IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    тнм и наивник , това е веене на бяло знаме, но с достойнство.
    Двусмислък се получава Два варианта:

1. Ти си развяла бялото знаме и в момент на усещане на изблик на някакво достойнство, стягаш дечко до ниво да нарушиш неговото.
    2. Аз съм развял бяло знаме. Но при мен си е 'бело' без достойнство И все пак, аз знам, че той много добре знае, че няма да се размине моментът, в който без да наруша достойнството му ще почне да чете

Не знам, решения много. Може би аз никога не съм бил юркан, и не ща и него да юркам. А и се справя до този момент

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      А след тва чукате с чука за пържоли по празната дъска, да си мислят че и пържоли ядете налЕ
      Може и Оверлог, лани една танцъорка в Гранде в Мултиплейса ми обясни кво е това... Рап отпред, рап отзад

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Комшийката е невероятна и неповторима:
        http://www.youtube.com/watch?v=MBW5a77wINQ
        Страхотно....
        Направо съм бесен на себе си, че се пошегувах с изпълнението ѝ.........

Рубрика - "минута за култура"....

http://www.youtube.com/watch?v=l5cF5...eature=related
        Last edited by 4i40; 22.08.2012, 20:43.

Коментар

• Браво,

добре го раздавате

Ай чиърс, че досега се борих с една доматена супа по средиземноморски да спретна на старчока. Стана баси балансираната, чак на Русото да му хареса нещо, дет' е направил - хохо

И днес 1 час замина, демек битката я загубих, ама ся старчокът ще омаха половината тенджера, демек литър и половина и утре Русото ще го цака на 6 без коз със спапегети за 20 мин., а супата ще стане на сос за спагетите.

Ще му изваря някой кремвирш, яйце там за украса и хоп-хоп - утре войната е спечелена

П.П. Ся големият смях е, че тая супа се яде с леко припечени резени франзела, намазани с масло, ама старчокът не е свикнал на такъв сървис и ще ме кара да ходя да магазина да го таковам, щот' с обикновен хляб не е същия ефекта.

Ай, чиърс да покъркам 1 цигара време поне - хихи

Коментар

• тнм и наивник , това е веене на бяло знаме, но с достойнство.

Коментар

Дъщерите приличат на бащите си
              Има го това в живота.

И, по-рядко, синовете приличат на майките. Но много по-рядко, според мен.

Тук става въпрос за ревнивост между родителите заради децата.
              Но това е голяма грешка (щех да кажа "грях", но е само грешка) тук, у нас, сред българите.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                А-а-а, кака, питай сичко! И на живо да сме - пак отговарям.

Не познавам това име, така че не ми е повлиял пряко.

Ако искаш, питай ме, какво ми е повлияло - но на какво?
                Щото за мисли, за музика, за дух, за перчем - най-различни са влиянията.

Питай каквото искаш, за мен не е трудно да отговоря искрено
                На възгледите, не на дрес кода ти.
                Е, щом не е, значи просто имате съвпадъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  vmankov, на няколко пъти а-ха да те питам ама ми се стори невъзпитано. Сега обаче придобих нов поглед към нещата та: Да си се повлиял от Луи-Фердинанд Селин?
                  А-а-а, кака, питай сичко! И на живо да сме - пак отговарям.

Не познавам това име, така че не ми е повлиял пряко.

Ако искаш, питай ме, какво ми е повлияло - но на какво?
                  Щото за мисли, за музика, за дух, за перчем - най-различни са влиянията.

Питай каквото искаш, за мен не е трудно да отговоря искрено
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кво викаш - Мария Калас, трева да пасе - горно "до", 50 секунди......
                    Комшийката е невероятна и неповторима:
                    http://www.youtube.com/watch?v=MBW5a77wINQ
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      А след тва чукате с чука за пържоли по празната дъска, да си мислят че и пържоли ядете налЕ
                      И си повикваме: Ха, наздраве!
                      Мечо

Коментар

А бе, в това безводие водата трябва да се пести. Може и един път да е, ама го правим със стил - най-вече, за да се дразнят съседите
                        Чшш...
                        Не знаеш какво е повтарянето и потретването.

То е свобода от нагона; тао-м идва сексът без жадност свбодни от всичко, освен от двойката, правеща го вече не от неудовлетвореност, а правеща го, почвайки от удовлетвореност. И нататък - надълбоко и нависоко - полет и гмуркане, опасни за слабите в желанията
                        Свободен във виелицата.

Коментар

А бе, в това безводие водата трябва да се пести. Може и един път да е, ама го правим със стил - най-вече, за да се дразнят съседите

Кво викаш - Мария Калас, трева да пасе - горно "до", 50 секунди......

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Така де!

Колко пъти поляха твоята бахча миналата нощ?

Внимавай! Ако требе - излъжи.

Пиши, да кажем - три пъти - и че си викала тея три пъти.

Тъй би било дабрье, както казваше един човек на морето.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Аз като се знам колко невръстен почнах да пия. Мани мани ...........

Обаче ся четох едни стихове от една екзистенциалистка. Ясно коя де. Крила ги. Викам и, що не даваш да ги чета. Ми ти, вика ми, що не си искал. Щот не знам, че пишеш, мислех, че ако пишеш трябва да се хвалиш, а не да се криеш. Сега се чудя. Май ще търся познати дето я разбират литературата (или издателството), да кажат как да издаде книжка. Мисля, че са много хубави, ма то може да е щото гарджето е мое...
                                Дъщерите приличат на бащите си
                                Нека ги публикува в някои сайт за лично творчество, за да придобие смелост и самочувствие от коментарите.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X