IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Не Монсанто прецака основно пчеларството в САЩ.
    Преди доста години в САЩ, освен европейската медоносна пчела, която е неагресивна и се поддава на пчеларство, внесоха и африкански пчели. Те се кръстосаха с европейската пчела и се получи една полудива пчела, която напада всичко живо в радиус от 500 метра около кошера си. Тази кръстоска вече доминира в САЩ. А когато една пчела не подлежи на култивация от човека, тя и не може да си увеличава популацията. Най-много по естествен път, който е крайно недостатъчен.
    А в Китай кой ги прецака?

Не е ирония! Винаги с интерес слушам всяка нова информация на база доверие от източника й. Ъъъ ... по собствени критерии

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ти що не си на плажа!?
      Да не би да работиш????? От мен да знаеш, че от алкохолика, по-лошо нещо е само работохолика.
      Браво, бря! А, бой с оръжие по твой избор не щеш ли?

П.П. Не сватотатствай срещу алкохолиците, на хиляди години са .... причината е елементарна, 30% от цялата енергия на тялото заминава през мозъка кат' консумация. Викате му калории или енергиен баланс.

Демек, еволюция как щеше да има, ако някой не е мислил до наши дни. Щяхме да висим по клоните или да се плацикаме по дъното на нЕкой океан - хихи

За аматьори пиянки не ми говори, че и аз трудно ги трая

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. В Китай вече опрашват ръчно, а в Щатите има бизнес с пчели, т.е. разхождат ги от източното до западното крайбрежие с камиони, т.е. ги местят ( или се опитват ).

От химията е, дет' блъскат тъпанарите. Пчелата вкуси ли химия и умира веднага. Да ми прости Мосанто, къв беше там ник-а му и прочие дет' ръсят за щяло и нещяло.
        Не Монсанто прецака основно пчеларството в САЩ.
        Преди доста години в САЩ, освен европейската медоносна пчела, която е неагресивна и се поддава на пчеларство, внесоха и африкански пчели. Те се кръстосаха с европейската пчела и се получи една полудива пчела, която напада всичко живо в радиус от 500 метра около кошера си. Тази кръстоска вече доминира в САЩ. А когато една пчела не подлежи на култивация от човека, тя и не може да си увеличава популацията. Най-много по естествен път, който е крайно недостатъчен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Доживях и в работохолизъм да ме обвиниш. По тежко обвинение от това не знам.

Ходихме с децата сутринта на плаж и по обяд се върнахме. Вчера бяхме цял ден на море, днес половин ден. Не мое секи ден по цял ден, ке се умориме от почивка
          Садист, издевател......

Коментар

Ти що не си на плажа!?
            Да не би да работиш????? От мен да знаеш, че от алкохолика, по-лошо нещо е само работохолика.
            Доживях и в работохолизъм да ме обвиниш. По тежко обвинение от това не знам.

Ходихме с децата сутринта на плаж и по обяд се върнахме. Вчера бяхме цял ден на море, днес половин ден. Не мое секи ден по цял ден, ке се умориме от почивка
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Здрасти, Мечо!
              За белите дробове, за пушенето, за пиенето - само се чудят каква кампания да подемат.
              А защо га правят, девойко? Кой?

Аз имам отговор, но ти какво би казала?

Коментар

Ти що не си на плажа!?

Аз пратих дечкото на море и като образцов баща започнах ремонт на стаята ѝ.....
                'Бати идиота съм.....След комбайнерите съм аз....

пп Тнм, а за третото няма нужда от кампания ли...?
                Оправдания бол - пролетна умора, преди месец студ, сега жега, после есенна умора и ей минала годината.....

Коментар

Добър ден tnm

Бе аз гледах в една болница преди известно време, то май има кампания за белите дробове.
                  Ти що не си на плажа!?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Добър ден tnm

Бе аз гледах в една болница преди известно време, то май има кампания за белите дробове.
                    Здрасти, Мечо!
                    За белите дробове, за пушенето, за пиенето - само се чудят каква кампания да подемат.
                    Мечо

Коментар

• Добър ден tnm

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                        Преди можех до две минути, сега само една.
                        Щот пушиш, бре

http://www.youtube.com/watch?v=z3U2s...eature=related
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ооо .. много си ме подценила нещо. Навиках го и то яко

После ги вадих една по една миличките, щот' те от кофа по вертикала като се опитват да пълзят не могат да излетят. И внимателно махах крушите навън, после им давам пръсче да се качат на него и да литват.

Ама, 3 броя си бяха повредили крилцата и ги гледах тъпо и се ядосах. Те още бебета, бря. Кат' лястовичките, дет' до преди 3 седмици се учиха да летят.

П.П. Както и да е - аз избухвам, после ми минава. Къркането мина добре, питах едната сервитьорка какво значи татуса и с китайски ейроглифи на крака отстрани на прасеца.

Вика ми "Любов не съществува." бил превода, ама си запазих правото някой ден да ми обясни защо?, кат' е по-свободна да го наречем.

Чиърс!

П.П. В Китай вече опрашват ръчно, а в Щатите има бизнес с пчели, т.е. разхождат ги от източното до западното крайбрежие с камиони, т.е. ги местят ( или се опитват ).

От химията е, дет' блъскат тъпанарите. Пчелата вкуси ли химия и умира веднага. Да ми прости Мосанто, къв беше там ник-а му и прочие дет' ръсят за щяло и нещяло.
                          Местят ги с ТИР-ве. Използват ги за опрашване на овощните си градини - най-вече за цитрусовите фиданки. Някъде четох, че добивите се повишават с над 30%. Фермерите дават заявка и пчеларите разполагат подвижния си пчелин срещу заплащане. Мед почти не вадят.
                          Мечо

Коментар

П.П.Как е обемът на белите дробове?
                            Преди можех до две минути, сега само една.

Коментар

Наздраве, Русото!
                              Не мое да се караш на бащата си за пчелите! За него те са даденост - нещо, което го е имало и което според него вечно ще го има. Той едва ли знае, че те мрат на поразия.

П.П. Пчелите летят без проблем до около 10 км., така че, тези които си извадил от кашона и кофата, сигурно вече са в кошера.
                              Ооо .. много си ме подценила нещо. Навиках го и то яко

После ги вадих една по една миличките, щот' те от кофа по вертикала като се опитват да пълзят не могат да излетят. И внимателно махах крушите навън, после им давам пръсче да се качат на него и да литват.

Ама, 3 броя си бяха повредили крилцата и ги гледах тъпо и се ядосах. Те още бебета, бря. Кат' лястовичките, дет' до преди 3 седмици се учиха да летят.

П.П. Както и да е - аз избухвам, после ми минава. Къркането мина добре, питах едната сервитьорка какво значи татуса и с китайски ейроглифи на крака отстрани на прасеца.

Вика ми "Любов не съществува." бил превода, ама си запазих правото някой ден да ми обясни защо?, кат' е по-свободна да го наречем.

Чиърс!

Last edited by marandi; 08.07.2012, 23:10.

Коментар

Божкееее, с ВМанков съвсем ми объркахте биологичния часовник

П.П.Как е обемът на белите дробове?
                                Ковашки мях !!!

Като тръгна да плувам под вода от брега, стигам до по далече от шамандурите, а те са много далече.

ПП
                                Вярно, че е вечер. Пак се изложих.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X