IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не го изтълкува правилно коанина

Става въпрос за червено цвете
    Става въпрос за зелена върба
    Става въпрос за лопата като лопата
    Става въпрос за Чичо, който по душа е интригант, но има шанс, някаква ръждясала съвест някога да го вкара у правия път
    "Нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света..."

Серсемин , поне с нож да ме сравняваш а ти с лопата... Поне права ли е....

А Тнм пак е загадъчна - даже не разбрах , на първо четене , защитава ли ме или се е.......а

Коментар

• Че се смях досега с една продавачка, ще ме вкара в някое приключение тя - усещам

Тъй, няма да вадя "картинки" повече, ама златцето станало 1687, демек 127% плюс ми пише на платформата.

П.П. Та, Анонката му разбира и ся да го закривам ли, щот' 100% не се "могат" да се правят за 1 ден и форексЪТ е "сериозна" наука, а па Русото го удължи за следващите седмици и месеци? ( смигам ).

Т.е. Анонката да се усмихне малко, че не мога да го трая такъв сериозен кат' поп и не му ходи на имиджа, който има.

Някой ден всички ще пукнем и няма да ни пише в Библията със сигурност - затова да си къркаме дотогава ( малко черен хумор ) - хихи
      Last edited by marandi; 31.08.2012, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Иво Сиромахов не е ли твой човек. Сиромах човек жив дявол. Виж в тема политика как ме е ограбил. Аз от кога тръбя Асфалт Паша, Бензин Паша. Той днес написал статия !!! Кажи му да почерпи
        не се учудвай,ако наистина е така
        оказва се ,че форума е доста посещаван
        но някои се срамуват да си го признаят.
        във фб съм получавал покани за приятелство
        от хора ,които няма как да ме познават лично
        а са публични личности,познати в обществото
        /за което им благодаря/
        надали са гонили бройка приятелства
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Въх, той бил Иво Беров
          Извинявам се !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            То и аз като слушам Космо какви пари харчи месечно за секс - с тях може да изплати външния дълг на някоя африканска д-ва.
            Иво Сиромахов не е ли твой човек. Сиромах човек жив дявол. Виж в тема политика как ме е ограбил. Аз от кога тръбя Асфалт Паша, Бензин Паша. Той днес написал статия !!! Кажи му да почерпи
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Защото тук, макар и леко шеговито, се говорят и сериозни неща.

Когато от 2 долара направиш 4, ти го смяташ за успех и тръбиш 100% спечелих за един ден (без да уточняваш абсолютната сума). Ако от 2 долара станат 0 (нула) долара - бълха те ухапала. 3 лева къде не си ги дал.

Но заблуждаваш хората, дори ги зарибяваш, защото когато от 5 000 (пет хиляди) долара станат 0 (нула) долара за един ден, тогава какво правим?!

Ти говориш за форекса, все едно е детска играчка.
              Ако започна да ти говоря, че за една вечер мога да проектирам танкер, ти как ще реагираш?

Дай го малко по-сериозно за сериозните неща.
              Е, дай па сега да си говорим сериозно в тая тема за мурви и пиене, щот' ФорексЪТ е голЕмата работа.

Кат' искаш "сериозно" все едно да се подигравам на някого, че всяка сутрин става в 5ч да отиде на работа, виси цял ден там 10 часа, прибира се скапан кат' пес, жена му я плющи водопроводчикът щот' на него от 5 години не може да му стане и накрая похарчил 50 кинта за деня, а па му плащат 20 кинта надник.

Кат' се научиш да управляваш центовете - доларите сами пристигат. - търси си го кой го е казал т'ва като мисъл някога. НалЕ ми цитираш на латински и си оправен, за което много се радвам за теб ( ъъ .. съвсем сериозно и без ирония )

Демек, аз не мога да разбера цял ден за какво "спорим" и се "караме", дет' го нарече?

П.П. Иначе може да се чете и БГ-мама, дет' се сравняват доходносто от имоти и доходност от баМков депозит ( смигам ). Голям келипир е за 7% годишно без инфлацията, а по 100% на ден било ташак.

Така го изкара
              Last edited by marandi; 31.08.2012, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Хъъх, колко пъти да ти река, че мразя ограниченията.
                Пък аз когато ги налагам ограниченията не ги мразя
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Смътно си спомням нещо, ама не ми иде ф куфелницата.

Я раздуй, ако обичаш
                  Може и да го знаеш подполковника бил е в Разлошката казарма сега е дърт пергиш с две любовници и тяло на двайсет годишен като Рамбо е като качи джипа с карабината за лов той си падал човека по подобни номера дето ги има в учебниците по военна история

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    На мене ми прилича повече на хумора на братчеда подполковника дето ги карал едно време да мерят стаята с клечка от кибрит
                    Смътно си спомням нещо, ама не ми иде ф куфелницата.

Я раздуй, ако обичаш
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Абе ти малко ни почна тук като някои други в темата за "понижението на имотите". Почвам да се съмнявам дали не "държиш" цена на тези услуги като някое АНИ в имотите.

Тия по 3 бона изчезнаха яко дим още преди 1-2 години по чужбина, а на останалите тук им разбиха "агенциите" Да не говорим, че"плащачите" на 3 хиляди лева за секс от 60 минути останаха на пръстите на едната ни ръка. Поне тези, които не ги е страх от компромати..

За много-много скъпа и уж качествена к*рва, тарифата е 1000 лева и то за цяла нощ.

Ама хайде да се спра, че ще се изпокарам и с теб днес.
                      Горублянското монтьорче, наречено косми с нафта, пак е летяло из космоса във фантазиранията си.

Реалността -> долнопробни, магистрални, миризливи "циганки". - http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059303588

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

Температрурата беше 38 градуса... По едно време на целия хал си викахме и курви....

и въртре таков секс си спрветнахме че идея нямате.. А момичетата умрягха от кеф. Чак одстанаха с нас и не искат да си ходят.. Ама и на тях не им завиждам в тоя пек по тия шосета... И като видяха хлад, и без надс почнаха оргазми да правят...

Стана ми смешно, ама докато се опитвах да избутам, една вкарала си езика в ухото ми циганка се замислих..
                      На 38 градуса, изпотените и некъпани, цял ден работили "циганки", са притежавали такъв аромат, че само някой от сорта на монтьор, таксиджия... би успял да седи в затворено помещение (кола) в подобна компания.

---
                      Пропуснал е, че освен, че не са искали да си ходят и многото оргазми, всъщност не са им искали и пари накрая, а най-добре да беше написал, че на него са му платили, за това колко добре се е представил.
                      Last edited by javcho; 31.08.2012, 20:12.

Коментар

"Прв" от шопски на английски е "фрст".

------------------------------------
                        Ако не ти е смешно, то е заради много тънкия ми хумор.
                        Понякога е толкова тънък, че даже аз самият не го разбирам
                        На мене ми прилича повече на хумора на братчеда подполковника дето ги карал едно време да мерят стаята с клечка от кибрит

Коментар

• "Прв" от шопски на английски е "фрст".

------------------------------------
                          Ако не ти е смешно, то е заради много тънкия ми хумор.
                          Понякога е толкова тънък, че даже аз самият не го разбирам
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Да, предвид, че ще хлопнат след малко борсите шибнах само по 2.5$, за да покажа, че движение се хваща. Кое те притеснява все още не мога да разбера?
                            Защото тук, макар и леко шеговито, се говорят и сериозни неща.

Когато от 2 долара направиш 4, ти го смяташ за успех и тръбиш 100% спечелих за един ден (без да уточняваш абсолютната сума). Ако от 2 долара станат 0 (нула) долара - бълха те ухапала. 3 лева къде не си ги дал.

Но заблуждаваш хората, дори ги зарибяваш, защото когато от 5 000 (пет хиляди) долара станат 0 (нула) долара за един ден, тогава какво правим?!

Ти говориш за форекса, все едно е детска играчка.
                            Ако започна да ти говоря, че за една вечер мога да проектирам танкер, ти как ще реагираш?

Дай го малко по-сериозно за сериозните неща.

Коментар

"First" от английски на шопски е "прв".

А знаеш ли как е "прв" от шопски на английски?
                              Кажи старшинка на водка или бърбънче сме в тази прекрасна петъчна вечер

Коментар

• "First" от английски на шопски е "прв".

А знаеш ли как е "прв" от шопски на английски?
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X