Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа
жената на Командо - Команда ...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, днес май само чакате някой да подаде тон за песен!?
некои вече отпушиха бириците ...
По шоплуко, се мъче слъцепек да се огранизира (с променлив успех за сега)...
Кабела върна 30-40 пиксела (Мечо ш ти обясни працентно кво и що ..)
Абе петък е тнм...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета, днес май само чакате някой да подаде тон за песен!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЖена директор галиба е директриса
жената на Командо - Команда ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение, а дирводелец ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Дирек и директор от един корен ли са.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе само.
"Дживгар кюца барабинци на дирек"Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова хлябоядни птици ли са
"Дживгар кюца барабинци на дирек"Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВъв вашата гора дживгари нямате ли си!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеBailemos el bimbó
Ей тоя вариант завладя Европа, га си била малка, и сигурно него имаш предвид:
http://www.youtube.com/watch?v=deXt2lkMpZU
Но намерих и по-ранен вариант:
http://www.youtube.com/watch?v=BNgFJtAToBE
Там пише също:
The song was written 40 years ago by the Afghan Ahmad Zahir, and covered in many languages by many groups and singers.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи Кев вече издаде строго пазената тайна на успеха на едновремешните разузнавачи.
Иначе ключовата дума в посланието ми беше МЪГЛА. Взех си една филия хляб, и ръсех трохи, за да мога да се върна обратно при вас.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Честит Празник, "дъртофелници"!
--------------------------------------
Днес е денят на Детето. Един "по тире здрав" да се сещаме к'ви бяхме и откъде тръгнахме. И да опазим днешните, че нещо май се мъчат да ги клатят - хихи
http://www.youtube.com/watch?v=OnSm_F5eeVI
--------------------------------------
Last edited by marandi; 01.06.2012, 10:43.
Коментар
Коментар