Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВидях го. Снимката не е на него, а е на Реджеп. От популярен турски филм. Видях от Анонимния Комарджия, и да не остана назад.Иначе не се бъркам много в темите за критическата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА, не знам дали си видял, ама линка е към Утуба.
Някъв младеж пее, и много прилича на теб, т.е. на Реджеп...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе. Реджеп Иведик.
Някъв младеж пее, и много прилича на теб, т.е. на Реджеп...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМечо,
видя ли по-долу линка на Артемида, не си ли ти на клипа?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бе, да отидем утре ние на плаж. Да си гледаме здравето. Да се натегнем на най големия началник дядо Господ. Казват поне, че той бил българин. Сега като ще ходя на плаж се чудя да бягам ли или да не бягам.
видя ли по-долу линка на Артемида, не си ли ти на клипа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАха-ха-ха!
Ми то социалистическата/комунистическата революция я направихте вие, евреите.
С цел сваляне на човешките правителства и ваше идване на тяхно място.
Изкривявайки напълно комунистеческата идеология.
Добре, направихте го.
Добре, завзехте света чрез банките.
Добре, мислите, че сте успели.
Имате много пари (какво е пари сега) в джоба. И отвсекъде изпуснахте, че:
Но... на следващата Кристал Нахт пак ли ще пищите, еврейчета, които по никакъв друг начин не знаят, че живеят, освен ако не са излъгали и обрали хората?
=================================================
Еврейството е ракът на сегашната цивилизация.
Ако ги оставим живи, тая цивилизация ще загине заедно с и заради евреите.
Аз знам, че ще има погроми, и колкото по-късно, толкова по-зверски.
А вие, еврейчета, усещате ли го?
Май не. Но вината си е във вас.
Прочее, така наречените "газови камери" в нацистските концлагери са пълна лъжа на еврейчетата. Питайте ме и ще ви кажа.
Преди няколко години в шоуто на онзи рунгел слави гостува един от ПОСЛЕДНИТЕ влезли в Аушвиц. Номерът му беше под 300 000- примерно 256 345. Посрещнал го там доайенът- номер 36 - евреин.Германците са прецизни в боренето, та тези 8 милиона загинали в газови камери евреи не ми се връзват. Пращали са предимно "славяни" в лагерите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе мое да го взима. У този форум нещата си имат определен ритъм и ход - през деня музика пуска Арти, надвечер е чичо ВМанков
. Кой ще озвучава форума по нощите, ако ВМанков се забие по морето
!?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеМарантичка, как си ти)
Чета те, че създаваш практики в кулинарното изкуство, браво
Но май са прави хората, които те съветват да внимаваш с глезенето...
В един момент това се приема за даденост и се започва изискване за повече и повече внимание под най-различна форма, включително мърморене за щяло и нещяло ...
Търси някъде баланса
Още си младичко и мисли и за твоя си път
п.п....за Космо...нито дума, свързана с крака ми
Повод да споделя случката с крака ми тук....беше точно някакъв негов пореден пост, как поглъщайки дозите си етилов алкохол поема нанякъде с колата
Може би изобщо не бива да се извинявам за включването в един разговор, който, ако участниците му бяха решили да остане без чужди мнения, биха го провели на лични съобщения...
Т.е. – слънчевичкото и марантичката – търсят съзнателно странични /може би – алтернативни/ мнения...
Радостен съм, че мога да дам безпристрастното си мнение, но първо искам да кажа, че нещата на съни/тя/ се оправят по-бързо от очакваното /за околните, разбира се/... Имал съм тоя проблем, при което ми се наложи да откарам половин месец на легло, след което 2-3 месеца не си усещах крака... Лекарите и физиотерапевтите ме съветваха да почивам много и да избягвам движения, но аз си се движех – защото имам свои усещания за нещата... Не съветвам никого – нищо, защото нямам познания по медицина. Толкова по тоя въпрос.
Мнението ми – в основата си – включва отношенията между двата пола:
1. Кога именно – една дама – почва да хвали един мъж за кулинарните му способности? Вероятно, защото е хубаво една жена да има цялото внимание на мъжа – дори свързаното с приготвяне на различни кулинарни изненади от него, което си е вид внимание... Разсъждавам така, защото не познавам усещанията на дамите в тая посока – аз съм един най-обикновен мъж. Вероятно – съвсем основателно изниква питанката – до кога продължава това „домакинстване“, но пък и – дали то не измества окончателно дамата от кухнята...Предполагам, че в същото време тя би трябвало да решава други домакински задачки..., или поне да се занимава с нещо друго – например – да се гримира, да си прави маникюр /или да отиде на маникюрист, на гримьор, на масажист.../..., човек трябва да се занимава с нещо, иначе лежачката би го довършила /скромното ми мнение/...Така де – нещата са много разнопосочни – може би – неговото време може да бъде още по-добре „уплътнено“, ако – след като приготви продуктите и постави всичко на огъня, да поизмие посудата, а за разнообразие – веднага след това – да напълни пералнята и да пусне една прахосмукачка...Тъкмо след прахосмукачката хапването ще е термично обработено и ще може той сам да приготви последната фаза от „изненадата“, а именно: да сервира и аранжира масата, като не забравя и красивите , елегантни свещи и някакво цвете...
2. Дали са прави външни хора, които дават акъл на някого, че прекалявал с „глезенето“ на родителите си? Хммм – нещо тук не разбирам: защо човек, който не познава някого /предположение, разбира се/ - го съветва – какви грижи да полага за своите родители??? Тук има нещо, но не смея да правя предположения... /поне аз не бих учил никого как да се отнася към своите НАЙ-БЛИЗКИ родственици..., поне защото – самият аз мога да се превърна в родственик на човека, когото съветвам, а тогава „разумните съвети“, които съм му давал, убеден, че са правилни – да се обърнат срещу самият мен... Дори не смея да намесвам тук варианти на деспотизъм..., но нещо такова ми се мержелее в далечината..., хайде да не развивам тая си /определено!/ - фантазия... Ми – да търсеЛ баланса – който и да е той..., да де – ама той именно баланса търси, а не изпълнява съвети, които визират НЕЧИЙ ДРУГ баланс... Баланси /и балансьори/ – мноооооого по света...
3. Марандичката бил още младичко – и да търсел своя път... Хммм – не мисля, че е така младичко, пък и едва ли той е спрял да търси своя път, но това едва ли трябва да е в ущърб на някого - поне това е истината: той сам ще прецени начините, при които да търси своят път...
Пак да кажа, че разсъждавам по определени мнения, което е смисълът на участие в тоя форум и отново да подскажа, че ако засягам някого, поради алтернативното си мнение/ - има си лични съобщения, които в тоя форум са достатъчно добре уредени.
Поздрави и весел уикенд!
п.п. Като един планинар-ентусиаст - благодаря на съни/тя/ за съветите към любителите - да носят подходящи обувки. Това е наистина много важно - присъединявам се към смисленият съвет."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеПитайте ме и ще ви кажа.
---------------------------------------
Да... Спете, дами и господа, приятен ви сън.
.................................................. ....................................
Мога и да ви докажа, че така нареченият "Холокост" е също една голяма лъжа.
Питайте, ако можете. Отговорът е готов, с факти.
Но иначе - лека нощ, деца. Спете, спете.
http://www.youtube.com/watch?v=eDz-jh5hlmoLast edited by vmankov; 29.06.2012, 19:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеСтранна работа! Като ви нарекат комунисти, пищите като ощипани. Ама то именно комунистите не обичаха евреите, а харесваха арабите. Та и вие като тях! Ех, само ако знаехте колко не ви достига до хомо сапиенс!
Ми то социалистическата/комунистическата революция я направихте вие, евреите.
С цел сваляне на човешките правителства и ваше идване на тяхно място.
Изкривявайки напълно комунистеческата идеология.
Добре, направихте го.
Добре, завзехте света чрез банките.
Добре, мислите, че сте успели.
Имате много пари (какво е пари сега) в джоба. И отвсекъде изпуснахте, че:
Но... на следващата Кристал Нахт пак ли ще пищите, еврейчета, които по никакъв друг начин не знаят, че живеят, освен ако не са излъгали и обрали хората?
=================================================
Еврейството е ракът на сегашната цивилизация.
Ако ги оставим живи, тая цивилизация ще загине заедно с и заради евреите.
Аз знам, че ще има погроми, и колкото по-късно, толкова по-зверски.
А вие, еврейчета, усещате ли го?
Май не. Но вината си е във вас.
Прочее, така наречените "газови камери" в нацистските концлагери са пълна лъжа на еврейчетата. Питайте ме и ще ви кажа.Last edited by vmankov; 29.06.2012, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ не ми пиши на лични малоумнико. Като си ербап пиши в темата да те четат всички.
Чакаме по-умните еврейчета - къде сте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро на всички !
Съни, щом си мислиш за морето, значи се оправяш. Дано да има последствия и за пияния дебил....Един граждански иск ще ти върне частично доброто настроение.....
Щото родната полициянадали ще го накаже подобаващо....
Вчера се връщам от вилата в прекрасна кондиция и ме спират да Метро, без да съм в нарушение......За жалост книжката ми била изтекла....
- "Ще кажете ли нещо или да пишем акт ", казва полицайката....
Даже не се замислих върху паролата....( дали е парола незнам...)
Писаха...
Амат ли право да ме спират без да съм в нарушение..?
... без да правя опит за влизане в конфликт, ми се струва, че доводите ти, формулирани в последният въпрос - не издържат: как да не си в нарушение при изтекъл срок на свидетелството за правоуправление?
Моето що-годе логично обяснение е, че срокът трябва да бъде подновен при определени условия, с извършване на определени прегледи... Последните най-често се свързват с предлед при очен лекар, когато много шофьори имат вече необходимост да поставят някакъв диоптър /макар и нищожен/, който е задължителен от тоя момент и може да се използва като доказателство за вина/невинност при участие в ПТП /носил-не поставил предписаните диоптри/ и по тая причина - причинил ПТП...
Непретенциозно, но достатъчно основателно.../моето мнение - и да обжалваш - губиш делото/
Успех!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар