IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Добро Мечо...

Бат Маранди трябва да спреш цигарите. Аз от 1ви не пуша.. Няма на къде да мърдаме.. Чувствам се като прокажен да ходя по разни балкони, а са прави хората че никой (особенно малките деца) не е длъжен да ни диша дима. Щото ние сме от поколение дето всички пушеха, ама сега по Европа пушат само най ниските слоеве на обществото.

.................
    Ха наздраве - ще пийна едно джинче със спрайт за да ми тръгне леко деня..
    Батка,

спирал съм ги 7-8 пъти досега ( от седмица до 6 месеца - даже и в казармата ги спрях за 1 месец, че ми писна да си купувам по 3 кутии на ден и да ми ги пушат муфтите - та, за да не им чупя хатъра и раздавам шамари и шутове на палетата ги спрях и там, дет' всеки ги пропушва ).

Но не съм свикнал някой да ми казва какво да правя?! Капиш?

От животозастраховането мога да те напълня със статистики, ама ще се изумиш, че най-дълго ( средно ) в Европа и Азия живеят тия, които най-много пушат цигарки.

Мога и да го обясня защо така се получава, но мислиш ли, че някой самовлюбен паун, наречен политик или здравно лице в БГ-стан ще ме чуе каква е глобалната картинка и защо е такава - т'ва е важното.
    ----------------------
    Късам си нервите от простотии и от неподготвени хюмнета, дет' си мислят, че ще останат с простотиите си в "историята".
    ----------------------
    П.П. Когато си реша ще ги спра пак, но по собствен избор! Т'ва е - нека сега тия дет' го гласуваха да ходят и да навъртат сметки по кръчмите за по 1 заплата на персонала им. Визирам половин дузина кръчми, щот' са "отворени". Демек, сега ще литват хора на пътя яко, но кой съм аз, че да им се меся на "благородните" каузи
    ----------------------
    Самотата и стреса убиват в пъти повече от всичко останало, ама кат' са решили да са цигарите, нека да са те. Цигарите иначе са и доста полезни за много неща, но тъпа тема за мИня. Такъв е закона в БГ и ще се съобразя.

Затова нека му мислят тия, които за 20 години докараха самотата и стреса в България ( като масово явление ). Тия са масови убийци, а не некви цигарки. Дано ме разбереш правилно!
    Last edited by marandi; 04.06.2012, 00:55.

Коментар

Самия аз също пия много.. Като че ли????
      Много стрес

Знаеш миналото ми, но не знаеш че там има и 7 човешки живота!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
        Не бързай да правиш разделение, защото разликата между пияница и нормален е една тънка линия която се определя от психическата устойчивост на човек срещу стрес!
        И това е така... Ама не трябва да пречат на останалите хора в обществото.. Иначе лошо няма - всеки си има глава на раменете и като има кой да го издържа финансово, би могъл да кърка по цял ден...Самия аз също пия много.. Като че ли????

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Няма значение, че си се сприятелил. По важното е, че си тръгнал да ги накажеш за дето ти нарушават спокойствието.

Още един цитат. Велик човек.

“Седя и се чудя, защо човек се сърди, кога му речеш: магаре, свиня или вол; и не се сърди — дору още се радва, кога му речеш: пиленце, гълъбче, славейче, дори още котенце и теленце? Дали славеят принася повече полза в обществото на човеците, отколкото благородната свиня, тази производителна сила в природата на животните, на която само като погледне човек, наумява му нещо аристократическо, нещо възпитано и на дължина, и на широчина? Дали пилето има повече мозък, повече ум, отколкото почтеното магаре, този философ не само между животните, но и между човеците? Или пък гълъбът е по-непорочен и по-достоен в нещо от скопения вол, туй подобие на нашия търпелив народ? Но иди и речи такава дума на нашите, например (ний се с примери ще говорим) литератори, поети, вестникари, чорбаджии, учители и прочии раби божии, та виж какво ще ти се струпа на главата от сичките тези труженици в полето на глупостта.”

Христо Ботев

Абе те тия точно в два часа бяха решили да се карат за политика, а аз спя на отворен прозорец и излязох на балкона и им казах да млъкват да не сляза.. И единия явно по пийнал ме попита кой съм бил аз та да им правя забележки.. Та слязох да им кажа кой съм.. Ама те едни много слаби чичета, та ми дожаля. Само бабаита го изгоних, ама той човечеца беше толкова пиян че ако го бях духнал щеше да умре... Па и в пшоследно врем много омекнах, нещо си загубих агресията. Другите веднага го оплюха че бил алкохолик и ми се извиниха много прочувствено, та купих две шишета водка и едно безьалкохолно и се запих с тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Аз пък даже съм си роден в квартала и такива, пред жена ми не минават! Само тя е чужда там!
            Кварталните пияници са ми като магнит, но жената още ме гледа строго , като е елегантно облечена и сме заедно навън, да не се занимавам с тях. Чувствам се като вързан котарак пред разгонени мачки!
            Обаче сега и текат матурите и баловете, където тя е оценител и аз се разпуквам с кварталните деграданти. Не е истина колко одухотворени рендета има сред тях!

Мен ме кефи е имат много истории. И ако не ги познаваш може бая врем да ти запълнят. Иначе моите хора от стария квартал си ги знам от години и вече няма какво да кажат.. Макар че те не се спират и все правят разни простотии... Черпиш ги бутилка водка и една луканка и са твои хора...

Коментар

Къде ще умре.. Днес слезох зад блока има едно магазинче и пияниците си поркат пред него.. Уж слязох да ги пребия че ми шумяха от два до четири па седнах с тях и се запихме... Тия пияници не ги познавам, защото аз съм роден в друг квартал...
              Аз пък даже съм си роден в квартала и такива, пред жена ми не минават! Само тя е чужда там!
              Кварталните пияници са ми като магнит, но жената още ме гледа строго , като е елегантно облечена и сме заедно навън, да не се занимавам с тях. Чувствам се като вързан котарак пред разгонени мачки!
              Обаче сега и текат матурите и баловете, където тя е оценител и аз се разпуквам с кварталните деграданти. Не е истина колко одухотворени рендета има сред тях!

Коментар

Къде ще умре.. Днес слезох зад блока има едно магазинче и пияниците си поркат пред него.. Уж слязох да ги пребия че ми шумяха от два до четири па седнах с тях и се запихме... Тия пияници не ги познавам, защото аз съм роден в друг квартал...
                Не бързай да правиш разделение, защото разликата между пияница и нормален е една тънка линия която се определя от психическата устойчивост на човек срещу стрес!
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Няма значение, че си се сприятелил. По важното е, че си тръгнал да ги накажеш за дето ти нарушават спокойствието.

Още един цитат. Велик човек.

“Седя и се чудя, защо човек се сърди, кога му речеш: магаре, свиня или вол; и не се сърди — дору още се радва, кога му речеш: пиленце, гълъбче, славейче, дори още котенце и теленце? Дали славеят принася повече полза в обществото на човеците, отколкото благородната свиня, тази производителна сила в природата на животните, на която само като погледне човек, наумява му нещо аристократическо, нещо възпитано и на дължина, и на широчина? Дали пилето има повече мозък, повече ум, отколкото почтеното магаре, този философ не само между животните, но и между човеците? Или пък гълъбът е по-непорочен и по-достоен в нещо от скопения вол, туй подобие на нашия търпелив народ? Но иди и речи такава дума на нашите, например (ний се с примери ще говорим) литератори, поети, вестникари, чорбаджии, учители и прочии раби божии, та виж какво ще ти се струпа на главата от сичките тези труженици в полето на глупостта.”

Христо Ботев
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Та, защо го цитирах Ботйова.

Щом като има хора, като Космо, Серго и Наивника, значи все още не е умрял бойния дух на нацията.

Коментар

• Та, защо го цитирах Ботйова.

Щом като има хора, като Космо, Серго и Наивника, значи все още не е умрял бойния дух на нацията.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Ахаха. Дори тапетите си сваляш сам. Остава да кажеш, че сам си лепиш новите и Серго веднага ще рече, че ще те изучават като ЗИП /задължителен избираем предмет/ в арменското училище.
                        Обаче, от друга страна " сичко знам и сичко мога" ... !? Размечтах се
                        Няма да лепя нищо. Ще извикам бояджии да боядисат с латекс. Теракотаджии да сложат теракот. Дърводелци да оправят дървенията. Иначе, като трябва да се руши не викам никого. Пет години съм учил вишу, да унищожавам жива сила и техника.

Мечтай, ама не разкривай скобите
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          "Политическа зима" Хр. Ботев?
                          Да
                          tnm

Коментар

1.Черешите от лозето.
                            2.Всъщност съм още млад и помня, кой го е написал. Не е Серго.
                            3. Ся съм в такава възраст, че сичко знам и сичко мога. (с изключение на това, което не знам, и което не мога)
                            Ахаха. Дори тапетите си сваляш сам. Остава да кажеш, че сам си лепиш новите и Серго веднага ще рече, че ще те изучават като ЗИП /задължителен избираем предмет/ в арменското училище.
                            Обаче, от друга страна " сичко знам и сичко мога" ... !? Размечтах се
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

"Приятно нещо е да има човек топла соба, самун хляб, парче сланина и няколко глави праз лук, пък да легне и да мисли, или да спи и да сънува. Приятно е, но да има и една от тия две болести: или млада жена, или стар ревматизъм; лежиш, лежиш, а мисълта ти като у немец, пълна и богата като готварница, дълга и безконечна като суджук"

Това кой го е писал ???????????????????????????????

1. Космо
                              2. Наивник
                              3. Христо Ботев
                              "Политическа зима" Хр. Ботев?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Продължавай с откровенията ... ъъъ, какво друго не ти е като на млади години?

П.П. Къде ги набра теЗ екологично чисти череши?
                                1.Черешите от лозето.
                                2.Всъщност съм още млад и помня, кой го е написал. Не е Серго.
                                3. Ся съм в такава възраст, че сичко знам и сичко мога. (с изключение на това, което не знам, и което не мога)
                                tnm

Коментар

Working...
                                X