IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Вкусно. (тук езикът означава облизване)
    И пържените филийки си ги догóдил.

Но млекото ти е купешко...И не виждам манов мед

А какво е това зад каната, излизащо извън кадъра отдясно?
    ------------------------------------------------

По самата снимка:

- добро осветление; изключил си светкавицата, не си лаик;
    - аз бих използвал не толкова широкоъгълен обектив, за да ги няма тези разбягващи се наклони на вертикалите, така перспективата би била по-близка до човешкото зрение;
    - и хубавото е, че се виждаш и ти, и стаята ти (това си е просто изплезване)
    ...ама - вЕрно - не съм така обстоятелствен!!!..., не съм ли споменавал, че си нямам крава, от която да доя сутрин млякото? ..., ей на - що е купешко... /на мен и така си ми харесва/...

Сетих се за една карикатура /да не я търся сега/ - доячът, застанал зад кравичката си - доииии.... Интересно е, че е обул едни мрежести чорапи на всичките 4 крака на животинката..., мрежести, черни, а отгоре /на бутовете/ - притиснати от красиво оформени ластични ленти...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Водните капчици пречат да добием пълна представа
      Да

Че от кръста нагоре е гол, това се вижда.

Но не съм сигурен за от кръста надоле...

Ммм?
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Да, това е минус за тази иначе тъй информативна снимка

Оплакване: Зарко, следващия път да налееш студено кафе в каната, за да ги няма капчиците кондензат.

Каната е част от кафемашината, т.е. - в нея постъпва вече приготвеното кафе след филтъра......, кВо ся - ти - досущ каТ госпоЙца - това не ти е наред, онова - без капчици трябвало да е...Ега ти - Ше те кръстя - Госпожа ПретенСия!...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Да направи още една и ако може да срещу някое огледало

Свърши ми лентата...

Коментар

Но млекото ти е купешко...

По самата снимка:
            - не виждам манов мед
            - какво е това зад каната, излизащо извън кадъра отдясно?

- аз бих използвал не толкова широкоъгълен обектив, за да ги няма тези разбягващи се наклони на вертикалите, така перспективата би била по-близка до човешкото зрение;

Както се казва, въпросителните - са част от чара на живота..., не че са много, де... Мановият е на дъното - не си струва да се снима полупразен буркан..., онова - другото - е липов мед, а преполовеният е акациев...

Както се казва - за всекиго по нещо..... и - на когото - каквото му хареса...

Коментар

Да, това е минус за тази иначе тъй информативна снимка

Оплакване: Зарко, следващия път да налееш студено кафе в каната, за да ги няма капчиците кондензат.
              Свободен във виелицата.

Коментар

По самата снимка:
                - не виждам манов мед
                - какво е това зад каната, излизащо извън кадъра отдясно?

- добро осветление; изключил си свиткавицата, не си лаик;
                Да направи още една и ако може да срещу някое огледало
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Днес съм приготвил една закуска, мой тип..., именно за работещите, защото, както се казва в дебелите книги: "Гладна мечка - хоро не играе!"

Но млекото ти е купешко...
                  И не виждам манов мед

А какво е това зад каната, излизащо извън кадъра отдясно?

По самата снимка:

Last edited by vmаnkov; 27.09.2012, 11:22.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Днес съм приготвил една закуска, мой тип..., именно за работещите, защото, както се казва в дебелите книги: "Гладна мечка - хоро не играе!"

http://snimki.be//store/1/171348727099.JPG

Това ми е проека, с който НЯКОГА ще впечатля моите подчинени, ноооо...., разбира сеее...., в някой друг живот..., когато - МОЖЕ БИ - ще бъда и работодател /мениджър/..., АКО някога, когато се събудя - краката ми "няма да са отвити"...

Даммм, да ви сервирам закуска днес, защото не се знае в каква посока ще ме отвеят ветровете скоро..., днес ще разсъждавам над нещата от живота...

Настоящите работодатели, едва ли ще се впечатлят с нещо, защото вече в ума им се е загнездила другата мъдрост /народна/, а именно: "Гладна кокошка - просо сънува!"...

Даммм, това е реалността, нооооо...всеки сам си строи пясъчните кули..., разгелееее - това май ме ориентира нанякъде...

Приятен и успешен ден на всички, които четат темата /а в това, разбира се - не се съмнявам!/ - в свободното си време се хвърля по един зъркел насам, защото всички знаят, че тук е еталонът, по който трябва да сверяват часовниците си!

Оптимизъм и вяра в бъдещето!

Коментар

Не само в Странджа вадят манов мен. Навсякъде където има церови и дъбови гори има и такъв мед.
                      Няма да те критикувам. Беше ми любопитно с какво си подслаждаш живота
                      Свършвам буркана за най-много 7-10 дни......, но едва ли това е с което си подслаждам живота...

Помня, едни колежки, преди време - много се изненадаха, когато разбраха, че пия кафето със захар, та вкараха същата логика - за подслаждане на живота...

Въпрос на индивидуално схващане е, кое точно ни "подслажда" живота...

В тоя ред на мисли - зная, че си правим тук майтап с разни лафове, но понякога нещата се възприемат сериозно от дамите... Не зная защо, но има някаква прекалено голяма фантазия, ли..., как да го нарека - не зная - може би - в търсене на разбиране отсреща, почвате да се уповавате на "подсказки" от пасианси, хороскопи, зодии...

Погледнато реално, има много по-директни начини за "предсказване" на бъдещето, но те са толкова елементарни, че дори не предполагате, колко могат да са ефикасни...

АдИ, чаУ, че Ного се разприказваФ, а ме чакат за кафе /със захар/...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        Уважавам избора ти и аз обичам кафето с мед и мляко Ако може всъщност мляко и мед с кафе още по-добре
                        При мен е много по-"зле": опрасквам до 3 филии с много мед /до 100 грама/, като ги "затискам" с чаша мляко /около 300 гр./..., а кафето е съпътстващо..., може с малко мляко...

Коментар

Зная, че ще ме "чешеш" на тема - колко не ти харесва мановият мед, така че - не си прави трудът в тая посока, де... /превантивно го казвам/..., но мановият наистина "открих" скоро и е нещо божествено... Решил съм без него да не оставам.

Зная откъде произхожда скептицизма ти към него: не живееш в Странджа, където е естественото му място за получаване...

Имам още: липов, акациев, слънчоглед и билков.

Сутрин много ми върви медът: с кафето и млякото... /въпрос на възприятия/
                          Не само в Странджа вадят манов мен. Навсякъде където има церови и дъбови гори има и такъв мед.
                          Няма да те критикувам. Беше ми любопитно с какво си подслаждаш живота
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Уважавам избора ти и аз обичам кафето с мед и мляко Ако може всъщност мляко и мед с кафе още по-добре
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Какви са?
                              Зная, че ще ме "чешеш" на тема - колко не ти харесва мановият мед, така че - не си прави трудът в тая посока, де... /превантивно го казвам/..., но мановият наистина "открих" скоро и е нещо божествено... Решил съм без него да не оставам.

Зная откъде произхожда скептицизма ти към него: не живееш в Странджа, където е естественото му място за получаване...

Имам още: липов, акациев, слънчоглед и билков.

Коментар

..от дума на дума...

Шоколадът си е супер-продукт..., по някое време се пристрастих и към тъмният..., но напоследък съм ги сменил с мед... Имам 4 вида и унищожавам бурканите - досущ - както кокошките хапват семките - не спират, докато не свършат......Преди дни имаше изложба на производители на мед в градинката до ЦУМ..., наистина качеството беше високо - няма и как да е, ако професионалист търси изява и пазар...

Обобщаването на качествата на хората, както и на шефовете, представени в различни структури - задължително ни вкарва в грешки. Всеки човек, пък бил той и шеф - си е индивидуалност... Виждам, че това е и твое мнение...
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X