IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Предател! Що прехвърляш постове от една тема в друга?

П.П. Кучето от картината прилича на дебелото псе, но непълноправният член на фамилията е без опашка.
    Щот мога !!!

Това от послеписа да не е щото обърках един път като се направих на знаещ ???
    Или пък щот не обърках ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Опять двойка
      Предател! Що прехвърляш постове от една тема в друга?

П.П. Кучето от картината прилича на дебелото псе, но непълноправният член на фамилията е без опашка.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

(х + 1) / х = 2

Допускаме, че х не е 0
        Тогава имаме

х + 1 = 2 * х
        1 = 2 * х - х
        1 = 1* х
        1 = х
        х = 1

Допускаме, че х = 0
        Тогава получаваме деление на 0, следователно 0 не е корен

Верен отговор х = 1
        Извинявам се че така се намесвам, но това е въпрос който винаги ме е вълнувал.
        Защо според вас съвременната математика е неприложима с числата 0 и безкрайност?
        Аз си имам теория, но ще изчакам да видя дали и друг е мислил по въпроса и дали ще ви е интересно да го обсъдим
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ето го и повода,

и аз си падам по тия "кючеци" и бат' Космо кат' издири такова местенце, ще се търсим там

http://www.youtube.com/watch?v=CNPYFr-JUDo

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Тогава нямаше да има еволюция.

Представи си как всички мъжки в едно стадо тръгват хванати за ръце към някоя разгонена женска. (щото някой мъжки да не остане на сухо и съответно да бъде "тъжен" )

Хората го правим от време на време, но за удоволствие, не за продължаване на рода.
            Как ме разсмя бе Анончо, то бива еволюция, ама ние преееееволюирахме, че чак деволюирахме, не усещате ли как се превръщаме в хищници?
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
              А относно щастието един друг антрополог направил игра, а как искам всички хора да са като тези деца......

" Един антрополог предложил на деца от африканско племе игра. Поставил кошница с плодове близо до едно дърво
              и казал на децата, че което от тях
              първо стигне ще спечели плодовете. Но когато им казал "тичайте", те всички се хванали за ръце и побягнали заедно,
              седнали там и заедно изяли плодовете. Когато той ги попитал защо са направили така, когато едно от тях е можело да
              спечели всички плодове, те отговорили: "Как може един от нас да е щастлив, ако всички други са тъжни?". . .
              Душата ми може да ликува от това чувство на общност, заеднене, тийм спирит, но здравият ми разум подсказва, че е полезно в ограничен кръг от случаи, а в друг- направо вредно.

п.п.Много е добре, че списваш тук.

п.п.п.Маранди, мерси за поздрава.
              Last edited by val/she; 14.08.2012, 18:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

lapsus calami
                Опять двойка
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Готов съм!
                  Супер е, ама да измислим повод първо, щот' скука

П.П. Бе и без повод става - хихи

Коментар

• Готов съм!

Коментар

• Чакайте малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Кой беше ти, че да ме караш да ти давам обяснения?

Прочети ми послеписа долЕ.

П.П. Поздравления! Продължихме с познанияТА вече и граматикаТА е в кюпа

Забавен си поне. Издай някой ден книги по тия дисциплини, които ги членуваш постоянно, но те станаха стотици вече.

Явно ще се бориш във всички категории за Нобелова награда. Усещам те, палавник такъв
                        Стига се нерви. Просто прави каквото ти казвам.
                        tnm

Коментар

Айде сега пък ме атакуваш, че не съм я знаел граматиката. То е същото както да ме атакуваш, че не съм я знаел математиката.

Зададох ти въпроси по същество. Млъкна кат риба. Обясни си начина на мислене, като ми отговориш на въпросите за да мога евентуално да те разбера. Ако не, ми прескачай постовете в които пиша за познанието за да не се нервиш.
                          Кой беше ти, че да ме караш да ти давам обяснения?

Прочети ми послеписа долЕ.

П.П. Поздравления! Продължихме с познанияТА вече и граматикаТА е в кюпа

Забавен си поне. Издай някой ден книги по тия дисциплини, които ги членуваш постоянно, но те станаха стотици вече.

Явно ще се бориш във всички категории за Нобелова награда. Усещам те, палавник такъв

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Някой ден, ще забележиш, че пълен член никой нормален човек не може да си позволи да ползва.

Някой ден ще сравниш, че моя милост никога не членува цели дялове от различните науки и да ги обединява с пълен член, защото е нелепо.

П.П. Остани си с познаниеТО, аксиомиТЕ, Асенката с ускорениеТО и се радвайте на живота и си спести простотиите за хора, които не си виждал през живота си, но няма и да видиш със сигурност
                            Айде сега пък ме атакуваш, че не съм я знаел граматиката. То е същото както да ме атакуваш, че не съм я знаел математиката.

Зададох ти въпроси по същество. Млъкна кат риба. Обясни си начина на мислене, като ми отговориш на въпросите за да мога евентуално да те разбера. Ако не, ми прескачай постовете в които пиша за познанието за да не се нервиш.
                            tnm

Коментар

..........
                              Някой ден, ще забележиш, че пълен член никой нормален човек не може да си позволи да ползва.

Някой ден ще сравниш, че моя милост никога не членува цели дялове от различните науки и да ги обединява с пълен член, защото е нелепо.

П.П. Остани си с познаниеТО, аксиомиТЕ математикаТА, моралЪТ, логикаТА, металогикаТА и прочие дивотии. Асенката ще си остане с ускорениеТО и се радвайте на живота.

Спести си простотиите за хора, които не си виждал през живота си, но няма и да видиш със сигурност. Там на село ти е добре с най-добриЯТ плаж в БГ по твоите думи и само дано не те набият докато им преподаваш ПознаниеТО по кръчмите

От 3 дена ти казвам вече за ен-ти път, че ми е досадно да те чета, защото знам какво ще кажеш. Какво казва твоето ПознаниеТО за думата досаден? ( предполагам да продължаваш още ) и ти личи
                              Last edited by marandi; 14.08.2012, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                А относно щастието един друг антрополог направил игра, а как искам всички хора да са като тези деца......

" Един антрополог предложил на деца от африканско племе игра. Поставил кошница с плодове близо до едно дърво
                                и казал на децата, че което от тях
                                първо стигне ще спечели плодовете. Но когато им казал "тичайте", те всички се хванали за ръце и побягнали заедно,
                                седнали там и заедно изяли плодовете. Когато той ги попитал защо са направили така, когато едно от тях е можело да
                                спечели всички плодове, те отговорили: "Как може един от нас да е щастлив, ако всички други са тъжни?". . .
                                Тогава нямаше да има еволюция.

Представи си как всички мъжки в едно стадо тръгват хванати за ръце към някоя разгонена женска. (щото някой мъжки да не остане на сухо и съответно да бъде "тъжен" )

Хората го правим от време на време, но за удоволствие, не за продължаване на рода.
                                Last edited by anon6706; 14.08.2012, 17:21.

Коментар

Working...
                                X