Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПривет тайфата...не знам бива ли днес да е толкова гаден денят, м? Много мийей криво да знаетеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Привет тайфата...не знам бива ли днес да е толкова гаден денят, м? Много мийей криво да знаете
Една страстна латино песен изпята от млaда френска певица направила фурор последните дни в софийско равно поле
ZAZ: historia de un amor - http://www.youtube.com/watch?v=0GMcL2nkp4E&feature=fvstThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУмен си. Пиша с 10 пръста и използвам БДС клавиатура.
тъкмо вкарваха компютрите из аскера в БГ-то по поделенията и аз бях кат' вятърна мелница на фонетик в ръцете по обясними причини.
И държавата ме призова да си изпълня дълга и кат' отивам там и кат' ми лепнаха една пишеща машина и тя по БДС и бяха 4 писари и след 1 седмица остана само един ( Русото ).
Щот' гледах го тоя БДС тогава и викам, дайте ми 4-5 дена само и после махах по 60-80 символа в мин.
И сега пак го "забравих", щот е неудобен - хихи
----------------------------------------------
П.П. Та, правилно си се изразила, ТНМ-чева, ама и Мечо те усети веднагически
----------------------------------------------
Иначе ползвам клавиатури от среден клас, щот' нЕмам по 80-100$ за клавир и понякога кат' се престарая и им забивам процесора на клавира от махане да се правя на пианист. Нисък клас да не говорим - там, за 15 секунди съм "забил" клавира - хихи
По-рано кат' бях запален геймър и кат' седна някой път из и-нет залите дет' въртях и кат' ме "убият" на кънтър-страйк примерно и такива тупаници отнасяха клавирите, че чак понякога им се пръскаха част от клавишите по земята. Ама, "носеха" на бой достаLast edited by marandi; 01.06.2012, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... всеки със своите /тайни/ фантазии......., казано по друг начин: кой за кВото си мисли - това му е НА устата......
/понякога и в преносен смисъл на думата, разбира се.../Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИли е машинопис, или съм тъпПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеили е неква процентна закачка ...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИли е машинопис, или съм тъпХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин клавиш по-надясно и щеше да създадеш работа на модератораБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин клавиш по-надясно и щеше да създадеш работа на модератора
/понякога и в преносен смисъл на думата, разбира се.../"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДимито го ошашка малко оттатък. Не смея да го закачам. Мисля да му дам време да се възстанови.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин клавиш по-надясно и щеше да създадеш работа на модератора
П.П. Не става с долния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин клавиш по-надясно и щеше да създадеш работа на модератораХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа пешеходец - пешкаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар