Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Много тежки почивни дни изкарах. Добре, че идва новата работна седмица - да си отдъхна.
Добро утро красавици и юнаци
Докато бехте пиени, барем една РЕВОЛЮЦИЯ да бехте дигнале !!!
http://www.vbox7.com/play:5e80da5f&start=1Last edited by mechobikov; 27.08.2012, 07:30.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Приятели!!!
Искам да ви се ИЗВИНЯ защото забравих към списъка за БЕСИЛКИ В УРЕЧЕНИЯ ЧАС да приобщя и МЕДИИТЕ КОИТО 22 ГОДИНИ ВИ ОБЛЪЧВАТ В ПАТОС ЗА МУТРИ И МУТРЕСИ ДОКАТО ВИЕ ГИ ГЛЕДАХТЕ ОТ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ СИ ВТОРА УПОТРЕБА С ЗАПЛАТИ 350 ЛЕВА ПРИ 12 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН - КАКТО И БАНКЕРСКАТА ГИЛДИЯ В ЕДНО С ЛУКОЙЛСКАТА ТАКАВА!!!
МОЛЯ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ С ПЕЧАТ ОТ ДУХОВНИЯ ЛИДЕР НА БЪЛГАРИЯ , Николай Черкезов ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЛЕТАТ БЕСИЛКИ ЗАЩОТО ВРЕМЕТО НЯМА ДА СТИГНЕ В ПРЕДВИД СЪБИТИЯТА В ПОТЪНАВАНЕТО КАТО ЖИВОТ В ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ГОРИМ НА КЛАДА КАКТО СЕ ХВЪРЛЯТ СТАРИ ДРЕХИ И OБУВКИ КОЕТО МЕН ЛИЧНО ТОЗИ НАЧИН НА ВЪЗМЕЗДИЕ ЛЕКО МЕ ОТБЛЪСКВА И ВЪЗМУЩАВА.......ДРУГО СИ Е ДА СЕ ЛЮШКАТ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА БЕСИЛКИ ПО ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПРОЧИТ И НАЗИДАНИЕ НА ПОКОЛЕНИЯТА КОИТО ИДВАТ СЛЕД НАС ПОД МОТОТО----ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ КАТО ТЯХ!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Цъмбурнах се и се поразходих по плажа пак. Хубаво временце.
Лека нощ Мечо,който не си Мечо
Лека нощ тайфата,-ама баш сте си красавици и юнаци
Без да се разхождам никъде,отивам да се цъмбурна в леглото.
Коментар
-
Пфу ...,
изкарах 1 пиянка комшия по бояджийски дрехи и досега къркахме. Голяма е шматка, първата му работа е нямам кинти, а на мен втората веднага имам 40 кинта за къркане и толкоз.
Поне разпуснахме готино.
Мусаката буквално е станала като мозък да я таковам - рядко опитвам какво правя, щот' ми е ясно. Само гледам цвят, качество и мирис. Ако нещо не ми хареса ( дори 1 продукт всичко се изхвърля ). Демек, взех с 1 виличка малко от нея и я задържах на езика си и тя се разтопи сама, без да се дъвчи ( едва ли скоро ще я направя пак така ) - хихи
Ама, кат' се прибрах и гледам старчокът е одънил около 3 чинии мусака и от любопитство я опитах с 1 виличка.
П.П. Ай, чиърс, че имам 1 бленда за доизпиване и си взех 1 бира от нон-стопа на прибиране, ама беше 1 урод за продавачка - моите красавици ги нямаше тоя пътLast edited by marandi; 27.08.2012, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУффф!!! Разбира се, че се фукам.
Русото, сега ще ти споделя словата на един мъдър човек по отношение на нежната част от човешкия род..
Та според този човек, надарен с невероятно чувство за хумор, жената е или болна или недоволна - средно положение няма
П.П. Ти ме покани, пък ще видим - кой, кого
П.П. Да те поканя? Че ние ще се избием кой да е отгоре ( шегувам се ).
Хубава седмица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПонеже съм жена с въображение, ще приема думите ти като обещание, а не като заплаха
Ако си жена /дама/ с опит обаче, може и да се досетиш, че обещанията за размер са доста относителни
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКолкото и да си тънка, я съм дебел и "наеш ко ште прая!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПоизмислих го тура в северната част))
Благодаря ви за идеите
Значи - Боженци(2 нощи там) и през дните)- Търново, Арбанаси, Етъра,Габрово, Дряново - манастира и пещерата, Трявна...все са наблизо
После Крушунския водопад, пещерата ...1 ден
Мадарския конник, от Шумен към Балчик и ботаническата, плаж на Албена и разходка из Варна
Бургас, Созопол - 3дни и обратно по великата "Тракия"))
За 6 дни нали е нормален маршрута, нещо друго по него за опознаване сещате ли се)
Маранди, в кои дни се правят представленията на Царевец
п.п.Тънъмъ, много е хубаво, че пазите традициите, завиждам ти))
Съни,вземи ме и мен!Голям съм послушко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиииий, новобранец си в темата и някой "тънки моменти" ти се губят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМалииииииииииии, белото не прощава!!!Утро, вечер, среднощ, не случайно стават такива углавни престъпления!
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Много тежки почивни дни изкарах. Добре, че идва новата работна седмица - да си отдъхна.
Утро, вечер, среднощ, не случайно стават такива углавни престъпления!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТНМ-чева,
последно оплакваш ли се или се фукаш ( че Русото не стопля от написаното )
П.П. Ако, съм те поканил за Кръстница и ми се фръцнеш така, ще има "Бай" - веднага да не ти се наруши комфорта.
Русото, сега ще ти споделя словата на един мъдър човек по отношение на нежната част от човешкия род..
Та според този човек, надарен с невероятно чувство за хумор, жената е или болна или недоволна - средно положение няма
П.П. Ти ме покани, пък ще видим - кой, когоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар