IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    То просветлението е едно. Просветлението не изключва никакви начини за решение на проблемите. Просто помага за по трезва преценка. Ако трезвата преценка повелява може и с танкове и бомби.
    +1!

"Учителят Гутеи имал навика да вдига пръста си, когато обяснявал някои положения от Дзен. Един млад послушник започнал да го имитира и всеки път, щом Гутеи вдигнел пръста си по време на проповед, момчето правело същото. Всички се смеели.
    Един ден Гутеи се обърнал и го видял. Той хванал ръката на момчето, измъкнал нож, отрязал пръста и го хвърлил надалеч. Момчето побегнало с рев.
    — Спри! — извикал Гутеи.
    Момчето спряло и погледнало учителя през сълзи. Гутеи вдигнал пръста си. Момчето вдигнало своя пръст. После внезапно осъзнало, че го няма. За миг се поколебало.
    Сетне се поклонило."

П.П.Вперьод Россиа!!! (Евро 2012)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Що си се поправил бе Манков? Пума, ягуар, оцелот, когуар, кецълкуатъл и т.н. са у америките.
      И защо спамерът да е от женски пол?

Това с източното просветление го пробвах, но не ми понесе- сигурно щото съм си по западному просветена. В повече ми идва съзрцателността и обраността в емоциите. Поддадах се само на това :"Ако достатъчно дълго стоиш край брега на една река ще видиш трупа на врага си да се носи по течението." Поглеждам току ама се не види и ще ходя да точа мечове и кова остриета.
      То просветлението е едно. Просветлението не изключва никакви начини за решение на проблемите. Просто помага за по трезва преценка. Ако трезвата преценка повелява може и с танкове и бомби.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Арти,

сега, ако може да ни изкараш и тоз парцал на пианото с дясна ръка и ляв крак след стиховете

http://www.youtube.com/watch?v=tYrAggMYvJo
        Маранди, от техническа гледна точка "Лунна соната" не е сложно произведение (поне първата част )и след малко упражненния ще можеш и ти да го свириш.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Това е птица.

А защо не?
          Аз пък що реших, че е котка..

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            кецълкуатъл и т.н. са у америките.

Това е птица.

А защо не?
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Що си се поправил бе Манков? Пума, ягуар, оцелот, когуар, кецълкуатъл и т.н. са у америките.

Това с източното просветление го пробвах, но не ми понесе- сигурно щото съм си по западному просветена. В повече ми идва съзрцателността и обраността в емоциите. Поддадах се само на това :"Ако достатъчно дълго стоиш край брега на една река ще видиш трупа на врага си да се носи по течението." Поглеждам току ама се не види и ще ходя да точа мечове и кова остриета.

Коментар

• НЕ Е ЖЕНСКА ПАЧАВРА Е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  СУПЕР ГНУСЕН ТРОЛ СИ ПИЧ
                  Не го интересува твоето мнение за него.
                  Интересува го да щракнеш на линка. Така че - не щракай.

Прочее, това у гнусна женска. Вероятно е и феминистка.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• СУПЕР ГНУСЕН ТРОЛ СИ ПИЧ

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Не мое да ма стресираш така! Игуарите живеят ф Америка, а лиупардите ф Африка
                      И - да!

Нещу съсем исфирясъх...

Игуар - Южнъ Америка.
                      Люпард - Африкъ.
                      vmankov - Ивропъ.

Нещо зех да сдавам багажа <плач... и плач ... и>
                      Бат'алцхаймер нещо ... а?..

Къто гу дигна и забраям, чи тряа дъ гу свъля
                      Last edited by vmаnkov; 12.06.2012, 18:31.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Мхм,

имам слабост към амазонския джегуар. Перфектният убиец във вода, на суша и по дървета - демек на 3 ката шета.

Мачка от алигатори, до анаконди и не му пука от нищо. Мисля, че е килър номер 1 в света, след човека

П.П. Бегло погледнах в уики-то и яки глупости пак са писАли там, че не ловувал по двойки, демек на солфеж я карал. Пълни глупости, както обикновено кат' инфо от уики-то.
                        Last edited by marandi; 12.06.2012, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Не си се изложил ти, знаеш истината, щот си моряк.
                          Но ни подбъзикваш тук, особено мен, волейболния запалянко.

Сега... за другите.

Това кръглото на бразилското знаме наистина е топка, само че за пинг-понг.
                          Тази игра се е появила за първи път още при индианците от сегашните бразилски територии.
                          Играела се е върху големи плоски камъни, изгладени от реката Амазонка, а за топче е служел изсъхналият плод на едно растение, който бил кух и имал напълно кълбовидна форма (за вал/ши - идеална сферична) и вътре в който са се намирали семената на растението. Местните диви котки (от оцелот до ягуар (попрафка - пума; игуарити съ фафрика)) са обичали да си играят с тези топчета и така са разнасяли семената на растението надалеч.
                          Природата е много находчива.

Та понеже играта била най-любимата на цялото население, барабар с надошлите бели и негри, решили да сложат топчето на знамето, като изрисували, съответно, и прозиращите вътре семенца. (между другото, при игра те издавали много приятен звук/шум, по който играта можела да бъде следена даже и без гледане - например, ако си по-далеч или си сляп; фактически по този шум и слепите напълно годно играели играта)

А пък първият император на Бразилия, Педру Първи, решил да придаде на изображението на зрънцата формата на южните съзвездия, с което да покаже, че Бразилия е единствената империя в ммм... южната хемисфера и да подчертае, че е неин владетел.
                          -------------------------------------

Ей това трябваше да ви разкаже Мечо, но го е мързяло, та реши да се бъзика с нас тука тъй...
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Ф момента върви много бърз и напрегнат пинг-понг между спамерите и модераторите...
                            Свободен във виелицата.

Коментар

Яко налазиха спамери.
                              Не съм кликвал даже на линка, то си показва, че препраща към неква игра.

Колко плащат за такава работа, бе?
                              Вярно бре, някой знае ли, колко е надницата за такава "работа" ???
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Яко налазиха спамери.
                                Не съм кликвал даже на линка, то си показва, че препраща към неква игра.

Колко плащат за такава работа, бе?
                                От няколко дни създават доста работа на модераторите. Много са упорити.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X