IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бираааааааааа !!!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Мечо ще оставиш ли малко баклава и на мен, Ъ? Моля те много искам пък сега ако някой каже и домашна лимонада с мента и лед ехееееее
      За теб винаги !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        То даже е божество във вид на перната змия, но понеже хвърка из въздуха, го сбърках птица.

Ето го и него със собствената си персона:

Знам некои неща за Централна и Южна Америка, понеже сам потомък на инките.
        Туй ще да е някоя представителна извадка от родата ти:
        http://www.youtube.com/watch?v=TtkCz...eature=related
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Баклава половин кутия. И боза. И не съм бягал щото имам работа.
          Мечо ще оставиш ли малко баклава и на мен, Ъ? Моля те много искам пък сега ако някой каже и домашна лимонада с мента и лед ехееееее
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• [QUOTE=vmаnkov;

Знам некои неща за Централна и Южна Америка, понеже сам потомък на инките.[/QUOTE]

То не ги ли наричат така само тия дето живеят в Ю.Америка?
            А, тези дето са в Ю.Европа и Азия май имаха друго име.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Аз пък що реших, че е котка..
              То даже е божество във вид на перната змия, но понеже хвърка из въздуха, го сбърках птица.

Ето го и него със собствената си персона:

Знам некои неща за Централна и Южна Америка, понеже сам потомък на инките.
              Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Мечо, баклава или толумбички?
                Баклава половин кутия. И боза. И не съм бягал щото имам работа.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро приятели
                  Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Мечо, баклава или толумбички?
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                    Добро утро приятели
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Моето проклятие ще те застигне скоро.
                      Серго,

как си, браточка? Днес голяма жега беше, а утре ще още по-голяма - хихи

П.П. Днес видях светулки, появиха се куклите и 'ноу вълшебно просветваха.

Чиърс, че меся ракия с бира, докато ми се доспи

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Маранди, от техническа гледна точка "Лунна соната" не е сложно произведение (поне първата част )и след малко упражненния ще можеш и ти да го свириш.
                        Мадам Шъ,

Русото вече за такива неща е "дегустатор", нямам физ. възможност в момента за "упражнения".

П.П. Гледай никога да си нямаш вземане даване с перфекционист кат' Русото. Иначе съм сигурен, че бих могъл да ги спретна прилично, но в момента не мога да "платя" цената. Някой ден - кой знае ...

Поздравче ( малко нестандартно ):

http://vbox7.com/play:03064b9210

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Ф момента върви много бърз и напрегнат пинг-понг между спамерите и модераторите...
                          Т'ва не е точно спам, а се води по-скоро инвайт, което е тоже недопустимо и не се толерира.

П.П. Добре, че вече не съм моди или админ-че, че такива ги баМвам до 9-то коляно ( без обяснение )

Коментар

• Първоначално изпратено от TypiLupi
                            .....]
                            Моето проклятие ще те застигне скоро.
                            Last edited by X_Y; 13.06.2012, 10:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Трябвало е, в отговор, да му отреже ръката на Гутеи, но роба си е роб
                              Хмм, вероятно и логично, само че ако го е бил помислил А той забележи, че дори с отрязън пръст пак решава да опонира и да иронизира, т.е. това негово убеждение е било толкова дълбоко впито в него, че чак след като вижда реалността получава просветлението...и дори благодари (тук вече според мен е пресилено )
                              Б.си, до сега не се бях пробвал да тълкувам дзен-коани, само си ги четях за обща култура, и търсех някакви асоциации. 10х prodigal, че ме накара да се замисля!

П.П. Аршавин и Дзагоев - перфектни!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                +1!

"Учителят Гутеи имал навика да вдига пръста си, когато обяснявал някои положения от Дзен. Един млад послушник започнал да го имитира и всеки път, щом Гутеи вдигнел пръста си по време на проповед, момчето правело същото. Всички се смеели.
                                Един ден Гутеи се обърнал и го видял. Той хванал ръката на момчето, измъкнал нож, отрязал пръста и го хвърлил надалеч. Момчето побегнало с рев.
                                — Спри! — извикал Гутеи.
                                Момчето спряло и погледнало учителя през сълзи. Гутеи вдигнал пръста си. Момчето вдигнало своя пръст. После внезапно осъзнало, че го няма. За миг се поколебало.
                                Сетне се поклонило."

П.П.Вперьод Россиа!!! (Евро 2012)
                                Трябвало е, в отговор, да му отреже ръката на Гутеи, но роба си е роб

Коментар

Working...
                                X