Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
спирал съм ги 7-8 пъти досега ( от седмица до 6 месеца - даже и в казармата ги спрях за 1 месец, че ми писна да си купувам по 3 кутии на ден и да ми ги пушат муфтите - та, за да не им чупя хатъра и раздавам шамари и шутове на палетата ги спрях и там, дет' всеки ги пропушва ).
Но не съм свикнал някой да ми казва какво да правя?! Капиш?
От животозастраховането мога да те напълня със статистики, ама ще се изумиш, че най-дълго ( средно ) в Европа и Азия живеят тия, които най-много пушат цигарки.
Мога и да го обясня защо така се получава, но мислиш ли, че някой самовлюбен паун, наречен политик или здравно лице в БГ-стан ще ме чуе каква е глобалната картинка и защо е такава - т'ва е важното.
----------------------
Късам си нервите от простотии и от неподготвени хюмнета, дет' си мислят, че ще останат с простотиите си в "историята".
----------------------
П.П. Когато си реша ще ги спра пак, но по собствен избор! Т'ва е - нека сега тия дет' го гласуваха да ходят и да навъртат сметки по кръчмите за по 1 заплата на персонала им. Визирам половин дузина кръчми, щот' са "отворени". Демек, сега ще литват хора на пътя яко, но кой съм аз, че да им се меся на "благородните" каузи
----------------------
Самотата и стреса убиват в пъти повече от всичко останало, ама кат' са решили да са цигарите, нека да са те. Цигарите иначе са и доста полезни за много неща, но тъпа тема за мИня. Такъв е закона в БГ и ще се съобразя.
Затова нека му мислят тия, които за 20 години докараха самотата и стреса в България ( като масово явление ). Тия са масови убийци, а не некви цигарки. Дано ме разбереш правилно!
Коментар