IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Аа смеете се виЙ на чужд гръб, налии Моите грижи са си мои, и никой не може да ми ги реши ... саминко трЕбе да си го измислям c'est la vie Ала все се разсейвам в размисли http://www.youtube.com/watch?feature...EBNIH6AhY&NR=1 май е най-лесно, Isn't it?
    Без умисъл за присмех...
    "Попитай, за да ти се помогне, поискай, за да ти се даде.." - не съм сигурен , но сигурно Господ ще да е изрекъл тези слова....

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      Аз пък съм на миди-пак съм купил в повече,та жената направи половината по бургаски,а другите с някъкъв бял винен сос ,а аз през това време приготвих бирата
      Вай, вай!!! Дано не си се повредил от положеното усилие!?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Здрасти, Мечо!
        Здрасти, тайфата!
        Даровете на морето ги пропускам в менюто. Убедена съм, че и с месеци да не похапвам морска риба и други морски деликатеси, въобще няма да усетя липсата им.

П.П. Добро утро, ВМанков!

...таА дама - и тя нищо не яде: нито риба, нито разните му дарове и подправки...босилек и т.н...., сега остава да й прилошее от тия думи - и те ти я бременността във 2-3 месец...

Абе в тоА форум - как сте се сбрали? Добре че съм аз - виден диагностик......, иначе - кой, кой да ви каже...

http://vbox7.com/play:eb7d43f6
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Тнм, ти като на оскарите....
          Не смогваш да благодариш на всички....
          Разбираемо е да не обичаш морско... Нали си пчеличка - трева, цветя и поляни с дивеч ( за отстрел..) ти е битието......
          Хмм, има някои изключения, както споделих преди време
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Арти, така и не сФанах, защо си се затъжилО и какво точно компенсираш... Да не би да си се затъжила за зимата? Не се притеснявай, и тя ще си дойде по реда...

Иначе, това съчетание не ми е хрумвало: шоколад и скаридки......, та се замислих, как ли ще изглеждат карамелизирани...
            Аа смеете се виЙ на чужд гръб, налии Моите грижи са си мои, и никой не може да ми ги реши ... саминко трЕбе да си го измислям c'est la vie Ала все се разсейвам в размисли http://www.youtube.com/watch?feature...EBNIH6AhY&NR=1 май е най-лесно, Isn't it?

Накрая обаче се оказва, че http://www.youtube.com/watch?v=MCBaC...eature=related
            Last edited by artemida_sofyanska; 17.07.2012, 15:35.
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Зарко като един сценарист даваш уклон на действието, може и да сменяш главните действащи лица, а също и да променяш сюжетната линия

Не си така правО, де - всичко си зависи от вашето въображение, да не казвам, че вашето е в някои случаи - доста по развито и от моето - развинтеното...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Зная, че винаги съм прав, но признание - почти никога не получавам... Ето и сега - без основание - изземвам ролята на личният гинеколог...

...прав съм и когато твърдя, че тия гърци - за калитковци ни вземат..., ама що? ЩоТ ни продават развалена мастика... Сложих я в камерата, а в нея почнаха да плават едни кристали..., гръцка им работа... Но, понеже не ми се изхвърляше, с тия същите - розовите домати - се понаказах..., ама те пък - сочни, сочни0..., добре че са те, иначе тия кристали ще засядат в гърлото...
                Аз те мислех за личен психолоиг, но ти си проникнал "по-дълбоко" в проблемите на Артемидка.....

Коментар

ееее не - просто тъжна и компенсираща с шоколад и скаридки, примерно

Арти, така и не сФанах, защо си се затъжилО и какво точно компенсираш... Да не би да си се затъжила за зимата? Не се притеснявай, и тя ще си дойде по реда...

Иначе, това съчетание не ми е хрумвало: шоколад и скаридки......, та се замислих, как ли ще изглеждат карамелизирани...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Здрасти, Мечо!
                    Здрасти, тайфата!
                    Даровете на морето ги пропускам в менюто. Убедена съм, че и с месеци да не похапвам морска риба и други морски деликатеси, въобще няма да усетя липсата им.

Тнм, ти като на оскарите....
                    Не смогваш да благодариш на всички....
                    Разбираемо е да не обичаш морско... Нали си пчеличка - трева, цветя и поляни с дивеч ( за отстрел..) ти е битието......

Коментар

Зная, че винаги съм прав, но признание - почти никога не получавам... Ето и сега - без основание - изземвам ролята на личният гинеколог...

...прав съм и когато твърдя, че тия гърци - за калитковци ни вземат..., ама що? ЩоТ ни продават развалена мастика... Сложих я в камерата, а в нея почнаха да плават едни кристали..., гръцка им работа... Но, понеже не ми се изхвърляше, с тия същите - розовите домати - се понаказах..., ама те пък - сочни, сочни0..., добре че са те, иначе тия кристали ще засядат в гърлото...
                      Зарко като един сценарист даваш уклон на действието, може и да сменяш главните действащи лица, а също и да променяш сюжетната линия

Коментар

Арти, аз си взех червените боровинки, но не и скариди .. 28 лв за семки и бонбонки ми се видяха много.....Спрях на пазара Д.Петков, купих 3.5 кила розови гиганти, набих един в корема и сега ще му дремна.....

пп Другият пъс с торба розови домати в едната ръка и китка магданоз в другата....та като се срещнем да се познаем......

пп Честито !!!
                        Зарко винаги е прав...

Коментар

Тя тази комбинация, плюс бутилка бяло вино е за оправяне на депресии .......
                          Нали...и аз това казвам Само, че не решават "уравненията", но пък му става едно хубаво на човек

Коментар

• Здрасти, Мечо!
                            Здрасти, тайфата!

Мечо

Коментар

ееее не - просто тъжна и компенсираща с шоколад и скаридки, примерно
                              Тя тази комбинация, плюс бутилка бяло вино е за оправяне на депресии .......

Коментар

Арти, аз си взех червените боровинки, но не и скариди .. 28 лв за семки и бонбонки ми се видяха много.....Спрях на пазара Д.Петков, купих 3.5 кила розови гиганти, набих един в корема и сега ще му дремна.....

пп Другият пъс с торба розови домати в едната ръка и китка магданоз в другата....та като се срещнем да се познаем......

пп Честито !!!
                                Зарко винаги е прав...
                                Чичо има едни по 7,50 аз от тях си взимам, тия гиганти само в добрите времена когато не му мисля за total-a Но малките ги има само в определени дни!

п.п. хахах аз пък мислех, че ще пееш - http://www.youtube.com/watch?v=2TNCWPxNvME
                                Last edited by artemida_sofyanska; 17.07.2012, 15:19.

Коментар

Working...
                                X