IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    M и М, предлагам да си организирате нова тема :"Дзен-дзън или изкуството на кеча". Спокойно може да се млатите там , a Aрти, ако благоволи, ще минава м/у рундовете по бански с табела в ръце с написано поредно номерче.
    Мадам Шъ,

ще те искам в моя ъгъл ( червеният ) да ми махаш с кърпата и да ми тръскаш "уморените" ръце

Коментар

• M и М, предлагам да си организирате нова тема :"Дзен-дзън или изкуството на кеча". Спокойно може да се млатите там , a Aрти, ако благоволи, ще минава м/у рундовете по бански с табела в ръце с написано поредно номерче.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Това е мит......
        Според специалист, мицела се разклонявал и разширявал при късане.....Аз не съм 100% сигурен , но ако някой ( да не му споменавам името.......) се осъмни, ще питам .....
        Е, питай, де - к'во мяташ само "стрелички"

И аз не съм 100% сигурен, но гъбариТЕ казват, че гъбите се режат с ножче в основата от векове. Тъкмо ще проверим опита на гъбарите и тоя на специалистите.

Идеята е, коренът им да се запази до другата година, ако по климатични причини повече няма топлина, влага и дъжд едновременно.

Без тия 3-те компонента няма как да има манатарки ( смигам ).
        Last edited by marandi; 21.08.2012, 18:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Аксиомите доказа ли ги - доказа ги (или не ги доказа забравих вече)
          Кораби строил ли си - не си строил
          Парадираш ли с дипломи - парадираш
          Аз падам ли на нивото ти да свинствам по теми които са ти на сърце - не падам
          Бих ли могъл да падна на твоето ниво - бъди спокоен не бих могъл
          Аз с теб приключих. Игноре корабостроителю дето не си строил кораби и си доказвал аксиоми. За мен ти нямаш елементарни познания и по математика дето си мислиш, че ги имаш. Не ти отговарях на провокациите, защото е безсмислено да ти доказвам, колко не я знаеш и математиката. То бива завист бива, ама твоето е клиничен случай. Лекувай се !!!
          По принцип нормален човек може да употребява израза: "Аз с теб приключих" към някого/нещо, което е започнал или създал/сътворил и обикновено се ползва за неодушевени предмети по сегашните разбирания. В никакъв случай за други хора или одушевени обекти.

Предвид, че някои особи се изживяват на Господ/Бог и т.н., то е нормално да има и подобни нелепи изцепки.

Т.е. да "приключват" неща, които не са тяхна собственост, не са ги създали, но имат мания за притежанието им.

Типична грешка на родителите е подобно отношение към собствените им деца, които си мислят, че щом са ги създали, те са им роби.

П.П. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно

Морски, продължавай, че днес имам Муза и свободно време да ти внасям корекции по философияТА и начина ти на мислене, дет' толкова парадира с него, че бил единственият правилен. Демек "светото" писание в действие

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            По Рило-Родопския край няма ли?

Ами като ги изскубват с корена май им намаля популацията или се лъжа, една година на Доспат търсихме, ама ядец
            Това е мит......
            Според специалист, мицела се разклонявал и разширявал при късане.....Аз не съм 100% сигурен , но ако някой ( да не му споменавам името.......) се осъмни, ще питам .....

пп Върнах се от Рила преди седмица - една гъба не видях ( една видях , но не се брои - не я скъсах аз.....)

Коментар

• По Рило-Родопския край няма ли?

Ами като ги изскубват с корена май им намаля популацията или се лъжа, една година на Доспат търсихме, ама ядец
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

А на мене ми текнаха лигите за манатарки, казвайте къде има? Гъбарите викаха, че преди е имало повече, сега са намалели, верно ли е?
                Гората между Бързица и Нова Шипка, оттатък Шипченския баир, ако си от нашия край.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

А на мене ми текнаха лигите за манатарки, казвайте къде има? Гъбарите викаха, че преди е имало повече, сега са намалели, верно ли е?
                  Септември ще вали....
                  Манатарки и пачи крак няма да има тази година, но за сърнели и рижийки гарантирам...
                  И търси след третият дъжд.....В тази суша мицела е заспал дълбоко и му трябва поне седмица влага......

Коментар

Тази година нямаше дъжд и затова няма.

Като завали 2-3 дни, хукваш към Еленския балкан след 1 седмица и гледаш да превариш мангалите, че те ги изскубват и после нищо не никне след тях, откъдето минат

П.П. Панирани ти препоръчвам и хапвай по малко, че са тежка храна - 100-200 гр. макс.

Коментар

• А на мене ми текнаха лигите за манатарки, казвайте къде има? Гъбарите викаха, че преди е имало повече, сега са намалели, верно ли е?
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Не мога да разбера защо двама готини хора са се хванали така яко за гушите.Не разбирам и за какво е спора и какви са очакванията от него.Да вземете да се съберете и да ударите по няколко пивцета че дявол ще ви вземе.
                        Просто ми щукна да смъкна една "маска", която си мислеше, че добре се е "маскирала", а бегло я наблюдавах от време на време как набира "вяра", че всички са балами и не виждат истинската й същност.

Нищо повече, батка

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          К'во да ти кажа. Нямам идея дали слушаш другите. Безобидната шегичка на Чичака за разведряване на обстановката не беше посрещната особено подобаващо от теб. Но..., ти си знаеш какво е светска комуникация. Кой съм аз, че да ти давам акъл. Още повече аз съм от отбора на корабоводителите, а не на корабостроителите Иначе, въпреки че познавам лично Козовски, честно не знаех че е гъбар
                          Ако не беше вторият пример на Чичка-та, 'дет' се направи на Дон Жуан и за мен беше опит за шега и си траех.

След следващият му постинг, разбрах че съм се объркал

П.П. Ето, виж че сега ще можеш да обмениш опит, с когото трябва на живо и да се преоткриете като приятели за сетен път чрез гъбите с Професора

Винаги е жалко, когато се стигне до "деление" при екипна работа и обща цел. Приемам забележката, но в днешната беседа нищо не съм коментирал от гледна точка тапии, понеже нямат връзка с разговора, а и т'ва не е "Искрено и лично"

Дзън!
                          Last edited by marandi; 21.08.2012, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Виж, колко светски комуникирам и ако ми посочиш една моя "кавга или ругатня" на лична основа, ще ти се извиня, че си прав и имаш основание.

Дотук, бегло минахме през теми за гъбите и разликата между граматика и правопис.

П.П. Благодаря предварително, ако ми намериш нещо обидно към някого в мой постинг. Ще имаш по бира за всяко свое "откритие"
                            Аксиомите доказа ли ги - доказа ги (или не ги доказа забравих вече)
                            Кораби строил ли си - не си строил
                            Парадираш ли с дипломи - парадираш
                            Аз падам ли на нивото ти да свинствам по теми които са ти на сърце - не падам
                            Бих ли могъл да падна на твоето ниво - бъди спокоен не бих могъл
                            Аз с теб приключих. Игноре корабостроителю дето не си строил кораби и си доказвал аксиоми. За мен ти нямаш елементарни познания и по математика дето си мислиш, че ги имаш. Не ти отговарях на провокациите, защото е безсмислено да ти доказвам, колко не я знаеш и математиката. То бива завист бива, ама твоето е клиничен случай. Лекувай се !!!
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Виж, колко светски комуникирам и ако ми посочиш една моя "кавга или ругатня" на лична основа, ще ти се извиня, че си прав и имаш основание.

Дотук, бегло минахме през теми за гъбите и разликата между граматика и правопис.

П.П. Благодаря предварително, ако ми намериш нещо обидно към някого в мой постинг. Ще имаш по бира за всяко свое "откритие"
                              К'во да ти кажа. Нямам идея дали слушаш другите. Безобидната шегичка на Чичака за разведряване на обстановката не беше посрещната особено подобаващо от теб. Но..., ти си знаеш какво е светска комуникация. Кой съм аз, че да ти давам акъл. Още повече аз съм от отбора на корабоводителите, а не на корабостроителите Иначе, въпреки че познавам лично Козовски, честно не знаех че е гъбар

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Момци знам, че сте умни пичове и ви харесвам, но все пак тук е тема за стари и улегнали кучета- олабете напрежението по друг начин и не се нападаите излишно
                                Учудвам се, че зрели хора като вас, откриват "напрежение" в 2-те страни?!

Къркам бира, водих разговор със старчока, че докато не си изяде т'ва дет' е в хладилника, няма да му правя друго, защото иначе ще се изхвърля пак храна, а аз не обичам и е грехота.

Да си правиш идоли е грешно, но още по-грешно е да се мислиш за Бог, както се опитват да ни убедят разни персони от форумО.

Затова бегло приземявам субекта ( в случая ), че не е Бог и да слезе малко на земята като му поправям пропуските в знанията.

П.П. Но предвид "спортните" занимания и начина му на живот той скоро сам ще се утрепе.

Само че за какво да му го казвам като той "Бог" и си мисли, че живее здравословно

Давам шанс на всеки!

Коментар

Working...
                                X