IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    ... и лъжица зехтин, за да не се слепват.

П.П Загасиха ли пожара на Витоша?

... ако самият сос се приготвя със зехтин, не виждам смисъл от добавяне на още /и още/ зехтин..., но вкусове - разни...

... пожарът на Витоша няма как да се изгаси /ако сам не изгасне/, ако 2-3 хеликоптера носят 20-30 пъти по 3 тона вода и я пльосват на няколко метра в диаметър..., белите страни си имат специализирана техника за гасене на пожари...
    Last edited by zarco; 02.07.2012, 22:56.
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Пфу ...

как фучах с метлата днес, не е истина. Понеделник и петък винаги вадя Русата метла, че който ги е измислял тия дни, сърце не е имал. Тоя, който е измислял метлите е от наш'те - хихи
      -----------------------------------------
      Ъъ .. да се изфукам преди малко направих спагетите на старчока-разбойник, баф мама и изруд съм, 'ноу яки са станали.

Класическа рецепта само с доматен сос, босилек, мащерка, сол, олио, захар, чесън, лук.

Само на вид кат' се гледат яко сочни и овкусени и даже мисля да си сипя 1 порция и аз, нито мазни.

П.П. Иначе по традиция леко съм ги загорил 1 слой долЕ. Май няма да доживея някой ден да не ги загоря леко на дъното, ама 5 литра тенджера не мога да вися кат' караул до нея да я пазя

Ъъ ... чиърс-а, че то без него, за къде?
      Русото, чети ме внимателно, защото няма да се повтарям!
      Смени си тенджерите. Препоръчвам ти ZWILLING. С дебело дъно са и веднъж като заври гозбата в тях, включваш котлона на най-ниска степен и готвенето продължава без проблем.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Който мисли за велики дела, не обръща внимание на дреболиите
        Колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че най великата цел, заради която е създаден човека, е да си гледа здравето.
        Брее, надвечер кога започна да си свалям фуркетите и да се чудя колко бяха, ич не ми се струва да е дреболия. Затова съм си избрала числото седем - нечетно, лесно си помни.
        Мечо

Коментар

Ха, завеян бил!? Ами аз не знам каква ли съм, като си губя документите на всеки пет години. В МВР-то са вдигнали ръце от мен. Минат, не минат няколко години и аз пак са съм на гишето за лични документи
          И телефоните обичам да си губя, пък после докато събера 200 абоната голЕм зор ти казвам, Мечо, голЕм.
          Имам ясно изразен проблем при преноса на данни от краткосрочната към дългосрочната памет
          Който мисли за велики дела, не обръща внимание на дреболиите
          Колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че най великата цел, заради която е създаден човека, е да си гледа здравето.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Тц, още пуши. От дома не се вижда добре, щот съм близо до планината. Но от далеч е малко пожарче, така че не се къхъри

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              ...мисля, че класическата рецепта за спагетите е сваряването им в подсолена вода..., така няма как да загорят. Сосът се приготвя отделно и с него се заливат сварените и отцедени от водата спагети... Как би загоряло това ястие - недоумявам... Вероятно си имаш друг начин за приготвяне.

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                ...мисля, че класическата рецепта за спагетите е сваряването им в подсолена вода..., така няма как да загорят. Сосът се приготвя отделно и с него се заливат сварените и отцедени от водата спагети... Как би загоряло това ястие - недоумявам... Вероятно си имаш друг начин за приготвяне.
                И аз така мисля че е правилно Щот после няма как на Увкусените спагети да се праснат 2 яйца, мляко, захар, сирене и ванилия и да се сложат да се запекат във фурната за десерт

Коментар

Пфу ...

Ъъ .. да се изфукам преди малко направих спагетите на старчока-разбойник, баф мама и изруд съм, 'ноу яки са станали.

Класическа рецепта само с доматен сос, босилек, мащерка, сол, олио, захар, чесън, лук.

Само на вид кат' се гледат яко сочни и овкусени и даже мисля да си сипя 1 порция и аз, нито мазни.

П.П. Иначе по традиция леко съм ги загорил 1 слой долЕ. Май няма да доживея някой ден да не ги загоря леко на дъното, ама 5 литра тенджера не мога да вися кат' караул до нея да я пазя

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Банските ми имат джобове. Влязъл съм в морето с пари, лична карта, талон, талон на колата, шофьорска книжка, талончета за банкови сметки. Гмуркахме се 2 часа, и вълнички имаше. Останали си в джоба. Никви поражения. Само се намокрили. Много съм завеян.
                    Ха, завеян бил!? Ами аз не знам каква ли съм, като си губя документите на всеки пет години. В МВР-то са вдигнали ръце от мен. Минат, не минат няколко години и аз пак са съм на гишето за лични документи
                    И телефоните обичам да си губя, пък после докато събера 200 абоната голЕм зор ти казвам, Мечо, голЕм.
                    Имам ясно изразен проблем при преноса на данни от краткосрочната към дългосрочната памет
                    Мечо

Коментар

Пфу ...

как фучах с метлата днес, не е истина.
                      ...
                      marandi, вземи си най-накрая една прахосмукачка, пич има ги и на промоция по веригите! Че да спестиш малко усилия

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Добро утро tnm

Красиво !!!

И аз да не остана назад http://www.vbox7.com/play:33642817&start=3
                      Аз пък с това лекувам напоследък стреса

http://www.youtube.com/watch?v=opU1urLhw50

А това направо ме докарва до нирвана...

http://www.youtube.com/watch?v=2A4Km5PTu5o
                      Last edited by kev; 02.07.2012, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        не ми е до смях...ама това правя ---вдигам си краката
                        Сънчи,

споко бря, после ще се смееш кат' се сетиш

Русото докат' висеше по болници все с вдигнати крака близо година и са се навъдили едни перверзни медицински сестри и то хем не можеш да мръднеш от креватЯ, 3 системи ти висят отвсякъде, хем краката с едни специални подложки ти вдигнати, кат' за плющяне.

И за капак влизат ония с белите мантички ( сестрите ) и ми говореха на: Зайче това, зайче онова ....." - така ме бяха кръстили перверзниците недни. Сега като се замисля май ме бяха нарочили за секс-символа на отдел Хирургия в болницата.

П.П. Та, вдигай краката и се не бой, най-много да обърнеш резбата за малко, че няма мъже ( мед. сестри ) по болниците много-много ...
                        Last edited by marandi; 02.07.2012, 22:06.

Коментар

• Явно много си страдала.....
                          Да не се е задействал някакъв страхов синдром по крака и да не смееш да го използваш....
                          След толкова месеци, костта трябва да е зараснала и сега трябва да товариш мускулите по малко.....
                          Мечо е прав за водата - хем движение , хем лечение.....

пп Съвети се дават лесно на чужд гръб....
                          Излезна ми лимфен възел на шията и съм се по.рал от страх...., но съвети раздавам ....

Коментар

• Пфу ...

как фучах с метлата днес, не е истина. Понеделник и петък винаги вадя Русата метла, че който ги е измислял тия дни, сърце не е имал. Тоя, който е измислял метлите е от наш'те - хихи

Коментар

• не ми е до смях...ама това правя ---вдигам си краката

Коментар

Времето е хубаво. Оздравявай по бързо. То на плажа не е противопоказно за болни крайници. Солената вода лекува всичко !!!
                                Особенно ако си ги държиш вдигнати......

Коментар

Working...
                                X