Бираааааааааа !!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМечо ще оставиш ли малко баклава и на мен, Ъ? Моля те много искам пък сега ако някой каже и домашна лимонада с мента и лед ехееееееБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТо даже е божество във вид на перната змия, но понеже хвърка из въздуха, го сбърках птица.
Ето го и него със собствената си персона:
Знам некои неща за Централна и Южна Америка, понеже сам потомък на инките.
http://www.youtube.com/watch?v=TtkCz...eature=relatedПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБаклава половин кутия. И боза. И не съм бягал щото имам работа.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз пък що реших, че е котка..
Ето го и него със собствената си персона:
Знам некои неща за Централна и Южна Америка, понеже сам потомък на инките.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, баклава или толумбички?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро приятели
Добро утро, тайфата!
Мечо, баклава или толумбички?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМоето проклятие ще те застигне скоро.
как си, браточка? Днес голяма жега беше, а утре ще още по-голяма - хихи
П.П. Днес видях светулки, появиха се куклите и 'ноу вълшебно просветваха.
Чиърс, че меся ракия с бира, докато ми се доспи
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, от техническа гледна точка "Лунна соната" не е сложно произведение (поне първата част )и след малко упражненния ще можеш и ти да го свириш.
Русото вече за такива неща е "дегустатор", нямам физ. възможност в момента за "упражнения".
П.П. Гледай никога да си нямаш вземане даване с перфекционист кат' Русото. Иначе съм сигурен, че бих могъл да ги спретна прилично, но в момента не мога да "платя" цената. Някой ден - кой знае ...
Поздравче ( малко нестандартно ):
http://vbox7.com/play:03064b9210
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеФ момента върви много бърз и напрегнат пинг-понг между спамерите и модераторите...
П.П. Добре, че вече не съм моди или админ-че, че такива ги баМвам до 9-то коляно ( без обяснение )
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТрябвало е, в отговор, да му отреже ръката на Гутеи, но роба си е роб
Б.си, до сега не се бях пробвал да тълкувам дзен-коани, само си ги четях за обща култура, и търсех някакви асоциации. 10х prodigal, че ме накара да се замисля!
П.П. Аршавин и Дзагоев - перфектни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение+1!
"Учителят Гутеи имал навика да вдига пръста си, когато обяснявал някои положения от Дзен. Един млад послушник започнал да го имитира и всеки път, щом Гутеи вдигнел пръста си по време на проповед, момчето правело същото. Всички се смеели.
Един ден Гутеи се обърнал и го видял. Той хванал ръката на момчето, измъкнал нож, отрязал пръста и го хвърлил надалеч. Момчето побегнало с рев.
— Спри! — извикал Гутеи.
Момчето спряло и погледнало учителя през сълзи. Гутеи вдигнал пръста си. Момчето вдигнало своя пръст. После внезапно осъзнало, че го няма. За миг се поколебало.
Сетне се поклонило."
П.П.Вперьод Россиа!!! (Евро 2012)
Коментар
Коментар