един човек едновременно да е хем детерминист или обективист и хем откривател. Принципа на относителността не случайно е кръстен на имената на Галилей и Нютон, като ярки педставители на правилното мислене, които го обявяват като основен принцип.

ПП
                          Това е към дългия пост на Зарко
                          Last edited by mechobikov; 20.09.2012, 21:46.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Благодаря ти, ВМанков.
                            Трябва да внимавам и да не използвам диалект при писане във форума.
                            А така!
                            Внимавай и използвай диалект - само да не го пишеш в служебни документи.

Кво беше казал оня:
                            Внимавай в мислите си, понеже стават действия.
                            Внимавай в действията си, понеже стават навик.
                            Внимавай в навиците си, понеже стават характер.
                            А характерът вече е съдба.

Нещо в тази род
                            Свободен във виелицата.

Коментар

аз пък съм на обратно мнение...

Защо, ако ти сама не можеш да се лишиш от нещо, смяташ, че аз мога да се лиша от нещо ценно за самият мен - да изхвърля част от моите мисли /разсъждения/?
                              Какво точно е обратно на мнението ти?

Аз не те моля да си изхвърлиш мислите, а да ги представиш в по-телеграфен стил. Ама явно не можеш
                              Мечо

Коментар

Защо винаги възприемаме като натрапници хората, които знаят нещо и се опитват - щом като имат какво - да ни научат на това /и то - съвсем безкористно/?

Би трябвало да му благодарим!
                                Благодаря ти, ВМанков!
                                Трябва да внимавам и да не използвам диалект при писане във форума.
                                Last edited by tnm; 20.09.2012, 21:28.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X