If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Аз пък имам таз-сутрешен спомен от дъжд.
Мисля, че е приятен!
Ама вие ще кажете.......
Шийкам си аз през нощя в една от предните стаи и чувам шума от дъжда.Ама дъжда е от тези дето се изсипва за има няма половин час и след още толкова - сякаш никога не е имало такъв.
А въздуха-а-а...
Въздуха след такъв дъжд не знам защо, но винаги ме връща в детството!
Ама, само в хубавата му половинка.
Казвам си, че това е красиво да се наблюдава дори и през ноща и че съм си заслужил малка почивка.
Скоквам и същевременно поглеждам през прозореца – няма дъжд!
Всичко е сухо и ведро.Развиделява се.
Да ама зад гърба ми, само през три стаи дъжда скоростно си тропа!
Мат!
Шавам аз предпазливо, прехвърляйки в съзнанието всички клипове от Тубата за природни феномени, влизам в коридора и гледам:
- в тоалетната вали.
- в банята вали.
- в офиса ми вали.
Ама вали от 25-30 точки.
Върху печка, хладилник, пекарна за хляб, пекарна за пица, миксери, микровълнова, две кафеварки.......
И констатирайки вече обидено, вали най-обилно върху основния и най-мощен комп с монитор от 27 инча.
А пред същия се мъдрят в една локва, два Самсунг Галакси/2 и 3/
Повече не мога да пиша,защото бардака е пълен, имам интервюта в 5 и почивката ми свърши.
А хънтър-тавана падна.
Дъжд.
Серго ако е толкова зле положението ни викни и бригадата за бързо реагиране ей сега ще дойде нали момчета и момичета бригада в нужда се познава
ей какъв дъжд се изсипа,че и град май имаше-бях обещал да ги водя моите на вечерен плаж,но Господ е българин.
По какво сме се познавали варненци-по белия тен
Вече 10 дни свобода, а още не могат да ме накарат да отида на плаж
ей какъв дъжд се изсипа,че и град май имаше-бях обещал да ги водя моите на вечерен плаж,но Господ е българин.
По какво сме се познавали варненци-по белия тен
Вече 10 дни свобода, а още не могат да ме накарат да отида на плаж
Мечо да знаеш какви хубави спомени имам от един такъв дъжд на морето... много е приятно както е топла водата и да те вали дъжд, после всички се гушвате в една хавлия и отивате мокри, мокри в първото капанче да хапнете риба току що изпържена или изпечена с мнооого лимонов сок и една студена бира еех...
Чичо...Миленита е сладурана ето едно поздравче и за вас
Сега говорих с Варненското езеро - и там пере летен дъжд яко.
Но няма риба, че човекът е пострадал и е зле, и не излиза с лодката.
Но когато излиза е добър - от кая до калкан.
Мечо да знаеш какви хубави спомени имам от един такъв дъжд на морето... много е приятно както е топла водата и да те вали дъжд, после всички се гушвате в една хавлия и отивате мокри, мокри в първото капанче да хапнете риба току що изпържена или изпечена с мнооого лимонов сок и една студена бира еех...
Аз пък имам таз-сутрешен спомен от дъжд.
Мисля, че е приятен!
Ама вие ще кажете.......
Шийкам си аз през нощя в една от предните стаи и чувам шума от дъжда.Ама дъжда е от тези дето се изсипва за има няма половин час и след още толкова - сякаш никога не е имало такъв.
А въздуха-а-а...
Въздуха след такъв дъжд не знам защо, но винаги ме връща в детството!
Ама, само в хубавата му половинка.
Казвам си, че това е красиво да се наблюдава дори и през ноща и че съм си заслужил малка почивка.
Скоквам и същевременно поглеждам през прозореца – няма дъжд!
Всичко е сухо и ведро.Развиделява се.
Да ама зад гърба ми, само през три стаи дъжда скоростно си тропа!
Мат!
Шавам аз предпазливо, прехвърляйки в съзнанието всички клипове от Тубата за природни феномени, влизам в коридора и гледам:
- в тоалетната вали.
- в банята вали.
- в офиса ми вали.
Ама вали от 25-30 точки.
Върху печка, хладилник, пекарна за хляб, пекарна за пица, миксери, микровълнова, две кафеварки.......
И констатирайки вече обидено, вали най-обилно върху основния и най-мощен комп с монитор от 27 инча.
А пред същия се мъдрят в една локва, два Самсунг Галакси/2 и 3/
Повече не мога да пиша,защото бардака е пълен, имам интервюта в 5 и почивката ми свърши.
Днес ни заваля дъжд както си плувахме. Хубаво беше. Топло време, топъл дъжд, топло море.
Добро утро котарациии и мацки
Демек, от спорта никога не съм свикнал да ме блъскат кат' тъпан, да се боря за "последното" място на Олимпиада и да ми се обяснява, че това е "нормално".
Затова и шетам с метлата. Ако си тренирал някога нещо, ще знаеш, че има само едно място и то се казва номер 1 и без измами.
Там се целиш винаги.
Спокич, ще станат нещата
Добро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Така е бате Маранди. Господ освен че е българин, е още и шампион, и ни е създал по свой образ и подобие !!!
Демек, от спорта никога не съм свикнал да ме блъскат кат' тъпан, да се боря за "последното" място на Олимпиада и да ми се обяснява, че това е "нормално".
Затова и шетам с метлата. Ако си тренирал някога нещо, ще знаеш, че има само едно място и то се казва номер 1 и без измами.
Коментар