Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение......
Последната ми статия:
-------------------------------------------------------------,поне дотам докъдето прочетох....Примерно за дължимите данъци над 5000 лв. - имай предвид,че тук ще попаднат доста хорица от София станали жертва на измама от страна на Топлофелация и нейните рекетьори топлинните "счетоводители",макар вземането да не се води (все още) вид данък ....Същото важи и за доста изгорели откъм потребителски кредити от разни сулю и пулю раздавачи на пари.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Бау-бау, добри 'орица!
Последната ми статия:
-------------------------------------------------------------
България 2012-2032 - Невидима заплаха?!
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/07/17/.980121
-------------------------------------------------------------
Чиърс-а дан' забрайкам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ, само "Добро утро" ли!?
Не заслужаваме ли и малко музика по твой вкус?
Виж там в темата "Политика", предложил съм те на отговорно место.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКаквото е решила Природата, това ще стане.
Подсещаш ме за един виц.
На младо семейство им се ражда първо дете.
На сутринта щастливия татко черпи колегите си, а те го питат:
- Какво е бебето - момче или момиче?
След кратко мълчание бащата отговоря:
- След около 14 - 15 години ще знаем със сигурност
Странен, но актуален.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеС мацки лошо...( щот се разсейва за учението), но без тях още по-лошо....( ами ако се харесат момчетата....)
Подсещаш ме за един виц.
На младо семейство им се ражда първо дете.
На сутринта щастливия татко черпи колегите си, а те го питат:
- Какво е бебето - момче или момиче?
След кратко мълчание бащата отговоря:
- След около 14 - 15 години ще знаем със сигурностПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕ, само "Добро утро" ли!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа ти разправям как съм се смяла с малкия съсел тази седмица
Приеха го да учи в природоматематическа гимназия и на първо класиране се оказа, че в класа му има само две девойки. Това го потопи в мнооого дълбока печал.
Добре, че на второто класиране нещата се изравниха, иначе щеше де се налага да ухажваме мацките от езиковата гимназия)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеП.П. Добро утро!!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМайчини мисли.....
Нали беше на 13-14г младежа....??? Ще го вардиш с пушкалата до 30 ли...???
Приеха го да учи в природоматематическа гимназия и на първо класиране се оказа, че в класа му има само две девойки. Това го потопи в мнооого дълбока печал.
Добре, че на второто класиране нещата се изравниха, иначе щеше де се налага да ухажваме мацките от езиковата гимназияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМиии, то едно пате мислило, мислило и накрая му взели главата в торбата.......There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanskaДиалог
Мама по телефона:
Измисли ли нещо, какво ще правиш, ааа то какво може да измисли едно патеоще по-голяма глупост. Нека ти е, всичко ще загубиш! Но не трябва да гледаш пораженчески, човек може без всичко, гледай да си здрава мама някой ден ще се справиш както можеш
Защо мълчиш?
Патето отсреща:
Еми, какво да кажа, мисля...
пп Гледай да си усмихната чичовото, а другото ще се оправи......
пп Ако акциите на Меком поскъпнат и чичо ще помогне......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТой и Зарко едва ли е виждал, ама може да е чувал.
П.П. Добър ден, Чичо!
пп.
Аз исках моето моме да си остане тинейджърче, но взе че мина 20 и вече не ме слуша за мъжете......Какви са лоши използвачи.....
Коментар
Коментар