IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    П.П. Явно доста ми се е спяло сутринта. Подведох те неволно. Наистина е била Лея Иванова.
    Значи съм знаел по-добре от теб, какво мислиш.
    Last edited by vmankov; 24.07.2012, 13:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Съжалявам, че така "на сухо" го карам, но за да си спомниш

В по-иизвестната се пее

Ке сара, сара,
      what ever will be, will be

и е валс.

Онази песен на Рики и Повери (Бедни и Богати) е в стил италиански романс и ми звучи така (смейте се, смейте се, мъ къто не знам талянски...)

Ке сара, ке сара, ке сарА-а-а
      Ке сара делла миа вита ке нон са-а-а
      Е пар тутто, е пор тенйенте
      Ке домани примедра
      Ке сара делла миа вита, ке сара.

Хи-хи.
      Ти взе да ми обясняваш като в четвърто -помощно.

По-долу съм ти написал историята на песента с едно "сара".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        П.П. Не ми се търси из нета. Може и да е на Рики и Повери.
        Съжалявам, че така "на сухо" го карам, но за да си спомниш

В по-иизвестната се пее

Ке сара, сара,
        what ever will be, will be

и е валс.

Онази песен на Рики и Повери (Бедни и Богати) е в стил италиански романс и ми звучи така (смейте се, смейте се, мъ къто не знам талянски...)

Ке сара, ке сара, ке сарА-а-а
        Ке сара делла миа вита ке нон са-а-а
        Е пар тутто, е пор тенйенте
        Ке домани примедра
        Ке сара делла миа вита, ке сара.

Хи-хи.

Коментар

Не говорех за "Ке сара, сара", която е по-известна, ами за Рики и Повери с друга песен, но с подобно име.
          Изпълниха я тук на "Златния Орфей".

Вдъхновени именно от тази група, у нас се родиха Тоника и в началото много сериозно ги копираха.

Пс: Е, едно време... Тогава даже бехме по-млади също. Ма и сега има хубави девойки в България, даже са повече, отколкото едно време, само че не са по медиите и конкурсите. Гледай кво става по улиците... Р-р-р-р!!!

Само че отвънка са хубави, а отвътре некак си... са загубили това, за което казах на tnm.

Каза го на Вал, не на мен.
          П.П. Явно доста ми се е спяло сутринта. Подведох те неволно. Наистина е била Лея Иванова.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Вманков, и аз не съм бил прав. Ето историята на тази песен Che Sarà:

Jimmy Fontana is the Original composer but Jose Feliciano was in absolute the first who recording this song ar RCA studios Music center of the world in Los Angeles under the presence of the same Jimmy Fontana. After him also recording the song the italian group callled Ricchi e Poveri, They was added to Jose Feliciano to present the song in Sanremo festival only at last time by the same RCA.. with great sadness of Jimmy Fontana who was also a singer and was hoping to sing himself with Jose

Коментар

• Айде в таа жега един поздрав от батко ви Фелисиано.

http://www.youtube.com/watch?v=AUDPWiv28MI

Коментар

НМа и сега има хубави девойки в България, даже са повече, отколкото едно време
                Аз за нашите "гарджета" не говоря. Те са си ни винаги хубави.

Не знам дали са повече, но със сигурност са по-достъпни. И май причината не е само в нас, мъжете.

Италианките много са погрознели.
                Last edited by anon6706; 24.07.2012, 13:28.

Коментар

...но мисля, че на български Богдана пее "Спри до мен, спри до мен, спри до мЕ-е-ен".
                  Една патка мислела, мислела, пък сгрешила.

Тава е кака ви Леа Иванова. Гласовете и, донякъде, начинът на пеене на двете си приличат.

Коментар

• Припомнихте ми ето тази, любима

Albano & Romina Power - Sharazan - http://www.youtube.com/watch?v=EVXS1ojuhTQ
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

Не говорех за "Ке сара, сара", която е по-известна, ами за Рики и Повери с друга песен, но с подобно име.
                      Ке сара, сара е филмова песен. Също хубава.

Ето ти го Хосе:

http://www.youtube.com/watch?v=cfiPKNyEvaY

П.П. Не ми се търси из нета. Може и да е на Рики и Повери.
                      Last edited by anon6706; 24.07.2012, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        На Хосе Фелисиано е доколкото знам.

Вдъхновени именно от тази група, у нас се родиха Тоника и в началото много сериозно ги копираха.

Пс: Е, едно време... Тогава даже бехме по-млади също. Ма и сега има хубави девойки в България, даже са повече, отколкото едно време, само че не са по медиите и конкурсите. Гледай кво става по улиците... Р-р-р-р!!!

Само че отвънка са хубави, а отвътре некак си... са загубили това, за което казах на tnm.
                        Last edited by vmankov; 24.07.2012, 13:17.

Коментар

Мисля, че оригиналът е техен.
                          На Хосе Фелисиано е доколкото знам.

П.П. Ама гледай какви са 'убави италианките от 70-те. Без пластични операции.
                          А не като сегашните урунгели.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Радиото свири, Богдана Карадочева пее....

http://www.youtube.com/watch?v=GBBeTHrG6Cs
                            Мафнал съм си музиката и флашплейъра от компютъра в работата нарочно, иначе щяф да ги озвучавам постоянно (вал/ши - перманентно).

Та не мога да чуя клипа сега, но мисля, че на български Богдана пее "Спри до мен, спри до мен, спри до мЕ-е-ен".

А в препратката ти си пише, кой я изпълнява - Рики и Повери, Италия.

Известна група едно време, ма и сега май още пеят дъртаците.
                            Мисля, че оригиналът е техен.

Пъс: Има възможност в клипа да се изпълнява по-известната песен "Ке сара, сара", но не съм чувал пък Богданка да я изпълнява.
                            Last edited by vmankov; 24.07.2012, 13:20.

Коментар

• поздрави от гладния Пухчо

До скоро!
                              Attached Files
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Добро утро tnm
                                Добро утро красавици и юнаци

Аз оня ден както си лежах на леглото, а вратата на терасата отворенааааа. През деня. Пък на остъклението на терасата съм направил един комарник със собствените си две леви ръце. По едно време чувам, пърпори по балкона едно врабче и се блъска по джамлъка в отчаяни опити да излезе. Отчаян се оплаках на домочадието, че за нищо не ме бива. Обаче ме успокоиха, щото то било комарник да не влизат комарите, не врабчетата.
                                Само не ми казвай, че ще отваряме скобите!
                                Last edited by tnm; 24.07.2012, 13:13.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X