IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ами, погледни от веселата част на нещата - сега ти ще можеш да си пишеш, каквото ти душа сака

Имаш късмет, че не си ми под ръка да те хлопна зад вратлето, че нещо много се "изпускаш", а план Б да те лепна в Съд и 2 години да те мотам там докато ми платиш нещата, които си позволяваш.

По принцип първи бих те набил, после ще те наеба и чак тогава на Съд. Вече така са нещата в БГ, но съм свикнал
    ОК, боклуче! Утре, кажи ми в колко часа, ще ти е удобно да дойда, да ме хлопнеш зад вратлето /то си е бая врат/, да ме набиеш, после да ме наебеш и в колко да дойде Велико Търновският ми адвокат - Й. Цветанов за да ти помогне да ми заведеш дело. Имайки в предвид, че си много голям ебач, кажи ми колко време, ще ти е необходимо, за да не караме човека да чака. Чакам за отговор... Мдаа, ебачев - наистина така стават нещата в България и ще ти излязат от там, където най-малко очакваш /усмивчица, смигам/...
    Last edited by Djoro; 01.09.2012, 01:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
      Мдаа... Наистина са ти изтрити глупостите и само глупостите, които си писал цял ден. Изтрито е всичко, което показва що за измекяр си, както беше изтрито и предният път с донуркането. За мен ти си пълен боклук!!! Трийме, колкото си искаш пачавро!!!
      Ами, погледни от веселата част на нещата - сега ти ще можеш да си пишеш, каквото ти душа сака

Имаш късмет, че не си ми под ръка да те хлопна зад вратлето, че нещо много се "изпускаш", а план Б да те лепна в Съд и 2 години да те мотам там докато ми платиш нещата, които си позволяваш.

По принцип първо бих те набил, после ще те наеба и чак тогава на Съд. Вече така са нещата в БГ, но съм свикнал

П.П. Кажи сега кое те притеснява по "картинките" ми. Качи твои да се възхитим и ние и да ти кажем "браво" - кефиш, брато.

За последното съм сериозен, т.е. ако си проспериращ, ще съм първият, който ще ти стисне ръката. Повярвай ми
      Last edited by marandi; 01.09.2012, 01:17.

Коментар

Мен също са ме изтрили.

Сега трябва да "обвиня" теб ли? ( риторично )
        Мдаа... Наистина са ти изтрити глупостите и само глупостите, които си писал цял ден. Изтрито е всичко, което показва що за измекяр си, както беше изтрито и предният път с донуркането. За мен ти си пълен боклук!!! Трийме, колкото си искаш пачавро!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Малииййй къв съм тъп Седя си и се блещя и чакам луната да посинее. А то "Синя луна" съвсем друго значело
          Минаваш през магазинЯ, забърсваш нЕкъв концетрат в бутилка и няколко бири за из път, прилежно увити в непрозрачен плик да не ти пуснат "приказка" от квартала.

После звъниш на вратата у вас и си оставяш само обувките да пробваш жена ти дали ще се шашне поне малко за теб или ще извика "Урааа ....".

Прибираш се и кат' им видиш дъното да е сухо на бутилките, значи Луната е вече "синя"

Шегувам се!

П.П. Как е семейството, ще ги грабваш ли на море? Ако има нужда от данъчни и общини само смигай да видим какво може се направи.
          Last edited by marandi; 01.09.2012, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
            Защо не останеш сам в тоя форум и да пишеш сам със себе си и да променяш постовете си, както си искаш и а триеш картинките си и т.н. ЛОРДЕ, къде ти е писанието?!!
            Мен също са ме изтрили.

Сега трябва да "обвиня" теб ли? ( риторично )

Коментар

Че се смях досега с една продавачка, ще ме вкара в някое приключение тя - усещам

Тъй, няма да вадя "картинки" повече, ама златцето станало 1687, демек 127% плюс ми пише на платформата.

П.П. Та, Анонката му разбира и ся да го закривам ли, щот' 100% не се "могат" да се правят за 1 ден и форексЪТ е "сериозна" наука, а па Русото го удължи за следващите седмици и месеци? ( смигам ).

Т.е. Анонката да се усмихне малко, че не мога да го трая такъв сериозен кат' поп и не му ходи на имиджа, който има.

Някой ден всички ще пукнем и няма да ни пише в Библията със сигурност - затова да си къркаме дотогава ( малко черен хумор ) - хихи
              Защо не останеш сам в тоя форум и да пишеш сам със себе си и да променяш постовете си, както си искаш и а триеш картинките си и т.н. ЛОРДЕ, къде ти е писанието?!!

Коментар

• Малииййй къв съм тъп Седя си и се блещя и чакам луната да посинее. А то "Синя луна" съвсем друго значело

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Предварително да разберат кога сме си помислили, че лопатите не са лопати
                  и това, но преди ТуЙ може да сбереш дружина ..по ..интереси така да се каже и дружно- чрез групово медитиране да решите, че лопатите не са лопати.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Милом, това е, защото ФБ е така организиран, че "шпионира" дейността ти.
                    Предварително да разберат кога сме си помислили, че лопатите не са лопати
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      не се учудвай,ако наистина е така
                      оказва се ,че форума е доста посещаван
                      но някои се срамуват да си го признаят.
                      във фб съм получавал покани за приятелство
                      от хора ,които няма как да ме познават лично
                      а са публични личности,познати в обществото
                      /за което им благодаря/
                      надали са гонили бройка приятелства
                      Милом, това е, защото ФБ е така организиран, че "шпионира" дейността ти.

Коментар

Въх, той бил Иво Беров
                        Извинявам се !!!
                        Чак пък "Мой".

Лепнах го за баланс на гледните точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Бел, лизгар!?
                          Не ме питай ще загазим и двамата. Аз не съм чак такъв селянин като тебе. Само дето четири години гледах лук и последната лука беше евтин и фанах морето
                          tnm

Коментар

Защитава те !!! Те момичетата те харесват. Особено Арти !!!

ПП
                            Права лопата, дето се обръща бостан !!!
                            Бел, лизгар!?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              "Нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света..."

Серсемин , поне с нож да ме сравняваш а ти с лопата... Поне права ли е....

А Тнм пак е загадъчна - даже не разбрах , на първо четене , защитава ли ме или се е.......а
                              Защитава те !!! Те момичетата те харесват. Особено Арти !!!

ПП
                              Права лопата, дето се обръща бостан !!!
                              tnm

Коментар

• Че се смях досега с една продавачка, ще ме вкара в .................. Маранди, чувал ли си за групата Banarama, интересно ми е да те питам.

Коментар

Working...
                                X