If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Арти, аз си взех червените боровинки, но не и скариди .. 28 лв за семки и бонбонки ми се видяха много.....Спрях на пазара Д.Петков, купих 3.5 кила розови гиганти, набих един в корема и сега ще му дремна.....
пп Другият пъс с торба розови домати в едната ръка и китка магданоз в другата....та като се срещнем да се познаем......
Точно десет минути, хващам чантата и пея "със сто километра в час, пак съм номерр едно" към магазина или (ей нещо много си угаждам напоследък, туй ще да си има причина)
Аз пък съм на миди-пак съм купил в повече,та жената направи половината по бургаски,а другите с някъкъв бял винен сос ,а аз през това време приготвих бирата
Обичам надвечер на плажа да запаля огън и миди печени на тенекия
Аз пък съм на миди-пак съм купил в повече,та жената направи половината по бургаски,а другите с някъкъв бял винен сос ,а аз през това време приготвих бирата
оо да и лук само да имаш здрав стомах, че с неядене през деня после като сложа суров лук ме боли коремчето Мечо сега заради вас нищо не си харесах от готовите салати и ходих да си взимам розови доматки от пазара и пъпеш, мда
И лучец, ама много го съжаляваме ние хората като го режем. Се ревем със сълзи.
оо да и лук само да имаш здрав стомах, че с неядене през деня после като сложа суров лук ме боли коремчето Мечо сега заради вас нищо не си харесах от готовите салати и ходих да си взимам розови доматки от пазара и пъпеш, мда
Розовото домати е най-най-вкусното домати, което съм яла малко зехтинец, е може и обикновено олио "като няма риба и рака е риба" малко магданоз две-три капки лимон, сол и една филийка за сосчето (айде чао, огладнях вече) Добър апетит на обядващите
И лучец, ама много го съжаляваме ние хората като го режем. Се ревем със сълзи.
Обикновено правеното домати е по хубаво от купеното. Но розовото домати и купено също е хубаво.
Розовото домати е най-най-вкусното домати, което съм яла малко зехтинец, е може и обикновено олио "като няма риба и рака е риба" малко магданоз две-три капки лимон, сол и една филийка за сосчето (айде чао, огладнях вече) Добър апетит на обядващите
Ще припадна от глад...
Да ти е останала някоя скаридка без мустачки.....
Точно десет минути, хващам чантата и пея "със сто километра в час, пак съм номерр едно" към магазина или (ей нещо много си угаждам напоследък, туй ще да си има причина)
Коментар