IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бау-бау, добри 'орица!

Времето тия дни навън не е за мъже. Иначе да се изфукам мащерката ми най-сетне се хвана, щот' я бях отписал посред лято да присаждам от чим с троскот и други треви в саксия.

Сега старчокът съм го пратил да бере риган, че по Еньов ден ходил сутринта, ама се върнал с 1 кесийка само.

Мислех да го базикам защо не се е върнал с 77 билки и половина, както повелява традицията. Тая половината е за новата болест, която ще излезе през новата година, ама чувството ни за хумор е различно и за т'ва си затраях.

Пак един зелен бобец му спретвам по класическа рецепта, остана само да забъркам брашно с вода, солта, магданоз и няколко скилидки чесън е готов. Даже съм му набил 1 лъжица захар да не каже, че пак му било кисело заради доматите.

Ама 2 дена кат' го отсвирих да се спасява сам и той карал на филии с шунка и днес нещо сам предложи: "Бе, оня зеления боб в хладилника да не се "развали"?

Викам хапва ти се зелен боб ли? Тоя път вика - да. Викам - имаш го бягай за риган и след час ще е готов

Коментар

• Добър ден!

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Луи Прима или около него.
      За около Луис Прима се сетих същата вечер в банята, миейки се между краката и мислейки за теб.

Пери Комо! - това беше в подсъзнанието ми, докато не влязох в банята.

tnm, meet Perry Como.

Луис Прима го имитира, лет ми тел ю Както и Синатра, хе-хе.

http://www.youtube.com/watch?v=VwIeP9eDb-s

http://www.youtube.com/watch?v=9ND3oghPL5M

http://www.youtube.com/watch?v=hK9Ae...1AF48EDB5A53A0

http://www.youtube.com/watch?v=c7_OV5VqKk8

http://www.youtube.com/watch?v=NbTQRLk5cNM
      Last edited by vmankov; 05.07.2012, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Честито полагане на изпита!
        Благодаря

http://www.youtube.com/watch?v=Y2wjf...feature=relmfu
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Ей сега ще ви набия всички после ще ви изям ушите ии после ще видя какво ще ви правя За протокола тъкмо се връщам от изпит - абе голЕма фурия съм, а...сутринта на работа, на обяд на изпит, после пак на работа, че и у форумО влизам

Разбрахме се май всички или почти, никой никому се не сърди, всички много се уважаваме с и без алкохол и сега имам настроение да ви обръщам внимание, като ми писне - няма Благодаря, че развеселявате и разнообразявате денят ми

Zarko

...тъкмо се питах как да намеря човекът, готов да ми изяде ушите... Те ти го - те - и човек се намери, който проявява интерес към Рупане на уши..., най-после ще се отърва от тях...

...встрани от горното, много са ми интересни хората, които харесват /?!/ свински уши..., та направо ми се обръщат червата, когато ги захрупат /както се хрупа морков/, още в момента, в който ги обгорят с бензиновата лампа.../виждал съм това преди години/...

Честито полагане на изпита!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Ей сега ще ви набия всички после ще ви изям ушите ии после ще видя какво ще ви правя За протокола тъкмо се връщам от изпит - абе голЕма фурия съм, а...сутринта на работа, на обяд на изпит, после пак на работа, че и у форумО влизам

Разбрахме се май всички или почти, никой никому се не сърди, всички много се уважаваме с и без алкохол и сега имам настроение да ви обръщам внимание, като ми писне - няма Благодаря, че развеселявате и разнообразявате денят ми

Zarko
            Last edited by artemida_sofyanska; 05.07.2012, 14:47.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              УжасТ. Дано не си прехванал от таЗ лоша болест.
              Добре, че е след пълнолуние.
              Нощеска, по късна доба, вземаш една ябълка, разрязваш я на две - с едната част си натриваш лицето, другата я изяждаш. После излизаш на двора, заставаш с гръб към месечината и закопаваш парчето, което не си изял
              Дано да помогне!
              Невинен съм до доказване на противното.
              Наклеветиха ме.
              Това е нагла лъжа и долна уйдурма
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Глухарчето се слага "под вода" за един ден и през нощта се заравя на север от къщата ... , ама по друг повод
                ... конкретно за глухарчето пък съм чувАл, че се издухвало, а семенцата му се пръскали навсякъде..., това - преди да се зарови на север... и т.н., но не съм присъствал на подобен обряд......, как точно се издухва, колко и от кого - нямам подробности...

... пустите му глухарчета - пазят си ревностно тайните и все трябва да гадаем...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...измива ли се предварително ябълката, или се кисне някъде определено време /нещо такова ми изплува в съзнанието, но подробности не си спомням/...

...извън горното, ето това соло е върховно /след 4-тата минута/...

http://www.youtube.com/watch?v=PfAWR...eature=related
                  Глухарчето се слага "под вода" за един ден и през нощта се заравя на север от къщата ... , ама по друг повод
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Нощеска, по късна доба, вземаш една ябълка, разрязваш я на две - с едната част си натриваш лицето, другата я изяждаш. После излизаш на двора, заставаш с гръб към месечината и закопаваш парчето, което не си изял
                    Дано да помогне!

...измива ли се предварително ябълката, или се кисне някъде определено време /нещо такова ми изплува в съзнанието, но подробности не си спомням/...

...извън горното, ето това соло е върховно /след 4-тата минута/...

http://www.youtube.com/watch?v=PfAWR...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Добър ден tnm
                      Добър ден красавици и юнаци

Някой ми вмени благодарност и забравих да ви поздравя
                      Дано да помогне!
                      Мечо

Коментар

• Цитат:
                        Първоначално изпратено от kev
                        Ха ха, удивително щеше да е ако не беше писал толкова подробно, а само с 2-3 изречения
                        За другото си права - тук сме и за да си помагаме, да сме си полезни при нужда
                        и съответно благодарни
                        И 4i40 ти е прав, особено във второто изречение от първия ред на втория абзац от предпоследния му пост...

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        За туй черното - без мене !!!

... погледнато прагматично - аз също предпочитам да изръся 3-4 стотака за адвокат, а не да се уча на простотии от един форум......, нищо, че адвокати и съдии са като "дупе и гащи"...

/за Арти нищо льошо не съм казал.../

Коментар

• Добър ден tnm
                          Добър ден красавици и юнаци

Някой ми вмени благодарност и забравих да ви поздравя
                          tnm

Коментар

...айде, де! Май за канарчета ни вземаш..., правиш ти някВи далаверЕ, ама не си признаваш..., без бой..., нито без други неща... /молби/...

... и веднага го скри, нали, иначе щеше ли да се оправдаваш. но ние го фиксирахме!
                            Аз да се оправдавам!? Никога!

П.П. ЗабелЕзах, че и други имат съответния надпис. Не съм само аз.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Ха ха, удивително щеше да е ако не беше писал толкова подробно, а само с 2-3 изречения
                              За другото си права - тук сме и за да си помагаме, да сме си полезни при нужда
                              и съответно благодарни
                              И 4i40 ти е прав, особено във второто изречение от първия ред на втория абзац от предпоследния му пост...
                              За туй черното - без мене !!!
                              tnm

Коментар

Хич си нямам на понятие от къде се появи те този надпис

...айде, де! Май за канарчета ни вземаш..., правиш ти някВи далаверЕ, ама не си признаваш..., без бой..., нито без други неща... /молби/...

... и веднага го скри, нали, иначе щеше ли да се оправдаваш. но ние го фиксирахме!

Коментар

Working...
                                X