If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Не съм чувал за такива свинщини. Мислех да пробвам да отглеждам печурки напролет като слязох, ама с мисленето си останах. Може някога да пробвам нещо. Може и да не пробвам.
Има един двойник печурката дето като го настъпиш и излиза зелено отвътре
И що напролет бря? Ей ся като се заесени и като се качиш на кораба, поставяш на шефа задачка закачка и ще си рупате гъби наволя. Така де, все ще се намери хубаво, топло и тъмно място из машинното. Само да не посеете гъби, а да пожънете коноп, че нещо много се разгащихте
Че аз за 5 кинта за кило манатарки и пръста си не мърдам
Сериозно, колко опасно е промишленото отглеждане на гъби. Демек, перкам си на печурки и идва конкуренцията и ми натрива мицел на мухоморка на мицела от печурка. Ще станат ли всички отровни.
Не съм чувал за такива свинщини. Мислех да пробвам да отглеждам печурки напролет като слязох, ама с мисленето си останах. Може някога да пробвам нещо. Може и да не пробвам.
Има един двойник печурката дето като го настъпиш и излиза зелено отвътре
На "Господин за един ден" ми хареса навиването за яйцата
Че аз за 5 кинта за кило манатарки и пръста си не мърдам
Сериозно, колко опасно е промишленото отглеждане на гъби. Демек, перкам си на печурки и идва конкуренцията и ми натрива мицел на мухоморка на мицела от печурка. Ще станат ли всички отровни.
питай специалиста за това, което ти казах, щот' и в статията е описано:
- 16-25 градуса топлина;
- 50-70% влага;
- мин. на 1 седмица поливане ( ако не е горещо ).
Демек, как оцелява мицел на манатарка в естествени условия като се изтръгва?
Не се майтапя - интересно ми е. Т.е. може ли да продължи да живее мицелът и след това, че и да дава повече продукция?
Мицела на животното ( гъба...) е под земята на площ 2-3 м2 и представлява една паяжина....( това е един организъм ...)
При определени условия ( ти си ги описал) от свръзките или крайчетата на мицела расте гъбата....
В този аспект, дали ще режеш или скубеш една гъба, няма значение за организма като цяло...
Но като оскубиш гъбата може да разкъсаш тези връзки на мицела и да спомогнеш неговото разпространение и развитие...
Все едно като засаждаш дърво да му режеш старите коренчета.....
M и М, предлагам да си организирате нова тема :"Дзен-дзън или изкуството на кеча". Спокойно може да се млатите там , a Aрти, ако благоволи, ще минава м/у рундовете по бански с табела в ръце с написано поредно номерче.
За Дзен ми харесва да говоря и да слушам. И за екзистенциалистите може би щеше да ми харесва да си говоря, ама пусто не съм ги чел още. Обаче и от уикипедията дето попрочетох горе долу имат моите възгледи за живота. Интересно би било какво мислят софистите по въпроса, от тях казват, че не е останало нищо. Но щом са били заклеймявани като догматици от догматиците, най вероятно не са били догматици, а са смятали, че всеки има своя истина.
Vmankov, като известен познавател на шлагери, мога ли да те замоля за жокер.
В началото на 90-те, из московските дискотеки се дънеше, наред с"Депеш мод" и едно местно парче, в чийто припев се пееше нещо от сорта на:
"Дядя Вася смотрит из окна.
Ах, туман, туман-
спрятал атаман. "
(Песента е дискотечна)
Не съм я нашла в яндекса.
Коментар