IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не съм чувал за такива свинщини. Мислех да пробвам да отглеждам печурки напролет като слязох, ама с мисленето си останах. Може някога да пробвам нещо. Може и да не пробвам.

Има един двойник печурката дето като го настъпиш и излиза зелено отвътре
    И що напролет бря? Ей ся като се заесени и като се качиш на кораба, поставяш на шефа задачка закачка и ще си рупате гъби наволя. Така де, все ще се намери хубаво, топло и тъмно място из машинното. Само да не посеете гъби, а да пожънете коноп, че нещо много се разгащихте

Коментар

• val/she,

Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Но ще пробвам да видя кво бих намерил.
      Засега нищо, но ако случайно некъде попадна, ще се сетя за теб.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Чела съм, че мицела на ядливи гъби може да бъде заразен.
        п.п.Нямам грам познания в тази област, за да разсъждавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Че аз за 5 кинта за кило манатарки и пръста си не мърдам
          Сериозно, колко опасно е промишленото отглеждане на гъби. Демек, перкам си на печурки и идва конкуренцията и ми натрива мицел на мухоморка на мицела от печурка. Ще станат ли всички отровни.
          Не съм чувал за такива свинщини. Мислех да пробвам да отглеждам печурки напролет като слязох, ама с мисленето си останах. Може някога да пробвам нещо. Може и да не пробвам.

Има един двойник печурката дето като го настъпиш и излиза зелено отвътре
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Приятелят го няма в Скайпа, но като се появи, ще питам дали правилно съм разсъждавал....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Да !!!
              Кило манатарки 5 лева
              100 кила 500 лева
              1000 кила 5000 лева
              10 000 кила 50 000 лева
              100 000 кила 500 000 лева

На "Господин за един ден" ми хареса навиването за яйцата
              Че аз за 5 кинта за кило манатарки и пръста си не мърдам
              Сериозно, колко опасно е промишленото отглеждане на гъби. Демек, перкам си на печурки и идва конкуренцията и ми натрива мицел на мухоморка на мицела от печурка. Ще станат ли всички отровни.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Чичка,

питай специалиста за това, което ти казах, щот' и в статията е описано:

- 16-25 градуса топлина;
                - 50-70% влага;
                - мин. на 1 седмица поливане ( ако не е горещо ).

Демек, как оцелява мицел на манатарка в естествени условия като се изтръгва?

Не се майтапя - интересно ми е. Т.е. може ли да продължи да живее мицелът и след това, че и да дава повече продукция?
                Мицела на животното ( гъба...) е под земята на площ 2-3 м2 и представлява една паяжина....( това е един организъм ...)
                При определени условия ( ти си ги описал) от свръзките или крайчетата на мицела расте гъбата....
                В този аспект, дали ще режеш или скубеш една гъба, няма значение за организма като цяло...
                Но като оскубиш гъбата може да разкъсаш тези връзки на мицела и да спомогнеш неговото разпространение и развитие...
                Все едно като засаждаш дърво да му режеш старите коренчета.....

Коментар

Да !!!
                  Кило манатарки 5 лева
                  100 кила 500 лева
                  1000 кила 5000 лева
                  10 000 кила 50 000 лева
                  100 000 кила 500 000 лева

На "Господин за един ден" ми хареса навиването за яйцата
                  tnm

Коментар

Ще попитам като човека от коментара: Това истина ли е?
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Шъ припадна.......Заменям тази гъба за 10 000 акции на ЗХБГ......
                      Чичка,

питай специалиста за това, което ти казах, щот' и в статията е описано:

- 16-25 градуса топлина;
                      - 50-70% влага;
                      - мин. на 1 седмица поливане ( ако не е горещо ).

Демек, как оцелява мицел на манатарка в естествени условия като се изтръгва?

Не се майтапя - интересно ми е. Т.е. може ли да продължи да живее мицелът и след това, че и да дава повече продукция?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        "Дядя Вася смотрит из окна.
                        Ах, туман, туман-
                        спрятал атаман. "
                        (Песента е дискотечна)
                        Не съм я нашла в яндекса.
                        Руската попса не познавам добре и нямам слухов спомен за това парче.

Но ще пробвам да видя кво бих намерил.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Шъ припадна.......Заменям тази гъба за 10 000 акции на ЗХБГ......

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            M и М, предлагам да си организирате нова тема :"Дзен-дзън или изкуството на кеча". Спокойно може да се млатите там , a Aрти, ако благоволи, ще минава м/у рундовете по бански с табела в ръце с написано поредно номерче.
                            За Дзен ми харесва да говоря и да слушам. И за екзистенциалистите може би щеше да ми харесва да си говоря, ама пусто не съм ги чел още. Обаче и от уикипедията дето попрочетох горе долу имат моите възгледи за живота. Интересно би било какво мислят софистите по въпроса, от тях казват, че не е останало нищо. Но щом са били заклеймявани като догматици от догматиците, най вероятно не са били догматици, а са смятали, че всеки има своя истина.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Чей са...
                              Дорис Дей и сама можеш да си я намериш.

Преди време пуснах една нейна последователка, францьозиш.

Са ти пускам още една нейна последователка, францьозиш:

... Дами и господа, Карла Бруни!!!

(намери си я сама)

Добре де, ето.
                              http://www.youtube.com/watch?v=XvyMG0z0FZY
                              http://www.youtube.com/watch?v=WtLnz...eature=related

Текст, музика и изпълнение - Карла Бруни.
                              Vmankov, като известен познавател на шлагери, мога ли да те замоля за жокер.
                              В началото на 90-те, из московските дискотеки се дънеше, наред с"Депеш мод" и едно местно парче, в чийто припев се пееше нещо от сорта на:
                              "Дядя Вася смотрит из окна.
                              Ах, туман, туман-
                              спрятал атаман. "
                              (Песента е дискотечна)
                              Не съм я нашла в яндекса.

Коментар

• http://vbiznes.vx3.ru/otglezhdane_na...ashni_usloviya
                                Че лесно било.

Коментар

Working...
                                X