IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бау-бау, добри 'орица!

Ма'а му млада пак се ядосах и ще си набивам шутовете да покъркам някъде.

Старчокът се върнал с 50 кила круши от градините и тръгнал да прави компоти. И аз гледам една малка пчела иска да излезе, ама се забила на джама и в същото време чувам яко жужене, което излиза от 1 кофа, дет' донесъл - другото е в кашони.

Викам какво прави тая пчела на джама? Той вика, ами те влизат в крушите и даже убих 1-на преди малко.

Аз откачих и го навиках, че това не е комар или муха, че да го убива и ще станем кат' в Китай, дет' си опрашват ръчно, т'ва дет' ще ядат.

Сложих си пръстта на малкото ( пчеличката ) да се качи на него и внимателно я изкарах отвън да си лети.

П.П. Овикването на старчокът стана като изнесох кофата на открито и от нея излязаха 20 пчели, но 3 от тях ги пуснах внимателно в саксията, но милите тръгват да се опитат да летят и падаха кат' талпи от 3-ия етаж.

Дали съм изнервен в момента и дали, за да не навикам старчока за т'ва убийство? И ся ще си набивам шутовете след малко да покъркам, щот' да ми се хвали, че даже убил една преди пчела ми дойде малко "нанагорница".

Само му казах, че затова ще виси гладен, щот' синът му е подписвал петиции за спасяване на пчелите, дет' и без това вече ги няма и намаляват кат' хамави и после да не се чуди защо кило кайсии му струва 1.5 килото. Догодина ще е 3 кинта. Бе, много се ядосах, ама си затварям устата, че думите не са, за да хулят и по-добре да се разтикам да ми мине с някой приятел, отколкото на старчока да му вкарвам изречения.

Чиърс-а!
    Наздраве, Русото!
    Не мое да се караш на бащата си за пчелите! За него те са даденост - нещо, което го е имало и което според него вечно ще го има. Той едва ли знае, че те мрат на поразия.

П.П. Пчелите летят без проблем до около 10 км., така че, тези които си извадил от кашона и кофата, сигурно вече са в кошера.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро бате Маранди

Голямо море беше днеска !!!

ПП
      Не му се карай на баща си. Стар човек не можеш да го промениш.
      Божкееее, с ВМанков съвсем ми объркахте биологичния часовник

П.П.Как е обемът на белите дробове?
      Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
        Добро утро бате Маранди

Голямо море беше днеска !!!

ПП
        Не му се карай на баща си. Стар човек не можеш да го промениш.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Ма'а му млада пак се ядосах и ще си набивам шутовете да покъркам някъде.

Старчокът се върнал с 50 кила круши от градините и тръгнал да прави компоти. И аз гледам една малка пчела иска да излезе, ама се забила на джама и в същото време чувам яко жужене, което излиза от 1 кофа, дет' донесъл - другото е в кашони.

Викам какво прави тая пчела на джама? Той вика, ами те влизат в крушите и даже убих 1-на преди малко.

Аз откачих и го навиках, че това не е комар или муха, че да го убива и ще станем кат' в Китай, дет' си опрашват ръчно, т'ва дет' ще ядат.

Сложих си пръстта на малкото ( пчеличката ) да се качи на него и внимателно я изкарах отвън да си лети.

П.П. Овикването на старчокът стана като изнесох кофата на открито и от нея излязаха 20 пчели, но 3 от тях ги пуснах внимателно в саксията, но милите тръгват да се опитат да летят и падаха кат' талпи от 3-ия етаж.

Дали съм изнервен в момента и дали, за да не навикам старчока за т'ва убийство? И ся ще си набивам шутовете след малко да покъркам, щот' да ми се хвали, че даже убил една преди пчела ми дойде малко "нанагорница".

Само му казах, че затова ще виси гладен, щот' синът му е подписвал петиции за спасяване на пчелите, дет' и без това вече ги няма и намаляват кат' хамави и после да не се чуди защо кило кайсии му струва 1.5 килото. Догодина ще е 3 кинта. Бе, много се ядосах, ама си затварям устата, че думите не са, за да хулят и по-добре да се разтикам да ми мине с някой приятел, отколкото на старчока да му вкарвам изречения.

Чиърс-а!

Коментар

• Добър ден!
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добър ден, Мечо!
              Добър ден, тайфата!

Щастливко!
              Нема водорасли водата е чиста.

Всъщност има малко водорасли по дъното. Но водата е чиста. Нема мазут. И пясъка е чист.
              http://youtu.be/X-77txuiVXs
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Отивам да инспектирам дали са ми очистили плажа
                Добър ден, Мечо!
                Добър ден, тайфата!

Щастливко!
                Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                  Добро утро красавици и юнаци

Отивам да инспектирам дали са ми очистили плажа
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    Сега съм решил нещо друго-писах преди време-да видим какво ще се случи-дали ще мога да се преборя с &22
                    Четох те.

Звучеше разумно.
                    Last edited by sergo; 06.07.2012, 23:32.

Коментар

e аз започнах с едно СД 91г,но нещо всеки имаше различни разбирания за бизнеса и от следващата година тръгнах сам ,та досега.А благодарение на помоща на приятеля ми направих сериозна сделка в Украйна и станах милионер в левове/е беше 95г и в долари не беше кой знае какво,но все пак/
                      Сега съм решил нещо друго-писах преди време-да видим какво ще се случи-дали ще мога да се преборя с &22
                      Миломе,то всичко хубаво,нооо... много изостави "Бисерите и вицовете",бе човече.То и Жеката е страхотен "заместник",ама включвай си се чат-пат и ти!

P.S.Съболезнования за приятеля ти!
                      Last edited by retro_69; 06.07.2012, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        Ще те разбера, ама няма да те разбера!
                        От илинджуваш.

Той бизнеса за мъжа, е както за майката детето.
                        Така е било, така и ще бъде.
                        И няма как да е другояче.

Смъртта на добър приятел е ненадейна и затова ни се струва по-голяма, докато смъртта на собствения бизнес я изживяваш стократно предварително и затова ни се струва, че е в реда на нещата.
                        Но след време разбираш, че я носиш със себе си ежедневно, както смърта на собственото си дете.
                        До последен дъх.

А какво време беше!

Спомням си как навих един от клиентите ми/Валери Борисов/, да измъкне проекто-закона който пишеше в Народното събрание/Указ-56/ за да регистрирам законно дейността си.
                        Съдиите в София още не го бяха чели и ми отказаха вписването.
                        После намерих един от Ботевгратския съд, който свърши работата.
                        Още си спомням номера – 00000042.
                        След осем месеца се пререгистрирах отново в София/за да било всичко законно/.

И какво облекчение почувствах, че вече съм читав гражданин и строител на нова България.
                        Дълго време се носех на една педя от паважа.
                        Моя модна къща!
                        Ревюта.Манекенки.Лъскави корици.Интервюта.Талавизия.Известни личности от небосклона.
                        Освен от посолствата и преставителствата, идваха клиенти и от чужбина.За пробите пътуваха!

И оставяха парите си тук.
                        Живот кипеше.
                        Съзидание.

А то какво излезе?Гонили сме Михаля!
                        Защо се случи така?
                        Как го допуснахме?
                        Какво ще оставим на децата?
                        e аз започнах с едно СД 91г,но нещо всеки имаше различни разбирания за бизнеса и от следващата година тръгнах сам ,та досега.А благодарение на помоща на приятеля ми направих сериозна сделка в Украйна и станах милионер в левове/е беше 95г и в долари не беше кой знае какво,но все пак/
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Напоследък, тия ми ти неколко дни, забелезвам, че пием като слон, и горе доле така и пикаем.

Връ му гу, тава си е чистак измиване на солите от организмо. И ме влачи към сóлено нещо, гаче сам бременен.

Та си извадих от камерата оная пача, дека я варих преди около месец - от 6 свиньски и от 3 тельешки крáка.

Ойдох та се изкъпах в банята (тоа пат не мислее за тнм), па през това време си я сгрех.
                          Набуах вньевстре ногу сол, лют и сладак пипер, отцет.

Метнах я на масата жежка, дига пара, турих й и чесъно. Ногу чесън, братье.

Са ме чека и ше я ручам и ше се пóта, та ше тече, маани тая макя кучешка

Е те тáка ше се спасевам от обесолеване.

Ти пача - аз шкембе.
                          Поради сущите влиятелности.

Манчо,
                          Да те пра̀шам, ти кат шаваш у тубето̀ що ръ̀чкаш баш там дет аз се подвизавам?
                          Лѝнквам аз три- четри песньо̀вки, та да бръ̀зна Темидчето и ма̀-алце да са назлъндисам, глеам ти вѐке си ги топна̀л тъдява?

Коментар

От къде се извъди такъв работохолик? Да бачкаш цяла зима, вместо блажено да си мързелуваш ...!? Не, не те разбирам.
                            И си права. Гадно ми е като бачкам.
                            Но от друга страна, не мое цел живот да съм умен. Пък и кинти си трябват !!!
                            tnm

Коментар

А за кого си мислеше!?

П.П Хубава музика си пуснал онази вечер
                              Мислех си за кой ли път върху технически въпрос (докато се драпах там):
                              Защо, когато прехвърля водата от душа (горе) на чучура (долу), тя става по-топла?
                              Чак пък толкова да се различава налягането на студената и топлата вода?

-------------------------------------------
                              Доволен съм, че ти е харесал Пери Комо.
                              Той е преди много известни певци, които го само повтарят.

Но там подадох и Дорис Дей. Предполагам, че може да ти хареса.
                              http://www.youtube.com/watch?v=j7bfudsfZjw

А ето и една нейна съвременна последователка:
                              http://www.youtube.com/watch?v=AqpOFQvMM1A
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Аз пък да се похваля -продадох основния си бизнес и вече съм обикновен безработен
                                Сякаш някакъв огромен товар падна от плещите ми/който има свой бизнес ще ме разбере-макар и на 1000км винаги си мислиш за него/.Дянков ще го зарадвам ,сега като си видях ДДС декларацията ,ми се замая главата -ще платя пенсиите на някоя махала
                                пенсионери,но за другия месец ,вече "дим да ме няма".Всичко мина по -добре от колкото съм се надявал,излязох хем радостен,хем много изтощен след сделката и какво нещо е живота-звъни ми телефона ,гледам ,че е на един приятел от Пловдив,вдигам телефона,но чувам женски глас-на дъщеря му-която ми съобщава,че приятелят ми е починал.Да се радваш ли ,да плачеш ли
                                А това беше от истинските приятелства,които не са подвластни на времето.
                                Почивай в мир,Георги
                                Всеки, който слуша Русото - добре е направил ( по смисъла на точка 4 ):

Цитат:

4. Ако имате дребен/среден бизнес го закривайте незабавно. Разпускайте персонала си, разпродавайте активите си и заминавайте по кръчмите да се веселите. В момента няма печеливша схема и само ще си загубите времето, здравето и нервите, понеже съотношението администрация/потребители ( т.е. чиновници – реален сектор е абсурдна ). Оставете администрацията, която не иска да се реформира без заплати, за да се сетят, че модела за бизнес в България е пълен смях и освен да толерира само Германския износ, Руския, Американския, което ви изсмуква ресурсите + партийния бизнес под формата на монополи, контрабандни канали и прочие. Безмислено е да стачкувате, просто закривайте всичко и се изнасяйте в по-човешка среда, където уважават труда, таланта и знанията ви или яжте и пийте по кръчмите.

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...rajdane.946403
                                ------------------------------------------------------------------
                                П.П. Моите съболезнования за Приятелят ти!

П.П.П. За съжаление в България няма бизнес и никой няма да те разбере какво си написал

Коментар

Working...
                                X