Първоначално изпратено от vmаnkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеToлерантност наложена със сила е оксиморон.
На практика, кака, ти се подчиняваш на този еврейски оксиморон.
Въпросът е: защо се подчиняваш?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеToлерантност наложена със сила е оксиморон.
Не ме смущават гейовете, а агресивното им поведение. Каквото искат да си правят в спалните, но да не ми го навират в очите.
Анон, WC ли е мястото?
1. Ако има къща вила и модерна кола е гей
2. Ако е бедняк е педерас
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Поздрави
http://youtu.be/E5UIdGaj7NoБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Сглобих едно изречение, което показва, че без думата "толерантност" няма как да минем:
Гейовете толерират другите да правят секс с тях на такива места, където ние, хетеросексуалните, бихме проявили нетърпимост.Last edited by anon6706; 16.07.2012, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение....Толерантност е гейският вариант на българската дума търпимост.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеМи според мен "търпимост" е първото и основно значение на "толерантност", и именно то, търпението, се има предвид, като ни карат да търпим и мълчим, когато ни се качват на главата и ни бъркат в джоба. Та заради това използват тази купешка дума, та да маскират истината и чрез това по-лесно да ни водят към, да речем, кланицата.
Толерантност е гейският вариант на българската дума търпимост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗащото няма да е правилно пълното заместване. Употребата на "търпимост" влага негативна оценка (нещо ми пречи, но не чак толкова, че да не го изтърпя).
А думата "толерантност" има много повече значения:
търпя, понасям, допускам, разрешавам, покровителствувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА българската дума е търпимост.
Интересно, защо не я използват нея?
А думата "толерантност" има много повече значения:
търпя, понасям, допускам, разрешавам, покровителствувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА българската дума е търпимост.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение... толерантност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеШегувах се, иронизирах не теб, а сегашните методи за затваряне на устата, казваща истина
Не съм любител нито на политкоректността, нито на силом налаганата толерантност.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПесента е такава. Иначе у нашия край има всякакви истории. За вражда, за дружба, за убийства и любови. Не съм ксенофоб. Така тръгна разговора. Стефан Боранов е историческа личност от село Кривня нашенско.
Не съм любител нито на политкоректността, нито на силом налаганата толерантност.
Коментар
Коментар