Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Арти се покри, ВМанков се изкъпа със студена вода и "даде фира" и в тоЗ форум няма кой една свястна песен да пусне.
Правенето на компоти от дюли беше ритуал, който в моето семейство се изпълняваше непроменен дълги години - измиване на дюлите, разрязване на четири, махане семките и обелване на кората. После нарязване на четвъртинките на приблизително равни парчета, слагането им в буркан, посипване със захар и се заливане с вода. Всяка дюля се обработваше от началото на процедурата до посипването със захар и допълване с вода, за да не потъмняваше пектина в нея от досега с въздуха. Дюля по дюля и така докато свършеха.
После следваше варене - около два часа след завиране на водата, за да може дюлите да добият приятен розов цвят, а сокът към тях да стане по-гъст и ароматен.
Спомени ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАми не лошо да си подслаждаме живота със сладичко, който и без това на моменти ни нагорчава, и аз го обичам, но предпочитам мед( имаме си няколко кошера) и черен шоколад, като избягвам бялата захар. Но тайната според мен се крие в количеството- по малко и по често, а не 1 тава баклава наведнъж.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеMia,
остави го да си чупи главата, пардон да си търси "истината".
Не виждаш ли, че който и да му даде друга гледна точка, различна от неговата и той почва да се дзвери. Иначе в 4-ри кратки реда си събрала "есенцията" за всеки, който е спортувал
П.П. Иначе от това, което чета развива типичен йо-йо ефект и скоро ще стане хроничен.
Отделно, че сутрин е най-вредно да се бяга, но Русото е пак изтрещял и вместо да изпиша вежди, ще избода очи ( ъъ .. смигам ).Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного е трудно да спра, щото ям и много сладко. А не се движа. Или не работя. Или като работя не вдигам по тежко от химикал.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАха, значи гониш здравето, но като бивша спортистка ще ти кажа, че бързото ходене е много-по:
1. Ефективно.
2.Здравословно.
3.Щадящо ставите.
4.Приятно.
В стремежа си за здраве, бягането може да те повреди, мое мнение.
остави го да си чупи главата, пардон да си търси "истината".
Не виждаш ли, че който и да му даде друга гледна точка, различна от неговата и той почва да се дзвери. Иначе в 4-ри кратки реда си събрала "есенцията" за всеки, който е спортувал
П.П. Иначе от това, което чета развива типичен йо-йо ефект и скоро ще стане хроничен.
Отделно, че сутрин е най-вредно да се бяга, но Русото е пак изтрещял и вместо да изпиша вежди, ще избода очи ( ъъ .. смигам ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеНикога не късно за размисъл.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеАха, значи гониш здравето, но като бивша спортистка ще ти кажа, че бързото ходене е много-по:
1. Ефективно.
2.Здравословно.
3.Щадящо ставите.
4.Приятно.
В стремежа си за здраве, бягането може да те повреди, мое мнение.
Аз освен това имам и малко наднормено тегло и гоня петдесетака, обаче не ми тежи да бягам. За това бягам. Може и да се замисля, ако почна да получавам "телеграми" от дядо господ. Дано да е по късно. Живее ми се !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеMечо, гониш ли някой или те гонят, че бягаш?
Имам право да приемам всичко което си поискам за вярно. Съгласно конвенцията за правата на човека, това е едно от основните човешки права !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБягах, реших дилемата, отивам да се цъмбурна. Няма да си бера оловни трънки.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Ся, снощи в моята къща си устроиха джумбаре три млади момъка, които имат проблем с вземането на високите тонове. Още размислям дуалистично дали да отида и да ги удуша или да ги оставя за следващия път/защото ме събудиха много преди Слънчо да се покаже зад баира/
.
Единият го вдигнах в 6:15 да полее цветята, но към другите не предприех такива ответни мерки - оставих ги да се правят на заспали
Мечо, тежка дилема имаш за решаване
Хубав ден на всички момичета и момчета!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Ся едно бягане за здраве и после ще размисля (дуалистично) - да се цъмбурна или да не се цъмбурна.!
Добро утро, тайфата!
Ся, снощи в моята къща си устроиха джумбаре три млади момъка, които имат проблем с вземането на високите тонове. Още размислям дуалистично дали да отида и да ги удуша или да ги оставя за следващия път/защото ме събудиха много преди Слънчо да се покаже зад баира/
.
Единият го вдигнах в 6:15 да полее цветята, но към другите не предприех такива ответни мерки - оставих ги да се правят на заспали
Мечо, тежка дилема имаш за решаване
Хубав ден на всички момичета и момчета!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар