Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ReturnА как си обяснявате тези жеги на Балканския полуостров , наводненията в Азия ? Някой отдавна си прави експериметни с времето , според мене ! Милиони хора служат като лабораторни мишки .......
Поради тази причина лятоска ходя на плаж, пък зимъска, когато сняг забръска, отивам на гурбет в топлите страни !!! Там не знам защо зимата не ги морят със студ, но е истина. Ако отидеш ще се убедиш !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПовечето може и да са....Човекът обаче продава...и в момента...Сигурно има кредити фирмата му...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПовечето може и да са....Човекът обаче продава...и в момента...Сигурно има кредити фирмата му...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеА сигурен ли си на 100% дали не е нагушен с кредити и да се чуди къде да се крие от кредитните инспектори? Защото повечето "крупни строителни предприемачи" са точно в това положение от 1-2г.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеА сигурен ли си на 100% дали не е нагушен с кредити и да се чуди къде да се крие от кредитните инспектори? Защото повечето "крупни строителни предприемачи" са точно в това положение от 1-2г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПознавам го...няма нищо общо с държавата...Просто използва момента да рискува и спечели.Не знам колко пари има по сметките си......
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеизключенията потвърждават правилото
и дали наистина го познаваш-примерно парцелче -от общината по данъчна оценка-заменка -кон за кокошка и др.такива незначителни нещица
а богат-разбирам милион и то в мн.ч. в лична сметка освен имуществото и парите на фирмите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа, познавам...Крупен строителен преприемач.Продава продукта си основно на руснажи
и дали наистина го познаваш-примерно парцелче -от общината по данъчна оценка-заменка -кон за кокошка и др.такива незначителни нещица
а богат-разбирам милион и то в мн.ч. в лична сметка освен имуществото и парите на фирмите муhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕвала пичове и мацки!Страхотен спор!Всички сте страхотни!Радвам се,че има българи като вас!Мечо,Мастъра,Иван-Г,Кев,Съни-тя,Кирето(Кире,наслаждавай се на готините питиета,аз го правя с удоволствие),Първи стъпки(но не и последни),Червената сган,Супеертрейдъра(в други теми с малко "странни" мнения,но тук с едно-две,адски на място),Гигов,Бате Пешо-велик прагматик,Зарето-философ по душа,Стамболов.....и със сигурност пропуснах някои,да ме простят.С умни хора,като вас България ще е има още дълги ,дълги години,не се притеснявайте!
А кои са истинските кукловоди ли!? Ами ето ги:
http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8
Бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениезатова и бизнеса ни е на това ниво
нагледах се през годините,как се става "крупен" бизнесмен от нищото-и това при всяка смяна на правителствата
много ми е интересно дали някой от форума познава един български бизнесмен,забогатял,без да има никакъв бизнес с държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениезатова и бизнеса ни е на това ниво
нагледах се през годините,как се става "крупен" бизнесмен от нищото-и това при всяка смяна на правителствата
много ми е интересно дали някой от форума познава един български бизнесмен,забогатял,без да има никакъв бизнес с държавата"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Евала пичове и мацки!Страхотен спор!Всички сте страхотни!Радвам се,че има българи като вас!Мечо,Мастъра,Иван-Г,Кев,Съни-тя,Кирето(Кире,наслаждавай се на готините питиета,аз го правя с удоволствие),Първи стъпки(но не и последни),Червената сган,Супеертрейдъра(в други теми с малко "странни" мнения,но тук с едно-две,адски на място),Гигов,Бате Пешо-велик прагматик,Зарето-философ по душа,Стамболов.....и със сигурност пропуснах някои,да ме простят.С умни хора,като вас България ще е има още дълги ,дълги години,не се притеснявайте!
Коментар
-
много ми е интересно дали някой от форума познава един български бизнесмен,забогатял,без да има никакъв бизнес с държаватаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
gigow
Отдавна ги огря , просто кандидат президента не е в час..ако имаше възможност да го помиришат щеше да им замирише яко на нафталин на зрителите. Дели се от добива фивти - фивти , 50 процента за някоя компания на някой от олигарсите на Путин и 50 за някоя компания на янките..тъй че те са ортаци и това е станало. Самите руснаци не вярват в бъдещето на петрола , не инвестират в модерно оборудване за добив. Те по принцип не инвестират в нищо , което не е заграбено и крадено , защото им е такъв манталитета и на това му викат - знание как се печели ! Тъй че те са от знаещите. Освен това без технологична поддръжка от запад те не могат да добиват , защото нямат технология.Обаче цялата тая работа , ще се сдуха и то за добро на руснаците.Ако петролът и енергизточниците , които днес се използват останат в употреба , то техните приятели китайците така ще ги грабнат в една яка война за суровини, че не ги виждам как ще се оправят този път.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар