Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Djoro; 01.09.2012, 01:46.
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеМдаа... Наистина са ти изтрити глупостите и само глупостите, които си писал цял ден. Изтрито е всичко, което показва що за измекяр си, както беше изтрито и предният път с донуркането. За мен ти си пълен боклук!!! Трийме, колкото си искаш пачавро!!!
Имаш късмет, че не си ми под ръка да те хлопна зад вратлето, че нещо много се "изпускаш", а план Б да те лепна в Съд и 2 години да те мотам там докато ми платиш нещата, които си позволяваш.
По принцип първо бих те набил, после ще те наеба и чак тогава на Съд. Вече така са нещата в БГ, но съм свикнал
П.П. Кажи сега кое те притеснява по "картинките" ми. Качи твои да се възхитим и ние и да ти кажем "браво" - кефиш, брато.
За последното съм сериозен, т.е. ако си проспериращ, ще съм първият, който ще ти стисне ръката. Повярвай миLast edited by marandi; 01.09.2012, 01:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМен също са ме изтрили.
Сега трябва да "обвиня" теб ли? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМалииййй къв съм тъп Седя си и се блещя и чакам луната да посинее. А то "Синя луна" съвсем друго значело
После звъниш на вратата у вас и си оставяш само обувките да пробваш жена ти дали ще се шашне поне малко за теб или ще извика "Урааа ....".
Прибираш се и кат' им видиш дъното да е сухо на бутилките, значи Луната е вече "синя"
Шегувам се!
П.П. Как е семейството, ще ги грабваш ли на море? Ако има нужда от данъчни и общини само смигай да видим какво може се направи.Last edited by marandi; 01.09.2012, 01:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЗащо не останеш сам в тоя форум и да пишеш сам със себе си и да променяш постовете си, както си искаш и а триеш картинките си и т.н. ЛОРДЕ, къде ти е писанието?!!
Сега трябва да "обвиня" теб ли? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧе се смях досега с една продавачка, ще ме вкара в някое приключение тя - усещам
Тъй, няма да вадя "картинки" повече, ама златцето станало 1687, демек 127% плюс ми пише на платформата.
П.П. Та, Анонката му разбира и ся да го закривам ли, щот' 100% не се "могат" да се правят за 1 ден и форексЪТ е "сериозна" наука, а па Русото го удължи за следващите седмици и месеци? ( смигам ).
Т.е. Анонката да се усмихне малко, че не мога да го трая такъв сериозен кат' поп и не му ходи на имиджа, който има.
Някой ден всички ще пукнем и няма да ни пише в Библията със сигурност - затова да си къркаме дотогава ( малко черен хумор ) - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПредварително да разберат кога сме си помислили, че лопатите не са лопати
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМилом, това е, защото ФБ е така организиран, че "шпионира" дейността ти.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениене се учудвай,ако наистина е така
оказва се ,че форума е доста посещаван
но някои се срамуват да си го признаят.
във фб съм получавал покани за приятелство
от хора ,които няма как да ме познават лично
а са публични личности,познати в обществото
/за което им благодаря/
надали са гонили бройка приятелства
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВъх, той бил Иво Беров
Извинявам се !!!
Лепнах го за баланс на гледните точки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБел, лизгар!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащитава те !!! Те момичетата те харесват. Особено Арти !!!
ПП
Права лопата, дето се обръща бостан !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Нещо като нож, нещо като цвете, нещо като нищо на света..."
Серсемин , поне с нож да ме сравняваш а ти с лопата... Поне права ли е....
А Тнм пак е загадъчна - даже не разбрах , на първо четене , защитава ли ме или се е.......а
ПП
Права лопата, дето се обръща бостан !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар