офиса на Уни редит в Петтрич се намира на улица Рокфелер?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кукловодите на света! Кои са и защо им позволяваме да определят живота ни?
Collapse
X
-
Едва ли някой ще има времето и търпението да изчете подробно толкова обширен мат'рял, но тук се крие ключът от бараката:
https://sites.google.com/site/oklimb...onskite-mdreci
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеБеше преди 1989 г. Бях ученик още. В този ден беше голямото дерби по футбол на България - ЦСКА - Левски ! Преди мача се бихме с противниковата агитка , палихме шалове , те наши ! За мача няма да говоря ,...кой бил , как било ! След мача бях прегракнал от викане , гониха ни ушеви на коне , после с коли ....! Нищо необичайно , позната история ! Но на другия ден от сигурен източник научих , че футболисти от ЦСКА и Левски са си пиели питиетата заедно след мача в един от малкото нощни барове тогава в София ! Информацията не беше за вярване , но беше самата истина ! И тогава нещо в мене се счупи ! Това беше моят ден Хикс ! Прераждането ....краят на илюзиите .....болезненото проглеждане ! Зададох си въпроса - ами световните системи капитализъм и социализъм , ами религиите , ами Желязната завеса .....нима всичко това е само за пред хората , а основните играчи , които са го измислили си пият питиетата в закътан лукс ! Някой ми отговори ....Господ ли беше ....Дявола ли ,,,,,не го видях добре , но го чух отлично и отекна в сърцето и душата ми ! Оттогава не вярвам на нищо ... ! Следя с интерес сценария и без скромност твърдя , че добре го налучквам .....! Но от това не ми става по-леко , защото навлиза Светът в най-тежката част и няма хепиенд , няма ! Знам че не съм само аз , който знае сценария .....много сме , но Кукловодите , Илюминатите ....или както искате ги наричайте .....имат доста напреднала техника и също знаят за нас и се грижат да не се събираме и да не наберем сила ! Нали не си мислите , че напредъка на техниката е това , което ви дават да ползвате ? Доста по напреднала е , но е засекретена ! Ами болестите и лекарствата ? Нима мислите , че някои болести се появяват случайно и случайно нямало лекарства за тях или са безбожно скъпи ! Ами икономическите и финасовите кризи ? Толкова са зле скалъпени ....не мислите ли ? Ами големите световни лидери .....? По моя преценка повечето не стават и за пазачи в гараж .....и точно затова са удобни и спуснати там от Кукловодите ! Ами Европейският съюз ? Дори дете в детска градина не би измислило подобна глупост ? Почти е ясно , че ще ми изтрият темата , защото не се вписва в атмосферата на благополучие и световно овчедушие ! Страхът , алчността , безмозъчното перчене , природната тъпота , безочие и некадърност .....това са качествата на почит сега и водещи до просперитет ! Жалко ...смешно .....абсурдно ! Има ли още хора мислещи свободно с мозъка си ?
http://www.millionaire.bg/article.js...eId=3290&img=4Last edited by gen4o; 02.08.2012, 01:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеБеше преди 1989 г. Бях ученик още. В този ден беше голямото дерби по футбол на България - ЦСКА - Левски ! Преди мача се бихме с противниковата агитка , палихме шалове , те наши ! За мача няма да говоря ,...кой бил , как било ! След мача бях прегракнал от викане , гониха ни ушеви на коне , после с коли ....! Нищо необичайно , позната история ! Но на другия ден от сигурен източник научих , че футболисти от ЦСКА и Левски са си пиели питиетата заедно след мача в един от малкото нощни барове тогава в София ! Информацията не беше за вярване , но беше самата истина ! И тогава нещо в мене се счупи ! Това беше моят ден Хикс ! Прераждането ....краят на илюзиите .....болезненото проглеждане ! Зададох си въпроса - ами световните системи капитализъм и социализъм , ами религиите , ами Желязната завеса .....нима всичко това е само за пред хората , а основните играчи , които са го измислили си пият питиетата в закътан лукс ! Някой ми отговори ....Господ ли беше ....Дявола ли ,,,,,не го видях добре , но го чух отлично и отекна в сърцето и душата ми ! Оттогава не вярвам на нищо ... ! Следя с интерес сценария и без скромност твърдя , че добре го налучквам .....! Но от това не ми става по-леко , защото навлиза Светът в най-тежката част и няма хепиенд , няма ! Знам че не съм само аз , който знае сценария .....много сме , но Кукловодите , Илюминатите ....или както искате ги наричайте .....имат доста напреднала техника и също знаят за нас и се грижат да не се събираме и да не наберем сила ! Нали не си мислите , че напредъка на техниката е това , което ви дават да ползвате ? Доста по напреднала е , но е засекретена ! Ами болестите и лекарствата ? Нима мислите , че някои болести се появяват случайно и случайно нямало лекарства за тях или са безбожно скъпи ! Ами икономическите и финасовите кризи ? Толкова са зле скалъпени ....не мислите ли ? Ами големите световни лидери .....? По моя преценка повечето не стават и за пазачи в гараж .....и точно затова са удобни и спуснати там от Кукловодите ! Ами Европейският съюз ? Дори дете в детска градина не би измислило подобна глупост ? Почти е ясно , че ще ми изтрият темата , защото не се вписва в атмосферата на благополучие и световно овчедушие ! Страхът , алчността , безмозъчното перчене , природната тъпота , безочие и некадърност .....това са качествата на почит сега и водещи до просперитет ! Жалко ...смешно .....абсурдно ! Има ли още хора мислещи свободно с мозъка си ?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТази тема е инересна ,ама до нищо няма да доведе дискусията тук .Квото и да пишем ще стигнем до Световния полицай.Единствената ми надежда е в жълтите човечета ама дали...
Коментар
-
има един простичък факт, и той е че успяха да отклонят вниманието от американския
дълг и икономически проблеми към европейския, който е несравнимо по-малък и чрез рейтинговите агенции продължават да правят ЕУ на маймуни (и нас също).
изнесоха и тази вълна на кризата към Европа, както и първата
успяха чрез отхлабване на периферията (прасетата) да ударят вече и Германия, която беше крайната цел.
сег чакаме лека войница за отпускане на напрежението и да видиме кой балон ще надуем.
вица от соц времената е
“Егати времето, цял ден вали“
“Абе мани ги тия свине“
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТочно така! Поради естеството на работата ми съм задължен редовно да се освидетелствам там. По една случайност днес ходих там и си извадих поредното свидетелство че съм психически здрав. Явно лудите у нас постоянно се увеличават, защото ми прави впечатление че болницата видимо просперира в последните години. Имат пари за скъпи ремонти, красив парк който поддържат в перфектно състояние и т.н. Настоятелно препоръчвам това заведение на една част от пишещите в тази тема и във форума въобще.
п.п. Осрахме темата на човека, а е доста актуална!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение..............с препоръките на доволен клиентHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМисля, че ТОЗИ ЛИНК ще е полезен.
Коментар
-
Иначе световна конспирация наистина има, и това което си усетил и осъзнал за положението във света е близко до истината. Но всъщност това не е някакъв нов феномен. Положението почти не се е променило през последните 2000-3000 години. Методите на хората със власт за контрол на масите са едни и същи във своята основа! Монетарна система, данъци, експлоатация, ограничаване на права и свободи, промиване на мозъци чрез медии, налагане или втълпяване на различни идеологии, религии, култове или специални "образователни системи" "норми" за обществено поведение, мода , всяване на страх сред масите( много ефективен метод)...... списъка е много дълъг.
Например футбола е съвременната версия на гладиаторските битки в Римската империя! Естествено много по цивилизована версия, но крайния ефект е един и същ - пълно отклоняване на вниманието на тълпата от важните неща. Изобщо методите са хиляди и повечето са стари колкото света!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnБате Пешо , по онова време мача ЦСКА - Левски не се уреждаше или поне не знаехме ! Разказах за мача като метафорка ! За Мелодия на годината не ти разбрах мисълта ! Ако си говорим за нещо по-сериозно - виж сагата Гърция ! Помниш ли май 2010 г. ? Положението беше подобно , всъщност си беше по-добре ! Евросъюза гласува спасителен фонд от 70 млрд. евро с опция да станат 100 млрд. и решиха , че са решили проблема ......или поне така трябваше да изглежда за пред стадото ! То бяха фанфари , то бяха беше чудо ! И еврото скочи дори ! Тогава точно тук бях написал , че това е прах в очите и след време нещата ще станат още по-зле ! Повечето коментари бяха , че нищо не разбирам от икономика и финанси , че съм луд , да си пия хапчетата и т.н. ! И какво стана ? Май се оказах повече от прав ! Не търся извинения и реабилитация .... не .! Още повече , че знам какво следва за в бъдеще и няма време за оптимизъм и глупави шегички ! Не ме е яд , че ме лъжат и правят на луд ,яд ме е че си мислят че им вярвам ! Това че им разбирам предварително игрите , значи че дори съм по умен от тях и те го знаят ! Нескромно е ...но е факт ! Но те имат ресурсите , а аз с един гол корем и мозък .... Търся съмишленици да измислим нещо и да спрем това свободно падане на Светът !
Коментар
-
Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнениеReturn,
Вярата,че някой изцяло управлява живота ни и е планирал всичко,е толкова глупава,колкото и вярата,че всичко изцяло зависи от насБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар