Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Млада, красива, дългокрака секретарка, при интервюто – се оказва, че е абсолютно адекватна в разсъжденията си, на всичко отгоре има 7-8 сертификата за свободно владеене на най-разпространените езици, аВе – с една дума – хиперполиглот…
Бъдещият шеф е сразен от познанията на около 30+ годишната дама и прави кратък анонс към своите ангажиментииии…..
Кажете, колежке /вече се обръща към нея с “колежке”!.../ - каква заплата очаквате, че трябва да получавате при мен? /тъп въпрос, според мен - имал съм "удоволствието" да отговарям.../...
Бих била достатъчно удовлетворена, ако – в днешните кризисни времена – получавам един необлагаем минимум от 1500 лв… /примерно/, казва мацката, съзнавайки, че това наистина е символична сума за нейните сертификати, но добре разбираща, че страната, в която се намира не е от тия - с многото петрол…
Шефът се почесва по темето със скрито задоволство, защото не се е надявал да намери толкова способна очарователна млада дама и е очаквал да чуе доста по-голямо число… Той казва:
Ще ви дам при старта заплата 1500-те лв…., с удоволствие.
А, нееее – казва дамата – с удоволствието ще е необходимо да получавам поне 2500…
Коментар