Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Аз тая настройка я знам.
Ти ми кажи за оная опция, дето като я активирам и ще започнеш да "досаждаш" повече.
Беки науча нещо повече от тебе!
Аз вече щом изляза - почвам да поздравявам.
И всички си ме знаят.
Дори кварталните пцета щом ме надушат, насядат опашката и търпеливо си чакат да чуят ритуала.Демек значими се чувстват.
И що не?
Ма не беше така.
В недавното минало щом ме видеха с чадъра, веднъг и от раз подрипваха в близкостоящата кова за смет.
Вклучително и оня търбух Шаро, дет клечи до месаря и носа му е вечно мокър, като на късоглед гинеколог.
Ами онова дребното, дето го храни фармацефтката?Долче го кръстила. Явно да ѝ припомня че завърши Мода в Новия.
/Не кучето бе!За коконата говоря./
Слагам аз едни черни очила и заставам пред аптеката.С едната ръка почуквам с чадъра, а с другата съм го хванал за опашката и го развъртам над капелата.
А тя:
- Господине-е-е, какво правите?
- Ми кво мога да правя?Оглеждам се наоколо.Иначе как да пресека?
За онова псе на фризьорката Бети, дето е збръчкано като рибарска пишка нема да ви разправям, щото се води за домашно.
Като го пусне от коафьрната да пикае, аз го дебна и йощ на първото бързо свалям плаката на многообичния досами плочника.
Ония плакати бе, дето са разлепени на всеко дърво.С един цилиндър, гледа сурово и те сочи с пръст. -“Ти изкопа ли своите картофи?“
Пцето кво да прави?
То и добиче да си, пак виновно ще подминеш.
На следващото, тамън дигне балдъра - и аз пак сваля афиша.
И така до осмата пенюга.После – връц, на заден, и бавно да не се разплиска потъва във фризьорския.
Ма след третия вот на доверие, нещо спря да му се връзва.
Затуй вземам смарта, вклучвам програмката Anti Mosquito и клечвам зад дървото.
И на онова нагърченото пак му се сецва дриснята.
Щот явно знае вица:
Катастрофирал самолет с Обама, Путин и ББ на един остров с канибали. Вождът на племето им казал:
- В тази шатра има 2000 комара - 1999 женски и един мъжки. Който успее да хване мъжкия го пускаме, иначе го изяждаме.
Влязъл Обама, излиза, гледат комара - женски. Хайде в казана. Влиза Путин, излиза с комар - женски. Хайде в казана. Влиза ББ, излиза с мъжкия комар. Вождът го попитал:
- Ей, човек, как успя? Никой преди теб не се е отървавал от казана?
- Ами влязох вътре и казах с тържествен тон - аз съм ББ, премиер на Република България и върховен магистралокомандващ - и един комар се обади - "Дреме ми на кура…" - и аз го хванах.
Подобно става и с Talking Tom Cat.
Ами трикракия Арчи, дето като пикае пада?Ма съвсем чудно става като почне да ги върши другите неща.....
Кат Стечкин е!
Еле да нагърби некоя кучка, пусне един бърз откос, извади го временно,та да го ползва за четвърти крак.
Душица мамина!
А сега?
От сабалем:
-Здрасти Балкан.
- Привет Шаро.
- Чао Долче.
- Как сме Арчи?
- Ола Меч../опс-с-с/ Меродав!
.............
На обяд сущото.По икиндия - агейн.
Че аз от кой се научих да добрутрувам?
Коментар