IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Кой виновника ????
    какво предлагаш да го набием ли?
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Привет тайфата...не знам бива ли днес да е толкова гаден денят, м? Много мийей криво да знаете
      Кой виновника ????
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Привет тайфата...не знам бива ли днес да е толкова гаден денят, м? Много мийей криво да знаете

Една страстна латино песен изпята от млaда френска певица направила фурор последните дни в софийско равно поле

ZAZ: historia de un amor - http://www.youtube.com/watch?v=0GMcL2nkp4E&feature=fvst
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Умен си. Пиша с 10 пръста и използвам БДС клавиатура.
          Мани,

тъкмо вкарваха компютрите из аскера в БГ-то по поделенията и аз бях кат' вятърна мелница на фонетик в ръцете по обясними причини.

И държавата ме призова да си изпълня дълга и кат' отивам там и кат' ми лепнаха една пишеща машина и тя по БДС и бяха 4 писари и след 1 седмица остана само един ( Русото ).

Щот' гледах го тоя БДС тогава и викам, дайте ми 4-5 дена само и после махах по 60-80 символа в мин.

И сега пак го "забравих", щот е неудобен - хихи
          ----------------------------------------------
          П.П. Та, правилно си се изразила, ТНМ-чева, ама и Мечо те усети веднагически
          ----------------------------------------------
          Иначе ползвам клавиатури от среден клас, щот' нЕмам по 80-100$ за клавир и понякога кат' се престарая и им забивам процесора на клавира от махане да се правя на пианист. Нисък клас да не говорим - там, за 15 секунди съм "забил" клавира - хихи

По-рано кат' бях запален геймър и кат' седна някой път из и-нет залите дет' въртях и кат' ме "убият" на кънтър-страйк примерно и такива тупаници отнасяха клавирите, че чак понякога им се пръскаха част от клавишите по земята. Ама, "носеха" на бой доста
          Last edited by marandi; 01.06.2012, 15:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            ... всеки със своите /тайни/ фантазии......., казано по друг начин: кой за кВото си мисли - това му е НА устата......

/понякога и в преносен смисъл на думата, разбира се.../
            Ииистествено. Не мое само ти да и първосигнален
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Или е машинопис, или съм тъп
              Умен си. Пиша с 10 пръста и използвам БДС клавиатура.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                или е неква процентна закачка ...
                Не е. Тнм е умна като Манков и я знае математиката.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

или е неква процентна закачка ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Един клавиш по-надясно и щеше да създадеш работа на модератора
                    tnm

Коментар

• Активия за мъже. С парченца сланина.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

... всеки със своите /тайни/ фантазии......., казано по друг начин: кой за кВото си мисли - това му е НА устата......

/понякога и в преносен смисъл на думата, разбира се.../
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Димито го ошашка малко оттатък. Не смея да го закачам. Мисля да му дам време да се възстанови.
                          Димито е Карл Маркс. Пък ти ги знаеш процентите и не ме е страх. От моя отбор си щото имаш вишу неикономическо.
                          tnm

Коментар

Става и с този отляво.

П.П. Не става с долния.

Коментар

имаш на в предвид пешкО ?

Коментар

На пешеходец - пешка
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X