IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Правилно си ме разбрала.
    ВМанков, в понеделник в ранни зори пътувам от Добруджа към цивилизацията.
    Радиото свири, Богдана Карадочева пее. Знам, че тази песен съм я чувала и на друг език освен български ... Ама пусто, не мога да се сетя. Викам си, че ако онова старо куче медалист ВМанков чуе песента, веднага ще ми рече, кой се дере в оригинал....
    http://www.youtube.com/watch?v=GBBeTHrG6Cs
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      ...
      Красиво местенце, навсякъде пълзят най-разнообразни видове змии и гущери, фъркат птички, плуват рибки ... Рай за всякакъв вид биолози
      Румънецът с гордост ми заяви, че това било най-голямата площ с тръстика в Европа. Аз пък му рекох, че не съм твърде впечатлена Направо го отчаях човека.
      А вечерта като излязоха едни комари с размерите на водни кончета..., мъкааа. Испанецът целия го нахапаха
      Та, така - три дни из реката и тръстиките. Много риба и много мамалига изядох.
      Последната сутрин колегата румънец натовари всичките дами на една лодка и ни закара до езеро, цялото покрито с водни лилии. Красота...
      Втори път не можаха да ме излъжат да отида до делтата
      Много красиво описано, чак ми се прииска да видя това място ...с лилиите ...леко прескачайки другите екстри
      Аз пък като човек, който много обича морето, също изпитвам ужас от разбунтувани водни пространства.
      Нещо като ...любовно страхопочитание )))

Коментар

Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!
        А вечерта като излязоха едни комари с размерите на водни кончета
        Добро утро tnm
        Добро утро красавици и юнаци

Аз оня ден както си лежах на леглото, а вратата на терасата отворенааааа. През деня. Пък на остъклението на терасата съм направил един комарник със собствените си две леви ръце. По едно време чувам, пърпори по балкона едно врабче и се блъска по джамлъка в отчаяни опити да излезе. Отчаян се оплаках на домочадието, че за нищо не ме бива. Обаче ме успокоиха, щото то било комарник да не влизат комарите, не врабчетата.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

То станало почти обяд, обаче знам, че ВМанков чака да прочете "Добро утро".
          Правилно си ме разбрала.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

То станало почти обяд, обаче знам, че ВМанков чака да прочете "Добро утро".

Мечо, и аз имам едно вълнуващо приключение с кораб, по-скоро корабче.
            Преди няколко години бях при комшиите на север, да правим наблюдения в една тяхна зона по НАТУРА 2000. Влажни зони, крайречни местообитания - делтата на Дунав.
            Аз, понеже съм си умна, преди да тръгна учтиво попитах, дали ще ми се наложи да се качвам на някакво превозно средство, дето не е на гуми и не се движи по твърда земя!? Щото Дунав е все пак река, минаха ми някакви мисли свързани с вода в големи количества, лодка ... Получих уверения, че най-много да прескочим до едно островче - през другото време ще сме на брега.
            Да, ама не.
            Пристигнахме в Румъния, автобусът ни изсипа на брега на Дунав и там един усмихнат младеж учтиво ни прикани да се качим в едно нещо, което е било кораб още преди да се пръкна на този свят Аз реших да "бия отбой", щото съм дама с принципи, обаче покрай мен щъкаха представители от половин Европа - сиреч, не е време за цирк "Балкански"
            Качихме се на нещото, което наричат "кораб" и потеглихме. Аз естествено, започнах да умирам още на първия час. Гледам Дунав и ми е зле. Слизам под палубата - още по-зле. През цялото време изпращах "полови привети" до майките на всички организатори. Испанецът и унгарецът се покъсаха да се хилят с мен.
            Най-накрая, след като преминахме през двадесет, тридесет канала или ръкава стигнахме до едно островче с малки спретнати къщурки. С тръстикови покриви.
            Красиво местенце, навсякъде пълзят най-разнообразни видове змии и гущери, фъркат птички, плуват рибки ... Рай за всякакъв вид биолози
            Румънецът с гордост ми заяви, че това било най-голямата площ с тръстика в Европа. Аз пък му рекох, че не съм твърде впечатлена Направо го отчаях човека.
            А вечерта като излязоха едни комари с размерите на водни кончета..., мъкааа. Испанецът целия го нахапаха
            Та, така - три дни из реката и тръстиките. Много риба и много мамалига изядох.
            Последната сутрин колегата румънец натовари всичките дами на една лодка и ни закара до езеро, цялото покрито с водни лилии. Красота...
            Втори път не можаха да ме излъжат да отида до делтата
            Last edited by tnm; 24.07.2012, 12:15.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Манчо,

Ма като ги бъзикаш, прави така че да го усещат.
              Че да ти го върнат.
              Майтапя.
              Ма аз си мислех, че е 100% ясно, че се бъзикам...

Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Инак си кат мене:
              Аз, така дървено се дрънкам...
              ... и се бъзикам най-доброжелателно, само за бъзик на приятелите.

Здравейте, здравейте!

Добро утро!

Коментар

• Здравейте минавам транзитно да ви поздравя

Хубав ден!

Bon Jovi - It's My Life - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=vx2u5uUu3DE

Aerosmith - Crazy - http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I

Kiss - Forever - http://www.youtube.com/watch?v=d_RKO...eature=related
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  А, да: Добро утро и приятно гледане на талавизията.

Имаше ли нещо интересно на вашто ТВ?

Манчо,

Ма като ги бъзикаш, прави така че да го усещат.
                  Че да ти го върнат.
                  Майтапя.

Инак си кат мене:
                  Аз, така дървено се дрънкам със Заро и Дитчето, че половината се покриват в Тубата.
                  А другата начорчик - довлача същата туканка.
                  Last edited by sergo; 23.07.2012, 23:39.

Коментар

Имаш предвид - долу?
                    Нищо конкретно нямам предвид! Просто се опитвам да мисля пространствено

Голям рок!!!:
                    http://www.youtube.com/watch?v=_CRWKTguxNQ

Коментар

• А, да: лека ви нощ, деца!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Аз пък помисих дали има брада и мустаци...
                        Имаш предвид - долу?

Коментар

• Аз пък помисих дали има брада и мустаци...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Що за въпрос? Да, и то много.
                            Е как що?

Ставаше въпрос за баща ти в командировка, та попитах.

Коментар

Приличаш ли на баща си?
                              Що за въпрос? Да, и то много.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                На "нашето" даваха "Баща ми в командировка".
                                Приличаш ли на баща си?

Коментар

Working...
                                X