Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе те "бъзикат". Преди да ми поскрият панорамата, виждах светещия планктон нощно време като малки искрици .!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕ ся, права си, ама то пък контрол без ограничения мое ли.
Има май във всички морета. Аз съм виждал на много места. Наблюдава се през нощта, когато времето е много тихо. Ако всички светлини на кораба са загасени се вижда как фосфоресцират. (Водата свети)Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Има май във всички морета.
(Водата свети)
Като гледам надолу, във водата - всяко мое движение предизвиква светеща следа във водата, нежно загасваща.
А и без движение имаше нещо като звездици в дълбочината - това нощем, без луна, началото на есента.
И като се обърнеш по гръб и погледнеш небето... ми там същото, както и долу във водата.
И ти плуваш и не знаеш къде си - и горе, и долу едно и също. Плуваш ли, летиш ли, жив ли си?..
Велико!Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕ ся, права си, ама то пък контрол без ограничения мое ли.
Има май във всички морета. Аз съм виждал на много места. Наблюдава се през нощта, когато времето е много тихо. Ако всички светлини на кораба са загасени се вижда как фосфоресцират. (Водата свети)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗащо си мислиш, че аз тъна в някакво мракобесие?!
Филтрирам си средата (доколкото мога), автономна съм в решенията си..Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНие не си ли говорихме с теб за ограничения или нещо бъркам!?
П.П. Имало някакви светещи водорасли /или други организми/ в Черно море. Това вярно ли е или нещо ме бъзикат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПодчинение требе.
Съзнателно, избрано от самия теб.
Но не подчинение, избрано от някой друг.
По друг начин: моето подчинение е само мой избор, и никой друг - Бог ли, родители ли, деца ли, власт ли - немат и не могат да имат право в това мое решение.
Никога!
Родил съм се сам(отен), сам(отен) и ще умра. Та сам ще гледам да си правя живота сам.
Филтрирам си средата (доколкото мога), автономна съм в решенията си..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНие не си ли говорихме с теб за ограничения или нещо бъркам!?
П.П. Имало някакви светещи водорасли /или други организми/ в Черно море. Това вярно ли е или нещо ме бъзикат?
Има май във всички морета. Аз съм виждал на много места. Наблюдава се през нощта, когато времето е много тихо. Ако всички светлини на кораба са загасени се вижда как фосфоресцират. (Водата свети)Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз като ти казвах, че контрола е сладко нещо, когато ти го налагаш, дори може да те накара да тръгнеш срещу природата си!?
П.П. Имало някакви светещи водорасли /или други организми/ в Черно море. Това вярно ли е или нещо ме бъзикат?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЧичо, ти в някаква друга реалност ли си, където за Теб подчинение няма?
Съзнателно, избрано от самия теб.
Но не подчинение, избрано от някой друг.
По друг начин: моето подчинение е само мой избор, и никой друг - Бог ли, родители ли, деца ли, власт ли - немат и не могат да имат право в това мое решение.
Никога!
Родил съм се сам(отен), сам(отен) и ще умра. Та сам ще гледам да си правя живота сам.Last edited by vmаnkov; 16.07.2012, 19:44.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪм, как да стоя като желанието ми да упражнявам контролни функции взема връх над всичките ми нежелания!?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНаскоро съседите ми създадаха лек дискомфорт по нощите. Имаше нещо като купон, но в спалнята- не много шумен, но музика, боричкания
..докато не осъзнах, че се боричкат 2-ма младежи (мъже) и това не е ..бой.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобър ден tnm
Добър ден приятели
Щом си студенолюбива, нямаш работа по ниви и плажове. Стой си на хладно у Балкана !!!
http://youtu.be/VdPyHmDS2VQ!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе ги разбираш терминологиите. Гейовете имат големи къщи и спални. Тези дето във WC са педерасите.
1. Ако има къща вила и модерна кола е гей
2. Ако е бедняк е педерас
- не много шумен, но музика, боричкания
..докато не осъзнах, че се боричкат 2-ма младежи (мъже) и това не е ..бой.
Коментар
Коментар