If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
]Взимай и твоят приятел чичо Манчо, така де Манков ;[/B]) И после, заредени и с пресни сили към нови висоти в науката и изкуството на полемиката
Не мое да го взима. У този форум нещата си имат определен ритъм и ход - през деня музика пуска Арти, надвечер е чичо ВМанков. Кой ще озвучава форума по нощите, ако ВМанков се забие по морето!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
1. Полемиката не мое винаги да се води с аргументи.
2. Понекога требе да се псува, иначе човек губи самоуважение.
Ще платя на "историка" ( пардон Дилетант-а ) 1 милка в кеш, ако ми намери исторически извор преди 15-16 век, където се споменава думата Византия като империя.
П.П. Еврейн и "пазител" на българщината ( като "историк" ) - Боже, прибери си версиите! Тия еврейчета са ни напъплили яко. Фол "измисли" тракийците - демек чисти българи ги направи на тракийци.
Ся тоя ни пробутва измислено понятие Византия, като империята вече е била затрита през 15 век от Османска империя, но империята се е казвала Източно-Римска, а не Византия.
П.П.П. Хубавата новина е, че до 50 години Израел ще ги няма на географската карта. Русото предсказва по двИздите
Лелееее, точно по моя вкус......
лек намек за класика с романтичен тежък завършек....
Мешаното ми е любимо - сладко и солено, бяло и черно, старо и младо.....
Съни, мерси за статията..!!!
Маранди, за какво да обжалвам - ще си платя в понеделник, ще си извадя нова книжка другата седмица ( но не знам трябва ли медицинско....)
Дотук добре , в правото са си....
Аз ги питах само - защо ме спряха и имат ли право без да съм нарушил закона ?
Ще пиша до Богдан Милчев ...
"Свалихме очилата да гледаме хората в очите" - върху тези негови думи ,ще добавя само едно изречение..... Може би затова вашата служителка на реда бе с тъмни очила......
Съни, щом си мислиш за морето, значи се оправяш. Дано да има последствия и за пияния дебил....Един граждански иск ще ти върне частично доброто настроение.....
Щото родната полиция надали ще го накаже подобаващо....
Вчера се връщам от вилата в прекрасна кондиция и ме спират да Метро, без да съм в нарушение......За жалост книжката ми била изтекла....
- "Ще кажете ли нещо или да пишем акт ", казва полицайката....
Даже не се замислих върху паролата....( дали е парола незнам...)
Писаха...
Амат ли право да ме спират без да съм в нарушение..?
Коментар